alireza-ja
New member
آقای علیرضا سوال 14 رو توضیح میدین چون این اعداد مربوط به حرکتشون در کروماتوگرافین
سوال 14: هر چه ترکیب بزرگتر باشه زودتر خارج میشه. پس gq1 چون 4 تا اسید سیالیک داره و از همه بزرگتره پس زودتر خارج میشه.
آقای علیرضا سوال 14 رو توضیح میدین چون این اعداد مربوط به حرکتشون در کروماتوگرافین
سوال 14: هر چه ترکیب بزرگتر باشه زودتر خارج میشه. پس gq1 چون 4 تا اسید سیالیک داره و از همه بزرگتره پس زودتر خارج میشه.
من دقیقا جمله کتاب رو سوال کردم(احسانی)
نوشته ریه در غیر فعال کردن پروستاگلاندین ها نقش عمده داره
اما مکانیسمش رو نمیدونم.... اگه کسی میدونه کمک کنه
نامگذاری حروفی از کربن مجاور کربن 1 شروع میشه.
ببینید خود ضروریاتم اومده از کربوکسیل شروع کرده
منم با این سوال مشکل دارم لطفا یکی توضیحش بده
یک روش غیر فعال سازی pGها اکسیداسیون گروه الکل متصل به کربن 15 است که عمدتا در ریه صورت میگیره،من در همین حد میدونم
خواهش میکنم عزیزمممنون گلم الان که گفتی کربن 15 یادم اومد که ایجاد عامل هیدروکسیله در کربن 15 هستش
آقای علیرضا میشه لطفا یه توضیح کلی در مورد سوالاتی که شکل داشت بدید،چون نوشته بودید تو هر شکل نکته ای هست که میتونیم به جواب برسیم، ممنون
بچه ها سوال 5 بیوشیمی 93 رو یکی برای من توضیح میده؟ این تعداد الکلها رو چطور باید پیدا کنیم؟؟ من فقط یه گروه oh توی ساختارش میبینم
بچه ها سوال 5 بیوشیمی 93 رو یکی برای من توضیح میده؟ این تعداد الکلها رو چطور باید پیدا کنیم؟؟ من فقط یه گروه oh توی ساختارش میبینم
سوال 15: این ساختار ویتامین d هستش. اگر ساختار سادشو میدونستید اون موقع تشخیصش راحت بود. وجود 3 حلقه با اون هیدروکسیل و اون پیوند 2 گانه که مثل زیگزاگ کاملا نمایانگر ساختار این ویتاینه. که جز استرولهاست.
سوال 16: خودم گفتم کدام پروستاگلاندینه یعنی فقط نگاهش میکردید و به اون دو حلقه دقت میکردید میفهمیدید که پروستاگلاندین i یا همون پروستاسایکلینه.
سوال 17: شکل ایزوپرنه که میدونید که ویتامین b ساختار ایزورنی نداره و اون 3 تا دارن.
سوال 18: کاملا مشخصه که ساختار کلستروله. آنزیم lpl سوبستراش کلسترول نیست.
سوال 19: اینو نخواستم سختش کنم ساختار سادشو آوردم. ساختا فاکتور فعال کننده پلاکته که جز اتر فسفولیپیدهاست.
سوال 20: قبلا توضیحش دادم.
3تا اعلام کردنپاسخنامشونو نتونستم پیدا کنم. چند تا الکل اعلام کردن؟
پاسخنامشونو نتونستم پیدا کنم. چند تا الکل اعلام کردن؟
3 تا الکل گفتن
بنظرم درسته 3 تا گلیسرول داره ولی تا وقتی الکلن که وارد واکنش نشده باشن. ولی توی کاردیولیپین به خودی خود 1 گروه هیدروکسیل رو گلیسرول مرکزی داریم.