مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
امیدوارم همه موفق باشن ::rose::

توکل کن بخدا
همه ی تلاشتو بکن ک ی جای خوب قبول شی،
عقیده ی من اینه جای خوب برای من با شما یا ی کس دیگه با هم فرق میکنه، چون ایتمای مختلفی توش دخیله ک فقط یکیش سطح اموزشی و اساتیده.
خودتو ملزم ندون ب قبولی توی فلان دانشگاه فقط تلاش کن، اینجوری هیچوقت ناامید نمیشی و همیشه دلت قرصه چون خدا ب اندازه ی تلاش ادما و مصلحتشون بهشون عطا میکنه نه منتهای آرزوهاشون

vet lab sciences

New member
به مناسبت اول دسامبر (البته با یک روز تاخیر!) روز جهانی ایدز، تقدیم به تمامی علاقمندان به علم ایمونووایرولوژی:auizz3ffy9vla57584x
AIDSday.jpg

620.jpg

sara77

New member
سلام به همه چطورین
بچه ها واسه انگل فقط قسمت تک یاخته میاد یا کرم ها هم هستن؟؟/؟همون کتاب برای مرور کافیه دیگه

vet lab sciences

New member
سلام به همه چطورین
بچه ها واسه انگل فقط قسمت تک یاخته میاد یا کرم ها هم هستن؟؟/؟همون کتاب برای مرور کافیه دیگه

سلام. متشکر از احوال پرسیتون.
12 سوال میاد- 6 سوال تک یاخته و 6 سوال کرم.

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara77

vet lab sciences

New member
سلام به دوستان محترم.
دوستان روز پیش پرزنتی در مورد HIV و HIV controllers (افرادی که چندین سال با این ویروس زندگی می کنند، سالم هستن بدون این که داروی ضد ویروسی ای مصرف کرده باشن!+عکس چندتاشون)
(در دانشکده ای دامپزشکی!) داشتم و به احتمال زیاد برای هفته دیگه هم درخواست پرزنت (این سری مولکولی) کنم.
خیلی مفید و لذت بخش بود. هم برای خودم و هم برای اودینسم.

توصیه : دوستانی که این ترم یکی از دروس ویروس و یا ایمنی رو دارید و ترم بعد کارورزی، روی یکی از ویروس هایی که تسلط کافی و اطلاعاتی فراتر از اطلاعات جاوتز و مورای دارید، فوکوس کرده و تا فرصت از دست نرفته، درخواست سمینار از استادتون کنید.
مطمئنا خیلی به دردتون میخوره... .

ضمنا ما دامپزشکیا 3 واحد ویروس تو کارشناسی ناپیوستمون داریم. 1واحد تئوری و 2 واحد تکنیکهای اختصاصی میکروبیولوژی (عملی ویروس بامون کار میشه) که قبلا گفته بودم یک واحد و الآن اصلاحش کردم.

love virology

New member
یاد گذشته بخیر چه شلوغ بود اینجا / امیدوارم تمام دوستان در ازمون امسال پیروز باشند

ارشد1394

New member
سلام بچه ها
یکسری سوالات احتمالی من از این سایت دانلود کردم البته پولی بود به نظرم سوالاتش امسال خیلی اومده بود .... شما اطلاعی دارید چه منابعی دارای سوالات تالیفی مثل این هستند.

vet lab sciences

New member
سلام بچه ها
یکسری سوالات احتمالی من از این سایت دانلود کردم البته پولی بود به نظرم سوالاتش امسال خیلی اومده بود .... شما اطلاعی دارید چه منابعی دارای سوالات تالیفی مثل این هستند.

سلام. دوست من به قول استادمون تیپ سوالات انقدر تکراریه که نیازی به سوالات احتمالی نیست! (من نخریدمش والا)
بذار یه نمونه از سوتی های ارشد امسالشون رو برات بگم!!
سوال 10 گفته بوده؛ علیه کدامیک از بیماری های زیر واکسن استفاده می شود؟
الف) Ebola
ب) HCV
ج) Papilloma!!!
د) SARS

بعد صفحه بعدش سوال 15 گفته بوده که کدامیک از *واکسن* های زیر با روش نوترکیبی تهیه می شود؟!!!!
الف) فلج اطفال
ب) سرخک
ج) پاپیلوما!!!
د) تب زرد

خب تابلوئه که پاپیلومائه جواب 10 و 15 هم پاپیلومائه (ولی به قول استادمون خیلی سوال استانداردی نیست)!!!!:smiliess (15):
البته از طرفی این نشون میده که رقابت رو درس ویروس نیست چون اکثرا بالا میزننش!

از من میشنوی همین مورای و جاوتز رو بخون، اپیدمیاشو بنداز، خیلی قشنگ و جالبم گفتن با شکل! البته مورای هم به تنهایی خیلیاشو می تونه ساپورت کنه.
موفق باشی:auizz3ffy9vla57584x

b.nafas

New member
سلام. دوست من به قول استادمون تیپ سوالات انقدر تکراریه که نیازی به سوالات احتمالی نیست! (من نخریدمش والا)
بذار یه نمونه از سوتی های ارشد امسالشون رو برات بگم!!
سوال 10 گفته بوده؛ علیه کدامیک از بیماری های زیر واکسن استفاده می شود؟
الف) Ebola
ب) HCV
ج) Papilloma!!!
د) SARS

بعد صفحه بعدش سوال 15 گفته بوده که کدامیک از *واکسن* های زیر با روش نوترکیبی تهیه می شود؟!!!!
الف) فلج اطفال
ب) سرخک
ج) پاپیلوما!!!
د) تب زرد

خب تابلوئه که پاپیلومائه جواب 10 و 15 هم پاپیلومائه (ولی به قول استادمون خیلی سوال استانداردی نیست)!!!!:smiliess (15):
البته از طرفی این نشون میده که رقابت رو درس ویروس نیست چون اکثرا بالا میزننش!

از من میشنوی همین مورای و جاوتز رو بخون، اپیدمیاشو بنداز، خیلی قشنگ و جالبم گفتن با شکل! البته مورای هم به تنهایی خیلیاشو می تونه ساپورت کنه.
موفق باشی:auizz3ffy9vla57584x

با این سوالا ادم امیدوار میشه اما بازم نمیشه گفت که راحته مگه چند تا سوال تکراری میدن

vet lab sciences

New member
با این سوالا ادم امیدوار میشه اما بازم نمیشه گفت که راحته مگه چند تا سوال تکراری میدن

خوشحالم از این که امیدوار شدید. اما اگه دقت کرده باشید گفتم *تیپ* سوالات تکراریه نه گزینه های سوال! یعنی انقدر دیگه تکراری شده که هر سال یکی دو تا سوال دامپزشکی رو نه برا این که دلشون برا دامپزشکی سوخته باشه!، برا تنوع تو سوالا میارن! چه ارشد چه دکتری. مثل سوال 14 امسال :
ژنوم کدامیک از ویروس های زیر RNA تک رشته با پلاریته منفی است؟
الف) نیوکاسل
ب) سرخجه
ج) کرونا
د) هپاتیت A
تیپ سوال: دامپزشکی

یا مثلا سوال 10 و 34 ارشد92 در مورد طاعون گاوی و ویروس سارکوم راس و...

و اما در مورد سوالات با تیپ تکراری:
برای مثال این که کدام ویروس تگومنت داره، چند سالیه که پای ثابت سوالاته!! که هر سال اسم ویروس رو عوض می کنن! مثل امسال که ویروس Simian B بود که باز هم می تونیم بگیم این هم از نوع دامپزشکیه!
و یا در مورد منفی یا مثبت (عفونی زا) بودن ژنوم ویروس ها و یا استفاده کدام ویروس از RNA پلی مراز سلول هم همینطور و و و !

در کل میشه گفت سوالات ویروس راحته که این می تونه پیامی رو از طرف طراحان سوال به داوطلبان برسونه، این که درست یا غلط ما نمی خوایم رقابت رو برای شما رو درس ویروس بذاریم، می خوایم تو بقیه درسا با هم رقابت کنید!

vet lab sciences

New member
سلام. دوستان علوم آزمایشگاهی پزشکی (وایرولوژیست93 و یا نرجس1992 و...) در چه حالی هستید؟!
امتحاناتون از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟

b.nafas

New member
سلام به دوستان ...حالا باید چیکا کنیم با این وضعیت اخه چرا از اول سال این تغییرات رو نمی گن

vet lab sciences

New member
سلام. oh my god!
دقیقا اون درس هایی رو که حذفشون کرده بودم، حذف کردن!! هورررررراااااااااااااااااااااا!!!!!!!!! بیوشیمی و مهندسی ژنتیک!!:25r30wi::a2d3:
تابستان رو زیست مولکولی سرمایه گذاشتم که اگه سلولیشو زیادتر از مولکولی ندن یه برگ برندس برام!!
و از طرفی برا منی که ان شاالله به احتمال 90% برا Ph.D قصد شیفت کردن دارم، راه هموارتر شد یعنی در بدترین حالت اگر ویروس نشد، میکروب رو شاخشه که قبول شم! با اون ظرفیت بالاش! شهر خودمم دارش (درصدای خیلی بالایی هم نمیخوا، علوم پزشکی شهرم تیپ 2 هستش) به قول یک دانشجوی دکتری ویروس شناسی، یا تهران یا شهر خودت.
وای خدای من، من و این همه خوشبختی...............!!!!!!!!!!!!!!!:motat:

فقط دعا دعا می کنم ضریب ایمنی رو نیارن پایین، چون علاوه بر ویروس و زبان به شدت رو ایمنیم حساب باز کردم، چون میدونید که قبل از این که خودمو برا ویروس پزشکی (تصمیم نهایی از خرداد93 و شروع آمادگی از مرداد 93) آماده کنم، داشتم برا ایمونولوژی دامپزشکی آماده می کردم.

دوستان، من که الحمدلله خوشحالم و امیدوارم تغییرات صورت گرفته به نحوی باشه که موجبات خوشحالی شما رو فراهم کرده باشه.:riz304:

mojnia

New member
سلام. oh my god!
دقیقا اون درس هایی رو که حذفشون کرده بودم، حذف کردن!! هورررررراااااااااااااااااااااا!!!!!!!!! بیوشیمی و مهندسی ژنتیک!!:25r30wi::a2d3:
تابستان رو زیست مولکولی سرمایه گذاشتم که اگه سلولیشو زیادتر از مولکولی ندن یه برگ برندس برام!!
و از طرفی برا منی که ان شاالله به احتمال 90% برا Ph.D قصد شیفت کردن دارم، راه هموارتر شد یعنی در بدترین حالت اگر ویروس نشد، میکروب رو شاخشه که قبول شم! با اون ظرفیت بالاش! شهر خودمم دارش (درصدای خیلی بالایی هم نمیخوا، علوم پزشکی شهرم تیپ 2 هستش) به قول یک دانشجوی دکتری ویروس شناسی، یا تهران یا شهر خودت.
وای خدای من، من و این همه خوشبختی...............!!!!!!!!!!!!!!!:motat:

فقط دعا دعا می کنم ضریب ایمنی رو نیارن پایین، چون علاوه بر ویروس و زبان به شدت رو ایمنیم حساب باز کردم، چون میدونید که قبل از این که خودمو برا ویروس پزشکی (تصمیم نهایی از خرداد93 و شروع آمادگی از مرداد 93) آماده کنم، داشتم برا ایمونولوژی دامپزشکی آماده می کردم.

دوستان، من که الحمدلله خوشحالم و امیدوارم تغییرات صورت گرفته به نحوی باشه که موجبات خوشحالی شما رو فراهم کرده باشه.:riz304:

شما که از اعضای اصلی سازمان سنجش پزشکی هستی یا با برخی از مدیران رده بالا در ارتباطی ای کاش خبرهایی را یواشکی به بیرون درز می دادی که وقت و انرژی و سرمایه یک عده تلف نمی شد:

vet lab sciences

New member
شما که از اعضای اصلی سازمان سنجش پزشکی هستی یا با برخی از مدیران رده بالا در ارتباطی ای کاش خبرهایی را یواشکی به بیرون درز می دادی که وقت و انرژی و سرمایه یک عده تلف نمی شد:

نه بابا! کجا من سنجشی ام موج نیا جان؟!!
من فقط اومدم با آنالیز دقیق درصدای قبولی های امسال و سالای قبل بهترین برنامه رو با توجه به وقت محدودم برای خودم ریختم! (تو پست های قبلی هم درج کردم، پست 257) همین عزیزم.

vet lab sciences

New member
راستی دوستان الآن دقت کردم دیدم اینجوری نوشته:
"در اين آزمون برخلاف سالهای گذشته این موقعيت ایجاد شده است که باتوجه به مدرک کارشناسی (و یا بالاتر) داوطلب میتواند در دو رشته امتحانی از دو گروه مجزا برای كليه دانشگاههاي پذيرنده آن دو رشته شرکت نماید."

یعنی از گروه سوم که انگل و قارچ و باکتری و ویروسه فقط یه دونه میتونیم انتخاب کنیم!
ولی در هر صورت برا من فرقی نمیکنه، چون بجا باکتری، بیوتک رو برا دومی میزنم و قوت قلبم برا انتخاب دوم، زیست و میکروب و زبانه (الی الله، هر چی شد!) و باز هم بیوتک رو شهر خودم داره.

mojnia

New member
راستی دوستان الآن دقت کردم دیدم اینجوری نوشته:
"در اين آزمون برخلاف سالهای گذشته این موقعيت ایجاد شده است که باتوجه به مدرک کارشناسی (و یا بالاتر) داوطلب میتواند در دو رشته امتحانی از دو گروه مجزا برای كليه دانشگاههاي پذيرنده آن دو رشته شرکت نماید."

یعنی از گروه سوم که انگل و قارچ و باکتری و ویروسه فقط یه دونه میتونیم انتخاب کنیم!
ولی در هر صورت برا من فرقی نمیکنه، چون بجا باکتری، بیوتک رو برا دومی میزنم و قوت قلبم برا انتخاب دوم، زیست و میکروب و زبانه (الی الله، هر چی شد!) و باز هم بیوتک رو شهر خودم داره.

گروه سوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرن گروه بندی یجوره دیگست

14.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا