*** آزمون های بیوشیمی انجمن مخصوص بچه های علوم آزمایشگاهی 1 و مجموعه علوم تغذیه***

alireza-ja

New member
آقای علیرضا سوال 14 رو توضیح میدین چون این اعداد مربوط به حرکتشون در کروماتوگرافین

سوال 14: هر چه ترکیب بزرگتر باشه زودتر خارج میشه. پس gq1 چون 4 تا اسید سیالیک داره و از همه بزرگتره پس زودتر خارج میشه.

یاسمنم

New member
بیوشیمی 93 و یاسمن 2014 کوجایییییین ؟
بیاین از سوالاتون دفاع کنیییییییییییییین. سوال 12 بیوشیمی با سوال 1 یاسمن 2014 ؟

- - - Updated - - -

سوال 14: هر چه ترکیب بزرگتر باشه زودتر خارج میشه. پس gq1 چون 4 تا اسید سیالیک داره و از همه بزرگتره پس زودتر خارج میشه.

آهان ممنون

یاسمنم

New member
من دقیقا جمله کتاب رو سوال کردم(احسانی)
نوشته ریه در غیر فعال کردن پروستاگلاندین ها نقش عمده داره
اما مکانیسمش رو نمیدونم.... اگه کسی میدونه کمک کنه

منم با این سوال مشکل دارم لطفا یکی توضیحش بده

sahar.z69

New member
آقای علیرضا میشه لطفا یه توضیح کلی در مورد سوالاتی که شکل داشت بدید،چون نوشته بودید تو هر شکل نکته ای هست که میتونیم به جواب برسیم، ممنون

alireza-ja

New member
نامگذاری حروفی از کربن مجاور کربن 1 شروع میشه.

ببینید خود ضروریاتم اومده از کربوکسیل شروع کرده[/QUOTE]

ضروریات الان جلو دستم نیست ولی اگر اینطوری کرده اشتباهه. این تصویر لنینجره: کربن 2 آلفاست.

New_Doc_2_2.jpg

یاسمنم

New member
یک روش غیر فعال سازی pGها اکسیداسیون گروه الکل متصل به کربن 15 است که عمدتا در ریه صورت میگیره،من در همین حد میدونم

ممنون گلم الان که گفتی کربن 15 یادم اومد که ایجاد عامل هیدروکسیله در کربن 15 هستش

neda.h

New member
بچه ها سوال 5 بیوشیمی 93 رو یکی برای من توضیح میده؟ این تعداد الکلها رو چطور باید پیدا کنیم؟؟ من فقط یه گروه oh توی ساختارش میبینم

آخرین ویرایش:

alireza-ja

New member
آقای علیرضا میشه لطفا یه توضیح کلی در مورد سوالاتی که شکل داشت بدید،چون نوشته بودید تو هر شکل نکته ای هست که میتونیم به جواب برسیم، ممنون

سوال 15: این ساختار ویتامین d هستش. اگر ساختار سادشو میدونستید اون موقع تشخیصش راحت بود. وجود 3 حلقه با اون هیدروکسیل و اون پیوند 2 گانه که مثل زیگزاگ کاملا نمایانگر ساختار این ویتاینه. که جز استرولهاست.

سوال 16: خودم گفتم کدام پروستاگلاندینه یعنی فقط نگاهش میکردید و به اون دو حلقه دقت میکردید میفهمیدید که پروستاگلاندین i یا همون پروستاسایکلینه.

سوال 17: شکل ایزوپرنه که میدونید که ویتامین b ساختار ایزورنی نداره و اون 3 تا دارن.

سوال 18: کاملا مشخصه که ساختار کلستروله. آنزیم lpl سوبستراش کلسترول نیست.

سوال 19: اینو نخواستم سختش کنم ساختار سادشو آوردم. ساختا فاکتور فعال کننده پلاکته که جز اتر فسفولیپیدهاست.

سوال 20: قبلا توضیحش دادم.

یاسمنم

New member
بچه ها سوال 5 بیوشیمی 93 رو یکی برای من توضیح میده؟ این تعداد الکلها رو چطور باید پیدا کنیم؟؟ من فقط یه گروه oh توی ساختارش میبینم

کاریولیپین 3 تا گلیسرول داره خب گلیسرولم الکله البته نظر منه ها

alireza-ja

New member

پاسخنامشونو نتونستم پیدا کنم. چند تا الکل اعلام کردن؟

sahar.z69

New member
سوال 15: این ساختار ویتامین d هستش. اگر ساختار سادشو میدونستید اون موقع تشخیصش راحت بود. وجود 3 حلقه با اون هیدروکسیل و اون پیوند 2 گانه که مثل زیگزاگ کاملا نمایانگر ساختار این ویتاینه. که جز استرولهاست.

سوال 16: خودم گفتم کدام پروستاگلاندینه یعنی فقط نگاهش میکردید و به اون دو حلقه دقت میکردید میفهمیدید که پروستاگلاندین i یا همون پروستاسایکلینه.

سوال 17: شکل ایزوپرنه که میدونید که ویتامین b ساختار ایزورنی نداره و اون 3 تا دارن.

سوال 18: کاملا مشخصه که ساختار کلستروله. آنزیم lpl سوبستراش کلسترول نیست.

سوال 19: اینو نخواستم سختش کنم ساختار سادشو آوردم. ساختا فاکتور فعال کننده پلاکته که جز اتر فسفولیپیدهاست.

سوال 20: قبلا توضیحش دادم.

خیلی ممنون.

آخرین ویرایش:

bioshimi93

New member
دوستان من. قراره فردا آزمون بگیرم از خودم بخاطر همین نمیام اینجا چشمامو میبندم خخخخخ
میبینم که سوالاتم چالش برانگیز شدن
اون سوال. تعداد الکل از ابتکارات خودمه
مطمعن نیستم ولی شما بگین ببینم نظرتون چیه

بالا