vet lab sciences
New member
امیدوارم همه موفق باشن ::rose::
تلخ بود، نه؟!:tsimuzpzwoap1t9y3o7
آخه عین واقعیت بود.:riz513:
سلام به همه چطورین
بچه ها واسه انگل فقط قسمت تک یاخته میاد یا کرم ها هم هستن؟؟/؟همون کتاب برای مرور کافیه دیگه
سلام بچه ها
یکسری سوالات احتمالی من از این سایت دانلود کردم البته پولی بود به نظرم سوالاتش امسال خیلی اومده بود .... شما اطلاعی دارید چه منابعی دارای سوالات تالیفی مثل این هستند.
سلام. دوست من به قول استادمون تیپ سوالات انقدر تکراریه که نیازی به سوالات احتمالی نیست! (من نخریدمش والا)
بذار یه نمونه از سوتی های ارشد امسالشون رو برات بگم!!
سوال 10 گفته بوده؛ علیه کدامیک از بیماری های زیر واکسن استفاده می شود؟
الف) Ebola
ب) HCV
ج) Papilloma!!!
د) SARS
بعد صفحه بعدش سوال 15 گفته بوده که کدامیک از *واکسن* های زیر با روش نوترکیبی تهیه می شود؟!!!!
الف) فلج اطفال
ب) سرخک
ج) پاپیلوما!!!
د) تب زرد
خب تابلوئه که پاپیلومائه جواب 10 و 15 هم پاپیلومائه (ولی به قول استادمون خیلی سوال استانداردی نیست)!!!!:smiliess (15):
البته از طرفی این نشون میده که رقابت رو درس ویروس نیست چون اکثرا بالا میزننش!
از من میشنوی همین مورای و جاوتز رو بخون، اپیدمیاشو بنداز، خیلی قشنگ و جالبم گفتن با شکل! البته مورای هم به تنهایی خیلیاشو می تونه ساپورت کنه.
موفق باشی:auizz3ffy9vla57584x
با این سوالا ادم امیدوار میشه اما بازم نمیشه گفت که راحته مگه چند تا سوال تکراری میدن
سلام. oh my god!
دقیقا اون درس هایی رو که حذفشون کرده بودم، حذف کردن!! هورررررراااااااااااااااااااااا!!!!!!!!! بیوشیمی و مهندسی ژنتیک!!:25r30wi::a2d3:
تابستان رو زیست مولکولی سرمایه گذاشتم که اگه سلولیشو زیادتر از مولکولی ندن یه برگ برندس برام!!
و از طرفی برا منی که ان شاالله به احتمال 90% برا Ph.D قصد شیفت کردن دارم، راه هموارتر شد یعنی در بدترین حالت اگر ویروس نشد، میکروب رو شاخشه که قبول شم! با اون ظرفیت بالاش! شهر خودمم دارش (درصدای خیلی بالایی هم نمیخوا، علوم پزشکی شهرم تیپ 2 هستش) به قول یک دانشجوی دکتری ویروس شناسی، یا تهران یا شهر خودت.
وای خدای من، من و این همه خوشبختی...............!!!!!!!!!!!!!!!:motat:
فقط دعا دعا می کنم ضریب ایمنی رو نیارن پایین، چون علاوه بر ویروس و زبان به شدت رو ایمنیم حساب باز کردم، چون میدونید که قبل از این که خودمو برا ویروس پزشکی (تصمیم نهایی از خرداد93 و شروع آمادگی از مرداد 93) آماده کنم، داشتم برا ایمونولوژی دامپزشکی آماده می کردم.
دوستان، من که الحمدلله خوشحالم و امیدوارم تغییرات صورت گرفته به نحوی باشه که موجبات خوشحالی شما رو فراهم کرده باشه.:riz304:
شما که از اعضای اصلی سازمان سنجش پزشکی هستی یا با برخی از مدیران رده بالا در ارتباطی ای کاش خبرهایی را یواشکی به بیرون درز می دادی که وقت و انرژی و سرمایه یک عده تلف نمی شد:
راستی دوستان الآن دقت کردم دیدم اینجوری نوشته:
"در اين آزمون برخلاف سالهای گذشته این موقعيت ایجاد شده است که باتوجه به مدرک کارشناسی (و یا بالاتر) داوطلب میتواند در دو رشته امتحانی از دو گروه مجزا برای كليه دانشگاههاي پذيرنده آن دو رشته شرکت نماید."
یعنی از گروه سوم که انگل و قارچ و باکتری و ویروسه فقط یه دونه میتونیم انتخاب کنیم!
ولی در هر صورت برا من فرقی نمیکنه، چون بجا باکتری، بیوتک رو برا دومی میزنم و قوت قلبم برا انتخاب دوم، زیست و میکروب و زبانه (الی الله، هر چی شد!) و باز هم بیوتک رو شهر خودم داره.
گروه سوم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهرن گروه بندی یجوره دیگست
![]()