sepid71
New member
درود بر سپید همسایه ی عزیز
[/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]1- قشنگ ترین چیزی که ازش یاد گرفتی ؟
2- کدوم اخلاقش رو از همه بیشتر می پسندی ؟
گاهی عصبانی میشه ...عصبانی که نه..جدی میشه... خودشو میگیره ...می پسندم
3- کدوم اخلاقش ممکنه دلخورت کنه ؟
من دلخورش کردم ...ولی اون نه ....حلال کن سپید تو ما رو حلال کن
4- یه امضا براش انتخاب کن؟
بهتر از امضای خوش نمیشه نوشت
5- قشنگ ترین آواتاری که ازش دیدی ؟
یه دختر که لباس سفید پوشیده بود ...موهای قهوه ای بلند داشت...اسم سپید و که میبینم اون عکس میاد تو ذهنم بهم گفتن اون اواتار منشوریه منم برداشتم :| اصلل هم منشوری نبود !
6- بهترین پستی که ارسال کرده و تو ذهنت مونده ؟
تاپیک خاطره ...اون بچه که هیدروسفالی داشت ...سپید اصن خودت یادت میاد ؟ وااااااااا مگه میشه یادم نیاد ...نازنین زهرا
7- فعالیتش توی سایت ؟
قبلا اکتیو تر بود...سنش رفته بالا حوصلش نمیکشه بیاد از تو ک پیرتر نیستم خخخخ
8- اولین باری که باهاش هم کلام شدی رو یادته ؟
آره ...تو باکس بود...من گفتم اینجا داره بارون میاد...گفت عه اینجام بارون میاد...پیچک اونجا کجاست؟...منم گفتم گیلان...و اینگونه ما کشف کردیم که همسایه ایم... اره یادم اومد
9- بارز ترین خصوصیتش ؟
خخخ به کسی زیاد رو نمیده ...ینی یه جوری رفتار میکنه که تا یه حدی میشه باهاش صمیمی شد... نه اصلا هم اینجوری نیست
10- یه اسم دیگه براش انتخاب کن ؟ و دلیل انتخاب این اسم ؟
هوشبر باهوش ...فک نکردم همینجوری گفتم خو باهوشم دیگه ...اگ کسی حرفی داره بیاد با چماق بیهوشیم حالیش میکنم7977cujr38iyymsu8:
12- تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟
بله شده....همسایه ها همیشه کمک میکنن به هم:28:
13- ضایع ترین کاری که تو سایت کرده؟
هیچی ندیدم
14- دوست داشتي ببينش؟ چرا؟
آره خیلی ... چند بار گفتم بهش ...حس کردم دوست نداره ...کاملا بهش حق میدم... خوووو من فکر نمیکردم جدی بگی چون خیلی محافظه کاری ...1ددصد هم احتمال ندادم جدی بگی خخخ البته درخواست دیدار ازم زیاد بوده هاااااا ولی فعلا کسی ب این افتخار نائل نشده خخخخخخ (خودشیفته عمتون بیده)
15- قيافه اي كه ازش در ذهن داري رو توصيف كن.
همون عکسه که گفتم
16- یه انتقاد
انتقادی بهش ندارم...واقعا دوست خوبیه مرسی تو هم همینطور
18- اگر جای اون بودی، چی كار ميكردی؟ ......
19- یه آرزو براش
آرزو میکنم...همه ی آرزوهاش برآورده شه.....
20-هرچه میخاهد دل تنگت بگو(تذکر حداکثر در 5مورد) میتونید به سوژه گیر بدید.
بی تعارف ...یکی از بچه های اینجاست که واقعا براش احترام قائلم .دختر خیلی خوب و دوست داشتنیه ....خیلی خوشحالم هم استانی هستیم...اینو همه جا گفتم ...بجز به خودش...
تا الان خیلی اذیتت کردم ...گاهی شوخی های بیجا ...سپید حلالم کن ....:
ممنونم پیچک جان ... ک وقت گذاشتی برا این همساده ... دوست خوبم هستی ...ایشالله سلامت و موفق و شاد باشی:rose:
یاد فیلم حلالم کن افتادم خخخخخ ...این چ حرفیه ...التماس حلالیت داریم خودمون :|(جمله رو از خودم دراوردم فک کنم :|)
بخاطر کمک هاتم ممنونم ازت