سلام. دوستان علوم آزمایشگاهی پزشکی (وایرولوژیست93 و یا نرجس1992 و...) در چه حالی هستید؟!
امتحاناتون از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟
نه بابا! کجا من سنجشی ام موج نیا جان؟!!
من فقط اومدم با آنالیز دقیق درصدای قبولی های امسال و سالای قبل بهترین برنامه رو با توجه به وقت محدودم برای خودم ریختم! (تو پست های قبلی هم درج کردم، پست 257) همین عزیزم.
سلام. Oh my god!
دقیقا اون درس هایی رو که حذفشون کرده بودم، حذف کردن!! هورررررراااااااااااااااااااااا!!!!!!!!! بیوشیمی و مهندسی ژنتیک!!:25r30wi::a2d3:
تابستان رو زیست مولکولی سرمایه گذاشتم که اگه سلولیشو زیادتر از مولکولی ندن یه برگ برندس برام!!
و از طرفی برا منی که ان شاالله به احتمال 90% برا ph.d قصد شیفت کردن دارم، راه هموارتر شد یعنی در بدترین حالت اگر ویروس نشد، میکروب رو شاخشه که قبول شم! با اون ظرفیت بالاش! شهر خودمم دارش (درصدای خیلی بالایی هم نمیخوا، علوم پزشکی شهرم تیپ 2 هستش) به قول یک دانشجوی دکتری ویروس شناسی، یا تهران یا شهر خودت.
وای خدای من، من و این همه خوشبختی...............!!!!!!!!!!!!!!!:motat:
فقط دعا دعا می کنم ضریب ایمنی رو نیارن پایین، چون علاوه بر ویروس و زبان به شدت رو ایمنیم حساب باز کردم، چون میدونید که قبل از این که خودمو برا ویروس پزشکی (تصمیم نهایی از خرداد93 و شروع آمادگی از مرداد 93) آماده کنم، داشتم برا ایمونولوژی دامپزشکی آماده می کردم.
دوستان، من که الحمدلله خوشحالم و امیدوارم تغییرات صورت گرفته به نحوی باشه که موجبات خوشحالی شما رو فراهم کرده باشه.:riz304:
سلام.خسته نباشید .ببخشید من چن وقتی نبودم درگیر امتحانم!امتحانای ماشروع شده و تا اول بهمن ادامه داره !شما چطور ؟
یعنی واقعا بیوشیمی و ژنتیک حذف شدن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من باورم نمیشه!
یعنی نمیخواد مهندسی ژنتیک بخونیم؟من نمیدونم واسه سلولی باید چکار کنم !وای شدیم موش آزمایشگاهی!!!
سلام به دوستان. شوک خوبی بود!!!!!! البته واسه بچه های ویروس از لحاظ تعداد درس ،چیزی اضافه نشدددددد. ولی هم شانس قبولی بیشتره هم
رقابت شدید تر
فکر میکنم شما تنها کسی هستی که الان خوشحاله ..البته منم برای باکتری و انگل و قارچ وقت بیشتری گذاشتم فقط نگران ضرایب هستم خدا کنه ضریب ایمنی اگه کم نشه زیاد هم نشه و ضریب سلولی 1 باشه[/size]
وای خداکنه ضریب زبان زیاد کنن مث زبان رشته انگل .سلولی همون ضریب یک بسه براش!ولی هرچی باشه بیوشیمی و ژنتیک پایه ویروس هستن.نمیدونم دلیلشون برا این کار چی بوده !!!
پس با این تفاسیر ضریب تمام دروس یکسانه و ضریب صفر هم منظور نخواهد شد
![]()
دوستان ی سوال، لطفا یکی جواب بده، الان برای میکروب دیگه بیوشیمی لازم نیست؟
نه به نظرم ضریب درسی رو که پایه هست مثل ویروس (ترجیحا)، مولکولی یا ایمنی رو زیاد کنن خوبه تا وقتمون رو سوای زبان تو 6درس موجود بیشتر صرف درسایی کنیم که تو ارشد بدردمون میخوره.
درسته به کار میا ژنتیک (البته بیشتر مولکولیش!) و بیوشیمی ولی همون بهتر که حذفشون کردن! ما الآنشم با کمبود وقت مواجهیم دیگه چه برسه بیو و ژنتیکم می بود!!
ولی یه اشتباه بزرگی کردن اومدن مورای به اون قشنگی رو برا ویروس حذف کردن و رفرنسای باکتری رو زیاد گذاشتن (به نوعی باکتری سالاری!!!) که این مسئله رو نشون میده که:
سوالات ویروس با حذف مورای، آبکی تر از پیش خواهد شد! و چون جاوتز از لحاظ مولکولی ضعیف و بالینی تره، احتمالا سوالات بالینی تر و مضافا با نگه داشتن زینسر در بین رفرنس ها سوالات باکتریوفاژی و... تشخیصی تر بشه.
حذف شدنشون از لحاظ کم شدن تعداد درسا خوبه اما بعد تو ارشد ضربشو میخوریم!!مخصوصا رشته باکتری که بیشتر با بیوشیمی مرتبط هست!
فک کنم اول دفترچه های کنکور رو نمیخونید که نوشته :معرفی منابع به معنای انحصار ومحدودیت ازمون به این منابع نبوده...
تا بیوشیمی بلد نباشید زیست رو خوب نمیفهمید و تا زیست و بیوشیمی رو خوب نفهمید ژنتیک رو نمیفهمید و ...اوه ضربه!!! بابا چه ضربه ای؟!!
خب شما بعد از کنکور بشین بخونشون، بد میگم؟!
درسته میدونم، اما این مربوط به منابع برا درسیه که هست، نه درسی که حذف شده! یعنی محدودیت رو رد کرده ولی نمیان از درسی که حذف کردن سوال بدن!! این میگه برا خودتون بخونید که بعدا به کارتون میاد!:auizz3ffy9vla57584x