پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
خوووو یه چی بگین وقتی همتون آن شدین:ph34r-smiley:

- - - Updated - - -

هبی جون چطوری؟ شب یلدا خابگاه خوش گذش؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

hebe.nurse

New member
خوووو یه چی بگین وقتی همتون آن شدین:ph34r-smiley:

- - - Updated - - -

هبی جون چطوری؟ شب یلدا خابگاه خوش گذش؟:tsimuzpzwoap1t9y3o7

سلام آسی جانم خوبی؟ یلدات مبارررررک خانومم
ایییییییییی بچها که نیسن صفا نداره. ولی الکی خوش بودم امشب. یکی از همساده ها اومده بود پیشم یکم حالمو عوض کرد:dadad4:
تو چطور؟؟ خوابگاهی؟ خوش گذشت؟

hebe.nurse

New member
دوس داشتم تولد یک سالگی برادرزادمو پیشش باشم :dadad4:
چه عمه بدی ام مـــــــــن:14:

eeeeeeehsan

New member
خیــــــــلی، واقعن خجالت آوره :)

بابا ما دیشب شامو که خوردیم سنگین شدیم شدید، پلکامون افتاد پایین نه عکس گرفتیم نه نه دورهمی نه فال، یه راست همون وسط حال وسط جمع رفتم زیر پتو ساعت 11 هم از خواب پا شدم!!
این بود یلدای ما =))))))

hebe.nurse

New member

بابا ما دیشب شامو که خوردیم سنگین شدیم شدید، پلکامون افتاد پایین نه عکس گرفتیم نه نه دورهمی نه فال، یه راست همون وسط حال وسط جمع رفتم زیر پتو ساعت 11 هم از خواب پا شدم!!
این بود یلدای ما =))))))

62029_girl_mad.gif

نترکی . نمی شد ی شب جلوی اون شکمتو بگیری......
472313_punish.gif

آخرین ویرایش:

biologisst

New member

حبه جون راس میگی وای الان دیگه بامزه بازیای برادرزادت

شروع میشه منم امسال برادرزادم 2سالش میشه.

عمه بودن و برادرزاده خیلی خیلی شیرینه.

این بود یلدای ما =))))))
من که تا دو شب بیدار بودم ولی چه فایده صبح به سختی
بیدار شدم باید میرفتم دانشگاه.

ساعت یک نصفه شب تازه فهمیدم باید انجمن می بودیم اومدم دیدم نیستین. :-d

ایشالا سال دیگه می ترکونیم.

hebe.nurse

New member
حبه جون راس میگی وای الان دیگه بامزه بازیای برادرزادت

شروع میشه منم امسال برادرزادم 2سالش میشه.

عمه بودن و برادرزاده خیلی خیلی شیرینه.

من که تا دو شب بیدار بودم ولی چه فایده صبح به سختی
بیدار شدم باید میرفتم دانشگاه.

ساعت یک نصفه شب تازه فهمیدم باید انجمن می بودیم اومدم دیدم نیستین. :-d

ایشالا سال دیگه می ترکونیم.

پس تو منو درک میکنی :sad: اوهوم :(( البته من دوتا دارم.یکی ی سال. یکی ی سال و نیم. ولی بزرگ شدن این یکیو ندیدم اصا. میترسم بزرگ شد منو نشناسه اصا :14:

آخرین ویرایش:

*baroon*

New member
سلام دوستان ببخشید که وارد جمع دوستانتون شدم یک سوال داشتم دوستانی که کنکور قبول شدن یا امسال دارن میخونن میشه بگید واسه میکروب چی خوندن یا میخونید؟؟؟؟؟؟:rose:

biologisst

New member
راستی من یادم رفت!!:ph34r-smiley:

منم میخواستم یه سوالی بپرسم فکر کنم چند ماهی میشه.....دیگه هعی نشد

میگم یکی از عزیزان ارشد شبانه ی علوم هست که میخواد ارشد وزارت بهداشت امتحان بده این منعی نداره براش؟

eeeeeeehsan

New member
راستی من یادم رفت!!:ph34r-smiley:

منم میخواستم یه سوالی بپرسم فکر کنم چند ماهی میشه.....دیگه هعی نشد

میگم یکی از عزیزان ارشد شبانه ی علوم هست که میخواد ارشد وزارت بهداشت امتحان بده این منعی نداره براش؟
نـه فکر نکنم، آخه ربطی نداره بهم. به شرط اینکه قبلن صندلی بهداشت رو اشغال نکرده باشه.

eeeeeeehsan

New member
شما یادتون نمیاد، یه زمونی ما یه مارلیک داشتیم خیلی خدابیامرزدش، امشب واسش دعا بخونید روحش شاد شه :tsimuzpzwoap1t9y3o7

آسمون

New member
سلام آسی جانم خوبی؟ یلدات مبارررررک خانومم
ایییییییییی بچها که نیسن صفا نداره. ولی الکی خوش بودم امشب. یکی از همساده ها اومده بود پیشم یکم حالمو عوض کرد:dadad4:
تو چطور؟؟ خوابگاهی؟ خوش گذشت؟

سلام گلم...مسی خوفم...
یلدای تو هم مبارک:thanks:
آره منم خوابگام:-(
خدا برادرزادتوحفظ کنه یه برادرزاده هم به من بده خب:'(
این پستوشب یلدا فرستادم امانتم یاری نکرد وقط شد:|

آسمون

New member
شما یادتون نمیاد، یه زمونی ما یه مارلیک داشتیم خیلی خدابیامرزدش، امشب واسش دعا بخونید روحش شاد شه :tsimuzpzwoap1t9y3o7

خداروح عمتوشادکنه پسره ی شیطون آتیش بلاااا بارآخرت باشه به آبجی من ایجوری میگیا وگرنه به شفق جون میگم banت کنه:-D:-D:-D

- - - Updated - - -

خداروح عمتوشادکنه پسره ی شیطون آتیش بلاااا بارآخرت باشه به آبجی من ایجوری میگیا وگرنه به شفق جون میگم banت کنه:-D:-D:-D

eeeeeeehsan

New member

اول اینکه 10 بار تاحالا بهت گفتم، مشخص کن کدوم عمه، یکی دوتا نیستن 4تان!!!
دوم اینکه مگه بده، دارم واسش دعا میخونم روحش شاد شه!
سوم اینکه شفق از خودمونه خیال خام کردی :smiliess (3):
چهارمم برو خجالت بکش :=))))))))

marlik

New member

سلااااااام بچه ها.زندم هنوووووز.احسان بلا نکش منو هنوز 1عالمه آرزو دارم من.1کم درگیر درسام بودم و ذهنم درگیر بود.دلم خیلی تنگ شده واستون.واسه 1آدم بیمعرفتم دلم تنگ شده خودش میدونه کیه میدونم این روزا اونم خوب نیست ولی هرجا هست با همه ی بدیهاش :):):p واسش 1دنیا شادی و آرامش آرزو دارم

آخرین ویرایش:

marlik

New member

- - - Updated - - -

ولش کن نفسم بچس یه چیزی گف بذار خوش باشه:):) من تا احسان نکشم نمیمیرم.آخ چقد دلتون واسه من و آبجی نازم تنگ شده بودا:):):):-q :-qچقد جامون خالی بودا.مگه نه احسان؟:):):)

eeeeeeehsan

New member
ارادتمندیم..... 3>
کمـه بیشتر باش :bunnyearsmiley:

ولش کن نفسم بچس یه چیزی گف بذار خوش باشه:):) من تا احسان نکشم نمیمیرم.آخ چقد دلتون واسه من و آبجی نازم تنگ شده بودا:):):):-q :-qچقد جامون خالی بودا.مگه نه احسان؟:):):)

سلااااااام بچه ها.زندم هنوووووز.احسان بلا نکش منو هنوز 1عالمه آرزو دارم من.1کم درگیر درسام بودم و ذهنم درگیر بود.دلم خیلی تنگ شده واستون.واسه 1آدم بیمعرفتم دلم تنگ شده خودش میدونه کیه میدونم این روزا اونم خوب نیست ولی هرجا هست با همه ی بدیهاش :):):p واسش 1دنیا شادی و آرامش آرزو دارم
به به سردار سرلشگر سپهبد ارتشبد فرمانده کل ذلیل شدگان تاپیک مارلیک الدولول، چه خبر؟ نیستین؟؟ درس مرسا خوب پیش میره؟
آقاتون چطورن؟؟؟ :smiliess (3):

بچه ها مارلیک عروس شده هااااا صداشو در نیاوورده کلک فکر کرده ما نمی فهمیم!!!

بالا