مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zahra.e

New member
سلام بچه ها.
من لیسانس زیستم از الان میخوام شروع کنم. میرسم به نظرتون؟؟؟
چی باید بخونم؟؟؟؟؟ میشه کمک کنییید

moein1369

New member
سلام بچه ها.

سلام. بستگی داره چقدر پایه ملکولیت قوی باشه.هرچند سوالات خیلی ملکولی نیست . اینکه چقدر وقتت آژاده.و چقدر با درس های مربوط به ویروس آشنایی داری اگر واقعا اساسی زحمت بکشی امکانش هست.
من احساس می کنم امسال باز هم ظرفیت ها کم بشه .چون خبرهایی شنیدم که انگار ارشد انگل شناسی رو امسال به خیلی جاها می خوان ندن.و ی با گفتن این جمله که: داوطلب با ثبت نام در یک مجموعه میتواند تمامی رشتههای مذکور را انتخاب و با سایر داوطلبان متقاضی رشته های مشخص شده در این مجموعه به رقابت بپردازد و در اولين انتخاب رشته محلی که حائز
نمره قبولی شده، پذیرفته شود یه جورایی نارضایتی رو کم کنن. امیدوارم امسال که رقابت سخت تر شده و ظرفیت ها هم احتمالا کم بشه دوباره نرن سوالارو سخت سخت بدن و از اونور بوم بیافتن.

آخرین ویرایش:

zahra.e

New member
آقای علیرضا یعنی چی خسته نباشین؟؟؟؟ سلامت باشین.
آدمو ناامید میییکنیییید. من گریه ام گرفته :sadsmiley:
یعنی قبول نمییشم؟

The Guy

Well-known member
سلام بچه ها.

آره بابا.
دوست من پارسال تازه این موقع کاراموزی بود
از بهمن شروع کرد به خوندن. 2ماه فقط ویروس خوند.
دانشگاه گلستان قبول شد.

love virology

New member
خب برا پایه قوی شدن مولکولی چی بخونم؟؟؟؟

درود ویروس میخاهید ازمون بدید چی مشخص نکردین که؟؟؟/ پایه مولکولی توی این مدت کم اگر وقت بود همون لودیش / اما برای این زمان کتاب کل ا سیک تا ژنومیک برای مولکولی خوبه ساده و روان توضیح داده و برای مرور برای کنکور بخش مولکولیش خوبه / ولی اگر توانایی دارین خلاصه لودیش /

zahra.e

New member
آره ویروس میخوام امتحان بدم.
برا ویروس و باکتری چی بخونم جاوتز؟مورای؟کدوم ترجمه؟کتاب دکتر بهادر خوبه؟
کتاب ویروس و ایمنی سعید دانشمندی چطوره؟
کتابهای برای کنکور انتشارات خسروی چی ؟؟؟

love virology

New member
آره ویروس میخوام امتحان بدم.
برا ویروس و باکتری چی بخونم جاوتز؟مورای؟کدوم ترجمه؟کتاب دکتر بهادر خوبه؟
کتاب ویروس و ایمنی سعید دانشمندی چطوره؟
کتابهای برای کنکور انتشارات خسروی چی ؟؟؟

برای ویروس رفرنس حتما جاووتز بعلاوه خلاصه / باکتری خلاصه برای کنکور خوبه / اگر کشش دارید مورای و جاووتز باهم / ولی جاووتز به تنهایی بخونید بعلاوه خلاصه / ایمنی هم خلاصه عباس /

vet lab sciences

New member
تا بیوشیمی بلد نباشید زیست رو خوب نمیفهمید و تا زیست و بیوشیمی رو خوب نفهمید ژنتیک رو نمیفهمید و ...
همه رشته ها و مطالب علوم پایه بهم مرتبط هستن و جداکردن انهاازهم به دلیل حجم اونها و تخصصی کردنشون هست نه فاصله انداختن .
جمله اول دفترچه رو که نوشتم منظورم به مورای واسه ویروس بود که میگید از منابع حذف شده. اگه اسمی از منبعی نیارن دلیلی بر سوال ندادن ازش نیست .

خب باشه!! بیوشیمی و ژنتیک رو هم می خونیم!
درسته ازش سوال میدن ولی دیگه به احتمال خیلی زیاد تیپ سوالات عوض و بالینی تر میشه! و اگر هم بخوان اختصاصا از مورای چیزی بدن، یکی دو تا بیشتر _مثل سوالات با تیپ دامپزشکی_ ازش نمیدن.

Ashvini

New member
احتمالا مثل وزارت علوم ضریبی میشه.. سلولی و مولکولی چی بود اضافه شد...چیکارش کنم

خدا روشکر بیوشیمی حذف شد....1 فصل بیشتر نخونده بودم از بس که بدم میاد ازش!!!

love virology

New member
شرایط قبولی سخت تر شد سخت / احتمالا سوالات کم میکنن دیگه بدتر/ ولی دوستان بخونید ادامه بدین دلسرد نشیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

narjes1992

New member
بچه ها هنوز قطعی نشده که این درسا حذف شدن یا نه !!حالا اگه تثبیت شد شما برا سلولی مولکولی از چه کتابی میخونید؟

love virology

New member
پس واسه سلولی مولکولی چی بخونیم ؟

من که خلاصه / مولکولی مشکل نیست / ولی سلولی برای کنکور میخونم چون واقعا وقت نمیشه خلاصه لودیش خوند ولی هرکس یه چیزی میگه یکی میگه مهدوی یکی میگه ج ز و ات دکتر بیدخوری یکی میگه عبادی ولی هرچی میخونید خلاصه باشه خلاصه جمع و جور

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا