alireza-ja
New member
به نظر من غشا رو با بیوانرژتیک یکی کنید بیوانرژتیک چیزی نداره
آره اینطوری بهتره.اینطوری تاریخا آزاد میشن میتونیم آزمونها رو بیاریم جلوتر که بتونیم اردیبهشت حداقل 1 2 تا آزمون جامع بزاریم.
به نظر من غشا رو با بیوانرژتیک یکی کنید بیوانرژتیک چیزی نداره
خب کلیتش خوبه.
فقط بنظرم :
کوآنزیم رو همراه با آنزیم امتحان بدیم ویتامین ها رو با هورمون 18/1 امتحان بدیم و
غشا رو قبلا امتحان دادیم اگر هم میخواید دوباره آزمون بدید تاریخشو عوض کنید چون 2 روز بعد قراره بچه ها کنکور علوم بدن.
خب تاریخ هایی که مینویسم مال روز سه شنبه تحویل سوالات هستش. روز 4شنبه ساعت 7تا9 شب برگزاری آزمون. 9تا10:30 رفع اشکال و بررسی سوالات.
سه شنبه 7/11 ساختمان لیپید
14/11 غشا
21/11 شاختمان نوکلئوتید و اسید نوکلئیک
28/11 آنزیم
5/12 کوآنزیم و ویتامین
12/12 بیوانرژیک و زنجیره انتقال الکترون
19/12 متابولیسم کربوهیدرات
26/12 متابولیسم لیپید
تقویم سال جدید رو ندارم ولی فکر کنم این تاریخها میشه:
4/1/94 متابولیسم ترکیبات نیتروژن دار(نوکلئوتید، هم و اسید آمینه)
11/1 بیولوژی مولکولی
18/1 هورمون
بچه ها سعی کنیم نصف سوالا رو مفهومی بدیم و نصفش رو حفظی اینطوری از هر دو جنبه نکات رو یاد میگیریم. و اینکه مباحث متابولیسم به بعد حداقل تعداد سوالا رو بزاریم 15 سوال چون خیلی مباحث گسترده تره.
این تاریخها رو اگه لازمه تغییری بدیم اگر نه قطعی کنیم که همه از قبل آماده باشند و خودمون رو برسونیم.
بعد از تموم شدن آزمونای فصلی میتونیم آزمونای کلی بگیریم.
خب کلیتش خوبه.
فقط بنظرم :
کوآنزیم رو همراه با آنزیم امتحان بدیم ویتامین ها رو با هورمون 18/1 امتحان بدیم و
غشا رو قبلا امتحان دادیم اگر هم میخواید دوباره آزمون بدید تاریخشو عوض کنید چون 2 روز بعد قراره بچه ها کنکور علوم بدن.
توی کتاب احسانی هم کو آنزیم و ویتامین رو باهم آورده به نظرم با هم بخونیم بهتره و زیاد هم هستش اگه بخوایم هورمون رو بیاریم کنار اینا، حالا باز نظر جمع مهمتره.
چون آزمونا گروهی دوباره غشا رو آوردم گذاشتمش کنار زنجیره بازم مرور بشه بد نیست.
اگر میخواهید به کنکور علوم هم برسیم 14 بهمن بیولوژی مولکولی رو بزارید
تاریخهارو یجوری نوشتی من همش اشتباه می کنم
با هر دو تا میشه ولی کوانزیم فقط صرف ویتامین های خنواده b هستش و نقششون در فعالیت آنزیمی سوال میاد که به درک آنزیم کمک میکنه ولی اینجا کسی حق نداره سوال بده کمبود ویتامین b فلان باعث کدام بیماری می شود؟ چنین سوالی رو باید توی مبحث ویتامینها سوال بیاد. یعنی فقط نقششون به عنوان کوانزیم مهمه بقیه جوانیش باید در بودجه بندی ویتامین سوال بشه.
با هر دو تا میشه ولی کوانزیم فقط صرف ویتامین های خنواده b هستش و نقششون در فعالیت آنزیمی سوال میاد که به درک آنزیم کمک میکنه ولی اینجا کسی حق نداره سوال بده کمبود ویتامین b فلان باعث کدام بیماری می شود؟ چنین سوالی رو باید توی مبحث ویتامینها سوال بیاد. یعنی فقط نقششون به عنوان کوانزیم مهمه بقیه جوانیش باید در بودجه بندی ویتامین سوال بشه.
کوآنزیمرو از ویتامین جدا می کنید؟
بچه ها الا یه نگاه بهش بندازین. به نظر منم بهتر شد زودتر تموم میشه کمتر استرس می گیریم از 18 فروردین تا 2 اردیبهشت میتونیم 3تا جامع هم آزمون بدیم. هفته قبل آزمون علوم هم خالی میزاریم هرکسی آزاد باشه هر مبحثی بخواد بخونه.
بچه ها الا یه نگاه بهش بندازین. به نظر منم بهتر شد زودتر تموم میشه کمتر استرس می گیریم از 18 فروردین تا 2 اردیبهشت میتونیم 3تا جامع هم آزمون بدیم. هفته قبل آزمون علوم هم خالی میزاریم هرکسی آزاد باشه هر مبحثی بخواد بخونه.
درستش کردم 12/5 بیوانرژیک و زنجیره و غشا رو نوشتم. اینطوری 11 فروردین تموم میشه. 1/18 ، 1/25 و 1 اردیبهشت میشه آزمونای جامعمونخوب دیکه ویتامینهای 5/12 رو حذفش کنید اون اضافیه دیگه. اینطوری اتمام مباحث یه هفته زودتر انجام میشه.
خب تاریخ هایی که مینویسم مال روز سه شنبه تحویل سوالات هستش. روز 4شنبه ساعت 7تا9 شب برگزاری آزمون. 9تا10:30 رفع اشکال و بررسی سوالات.
سه شنبه 11/7 ساختمان لیپید
11/14 به علت کنکور علوم آزمون نمیزاریم.
11/21 ساختمان نوکلئوتید و اسید نوکلئیک
11/28 آنزیم و کو آنزیم
12/5 بیوانرژیک و زنجیره انتقال الکترون و غشا
12/12 متابولیسم کربوهیدرات
12/19 متابولیسم لیپید
12/26 متابولیسم ترکیبات نیتروژن دار(نوکلئوتید، هم و اسید آمینه)
تقویم سال جدید رو ندارم ولی فکر کنم این تاریخها میشه:
94/1/4 بیولوژی مولکولی
1/11 ویتامین و هورمون و عناصر معدنی
1/18 جامع
بچه ها سعی کنیم نصف سوالا رو مفهومی بدیم و نصفش رو حفظی اینطوری از هر دو جنبه نکات رو یاد میگیریم. و اینکه مباحث متابولیسم به بعد حداقل تعداد سوالا رو بزاریم 15 سوال چون خیلی مباحث گسترده تره.
این تاریخها رو اگه لازمه تغییری بدیم اگر نه قطعی کنیم که همه از قبل آماده باشند و خودمون رو برسونیم.
بعد از تموم شدن آزمونای فصلی میتونیم آزمونای کلی بگیریم.
دوباره پست ویرایش شده رو میزارم که همه بچه ها ببینند. خوبه دیگه؟ همین تایید نهایی شد؟
درستش کردم 12/5 بیوانرژیک و زنجیره و غشا رو نوشتم. اینطوری 11 فروردین تموم میشه. 1/18 ، 1/25 و 1 اردیبهشت میشه آزمونای جامعمون
آزمونای جامع معمولا فاصله 1 هفته بینشون مناسب نیست معمولا یه هفته در میان میشه که وقت مرور و طرح سوالای کل مطالب وجود داشته باشه. اگر میخواید 3 آزمون باشه آزمون دوم با وقت دو هفته ای باشه اگر تونستید آزمون3 رو با زمان یه هفته ای برگزار کنید.
آخه بعد 1 اردیبهشت دیگه بهتره فقط مرور کنیم وقتی نمیمونه برای سوال طرح کردن.
ولی یک هفته هم کمه شما درست میگید. مگه اینکه دو تا جامع برگزار کنیم. همون 18 فروردین و 1 اردیبهشت.
بچه ها الان برنامه رو داریم بهتر میدونیم کجای کاریم و داریم چی کار میکنیم. و اینکه در آزمونهای جامع فقط افرادی میتونن شرکت کنند که توی آزمونای مرحله ای هم شرکت کردند، شما هم موافقید؟
سلام دوستای گلم ممنون بابت سوالای خوبتون. من سرماخوردگی شدید گرفتم نتونستم زودتر بیام. الان آزمون رو از خودم گرفتم، خیلی بد بودم بعضی سوالا رو تا حالا نشنیده بودم بعضیا هم بی دقتی کردم. و درکل ممنون نکات خوبی یاد گرفتم.
توی سوالای خودم: سوال 3 اشتباه تایپی بود قند غیراحیاکننده. سوال 1 هم تو کلید اشتباه نوشته بودم گزینه د درست بود. سوال 5 گزینه ج گالاکتوز فسفات بود که اشتباه تایپی بود دو گزینه مثل هم شد. ببخشید بابت اشتباهات دفعه بعد بیشتر دقت میکنم.
دو تا پیشنهاد: اگه ممکنه بعد از اتمام زمان آزمون پاسخ نامه رو هم مثل فایل سوالا برای دانلود بزارید؟
دومیش: اگه موافقید یه برنامه برای آزمونامون و تاریخ های برگزاری آزمون و مباحث بنویسیم که دقیقتر بدونیم هر هفته روی چه مبحثی کار میکنیم و تا کی میرسیم با هم تمومش کنیم؟ اینطوری اگه کسی زود به زود هم به سایت یر نزنه بازم سر تاریخ و ساعت مشخص خودشو میرسونه. اگه موافقید من برنامه رو مینویسم و میزارمش همینجا؟