نه ولی شده ملتی سوالا رو داشته باشن و از من جواب بعضیاش رو که نمیدونن بپرسن چند دیقه قبل آزمون...نه تو خواب راه نرفتم!
شده سوالارو قبل امتحان داشته باشی؟
خیلیییییییییییییییییییییی :riz481:
شده تا حالا دوست دختر/پسر داشته باشی؟
نه نشده اماخیلیییییییییییییییییییییی :riz481:
شده تا حالا دوست دختر/پسر داشته باشی؟
اما:نه که نخواسته باشم..نتونستم برسونم
شده از یکی خوشت بیاد رو در رو ابراز علاقه کنی..منظورم جنس مخالفه؟
سوال چالشیه فکر نکنم کسی جواب بده خخ
منم دارم در میرم الان:25r30wi::25r30wi:
البته اگه منظور همین مدلای اجتماعیه هوووق اره دیگه اینهمه دوست تو انجمن
شده تا حالا کسی بهت تهمت بزنه؟
اره ...قاب عینکمنه نشده اما
.
.
.
اما:
رو در رو که نه نشده ولی رک هستم ههههههه
شده تا حالا یه چیزی رو بخوای درستش کنی ولی خرابش کنی مثلا یه قاب فلزی؟
توام ک عاشق جواب دادن ب سوالات چالشی
نه منظورم همونیه که نوشتم:riz481:
آره
شده تا حالا اظرافیانت مسخره ت کنن؟
اره ...قاب عینکم
شده یهو بعده خنده ی زیاد گریت بگیره؟؟
آره شده بسته به عواملی شده یکیش میتونه خوب نگفتن باشه یکیش میتونه خوب نشنیدن باشه و...نع
شده تا حالا منظورت درست درک نشه؟
آره شده بسته به عواملی شده یکیش میتونه خوب نگفتن باشه یکیش میتونه خوب نشنیدن باشه و...
تا حالا شده واسه یبارم که شده سر درس خوندن همه ی حواست جمع باشه؟
آره ولی خب با گذر زمان و کسب تجربه، فهمیدم همه ی سوالایی که فک میکنیم بی جوابن، همه شون بی جواب نیستن...میشه گفت در یه زمانی بی جواب محسوب میشن ولی یه موقعی میشه به جواب میرسی(می رسانندت)آره.بیشتر از یه بار
تا حالا شده به خاطر سوالای بی جوابت سردرگم بشی
آره ولی خب با گذر زمان و کسب تجربه، فهمیدم همه ی سوالایی که فک میکنیم بی جوابن، همه شون بی جواب نیستن...میشه گفت در یه زمانی بی جواب محسوب میشن ولی یه موقعی میشه به جواب میرسی(می رسانندت)
شده تا حالا بی توجهی کرده باشی به موردی که برات اهمیت داره؟(همین الان من خودم یکیش رو متوجهش شدم بعد 4 روز)
اصول ارتباط رو بلد باشی در هر ارتباطی، از مخالف و موافق جز یه اسم و برچسب چیز دیگه ای نمی مونه فرای از جنس، همه آدمن.شاید
شده تا حالا متوجه شده باشی آدمی نیستی که بتونی روابط عاطفی با جنس مخالف داشته باشی؟
قبلا بله ولی الان نه
بله . بارها شده چون اونقدر ذهنم درگیره کار و زندگی شده که الویت بندی ها گاها کم رنگ تر میشه
شده تا حالا تا این وقت شب بیدار بمونی و چون مسافری نتونسته باشی وسایل چمدونت رو برای فردا آماده کنی و از طرفی تو نت باشی؟
اصول ارتباط رو بلد باشی در هر ارتباطی، از مخالف و موافق جز یه اسم و برچسب چیز دیگه ای نمی مونه فرای از جنس، همه آدمن.
شده تا حالا فراموشی بگیری بعد یادت بیاد؟
نه نشده
قبلا بله ولی الان نه
شده تا حالا تا این وقت شب بیدار بمونی و چون مسافری نتونسته باشی وسایل چمدونت رو برای فردا آماده کنی [/SIZE][/COLOR]و از طرفی تو نت باشی؟
آره خیلیاصول ارتباط رو بلد باشی در هر ارتباطی، از مخالف و موافق جز یه اسم و برچسب چیز دیگه ای نمی مونه فرای از جنس، همه آدمن.
شده تا حالا فراموشی بگیری بعد یادت بیاد؟
بله
شده تا حالا بگی شب آخری هست که تو انجمن هستم ؟
بله
آره چند باری گفتم ولی نرفتم...بله
اینطوری که بعضی ملل میگن و تعریف میکنن آرهنه نشده
آره خیلی
شده تا حالا تو خواب دچار بختک بشی؟
- - - Updated - - -
آره.....................
- - - Updated - - -
آره.....................