مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

b.nafas

New member
خیلی عقبم ...ای وای

بچه ها من کارنامه چند تا از بچه های ویروس 92 رو دیدم به نظرم کسایی که 3تا درس ویروس ایمنی و زبان رو بالا زدن شانس بیشتری داشتن ...من خیلی واسه بقیه درسا استرس دارم مخصوصا بیوشیمی و ژنتیک ...اما از هر کی پرسیدم همه واسه بیوشیمی پاسالار رو گفتن برای ژنتیک هم نجات مهدیه من کتاباشونو دیدم میشه میشه یه ماهه جمش کرد و وقت بیشتری رو گذاشت رو تست کار کردن ..من خودم از تست خیلی راضی ام چون به نظرم هر چغدر تند تر بخونی اما دور مرورت رو ببری بالا بهتره اینجوری بیشتر قبول میشی..یه چیزی هم که هست اینه که سوالای درسایی که ضریب 1 داره تو بهداشت یه جورایی تکراری میاد مثلا واسه باکتری چند سال که ار ساختمان باکتری سوال دادن فقط از بخش های مختلف اسپور بوده ....اگه اشتباه می کنم لطفا بگین دوستان چون خودم دیگه قاطی کردم و موندم
:14::shocked::j58r36j3gcr4suxymup

Ashvini

New member
من که هنوزدرست و حسابی شروع هم نکردم و از هر کدوم از درسها یه مبحث نصفه نیمه خوندم...
راستش به نظرم تست زدن فایده نداره تا زمانی که یه مبحثی رو خوب نخوندی...من برای امتحان کاردانی به کارشناسی واسه 2 تا درس فقط تست زدم و نتیجه خوبی در اون 2 تا نگرفتم...اصلا در ک نمی کنم یعنی چی مثلا من مبحث قند رو نخوندم...برم یه راست تست بزنم، اینجوری چیزی متوجه نمیشم.

ضمنا دوستم که باکتری شهید بهشتی خونده شنیدم که میگفت اغلب بچه های قبول شده 2 تا درس فرعی رو کنار میذارن و 2 تا رو خوب میخونن...نمیدونم توصیه ش درسته یا نه!!!اما میشه اینطور عمل کرد.

SH!LA

New member
ضمنا دوستم که باکتری شهید بهشتی خونده شنیدم که میگفت اغلب بچه های قبول شده 2 تا درس فرعی رو کنار میذارن و 2 تا رو خوب میخونن...نمیدونم توصیه ش درسته یا نه!!!اما میشه اینطور عمل کرد.

با تجربه ای که خودم داشتم؛ به نظرم این کار دُرست نیست. هیچ درسی رو کنار نگذارید.

تا کنکور وزارت بهداشت وقت کافی دارید؛ اگر برنامه ریزی خوبی داشته باشید و تلاش کنید حتمــاً موفق میشیـد.

b.nafas

New member
من که هنوزدرست و حسابی شروع هم نکردم و از هر کدوم از درسها یه مبحث نصفه نیمه خوندم...
راستش به نظرم تست زدن فایده نداره تا زمانی که یه مبحثی رو خوب نخوندی...من برای امتحان کاردانی به کارشناسی واسه 2 تا درس فقط تست زدم و نتیجه خوبی در اون 2 تا نگرفتم...اصلا در ک نمی کنم یعنی چی مثلا من مبحث قند رو نخوندم...برم یه راست تست بزنم، اینجوری چیزی متوجه نمیشم.

به نظر من کنار گذاشتن درس خوب نیست اما میشه چند تا از فصل های مهم رو خوند اگه وقت نداریم ...منظورم این نبود که درس نخونده تست بزنیم من خودم یه دور می خونم و هی برنمی گردم از اول یا اینکه چند ساعت یه مبحث رو هی بخونم یه دور می خونم و بعد چند تا تست مثلا 20 تا یا بیشتر می زنم تازه اون وقت ادم دستش میاد که چطور بخونه و چه نکاتی واسه طراح سوال مهمه و چه چیزایی نمیاد بعد مرور میکنم ....هیچ کس وضعیتش از من بدتر نیست به خدا ...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

sadra.s

New member

ورود شمارو ب جذابترین و مرموزترین شاخه ی علم صمیمانه تبریک میگم:rose:

رفرنسای ویروس همچین حجمی هم ندارن، خواستی بهم پیام خصوصی بده ببینم چی گرفتی، من اونجا ی کتاب بهت معرفی میکنم

جذابترین و مرموزترین شاخه علمو خوب اومدی.داداشت ارشدشو تموم کرده و امسالم فقط از روی ناچاری امتحان phd داده.از من میشنوید ارشد و دکترا خوندن فجیع ترین اشتباه عمرتونه.چه ویروس چه هر رشته دیگه. 2سال ارشد +5سال دکترا. برید 5 سال دارو یا 6 سال دندون بخونید هم شان اجتماعیتون بالاتره هم شان اقتصادیتون.

mojnia

New member
جذابترین و مرموزترین شاخه علمو خوب اومدی.داداشت ارشدشو تموم کرده و امسالم فقط از روی ناچاری امتحان phd داده.از من میشنوید ارشد و دکترا خوندن فجیع ترین اشتباه عمرتونه.چه ویروس چه هر رشته دیگه. 2سال ارشد +5سال دکترا. برید 5 سال دارو یا 6 سال دندون بخونید هم شان اجتماعیتون بالاتره هم شان اقتصادیتون.

بابت اتمام ارشد بهتون خسته نباشید میگم. خدا قوت.
ودر خصوص بقیه مطلبی که گذاشتین قطعا فکر خواهیم کرد

ROJO

New member
بله داداش بر منکرش لعنت :)
منتها ما دیگه پی شو ب تنمون مالیدیم و اومدیم تو این راه ، پس بقیشم میریم

شاید سرنوشت ما اینه ک جای دیوید بالتیمورو بگیریم بجای اینکه دندون پر کنیم ;)

شما هم ان شاالله قبول میشی :) غمت نباشه

sadra.s

New member
بابت اتمام ارشد بهتون خسته نباشید میگم. خدا قوت.
ودر خصوص بقیه مطلبی که گذاشتین قطعا فکر خواهیم کرد

زنده باشید.به عنوان کسی که هم درس میخونه هم همزمان توی بیمارستان کار میکنه عرض میکنم،آخرین جایگاه یه phd ویروس هیئت علمی شدنه(صرفنظر از اینکه الان هیچکس جز دایره محدود دوستان و اقوام بالایی ها هیئت علمی نمیشن) که حقوق یک هیئت علمی بین 3 تا 4 تومنه.اونوقت جالبه بدونید شآن یک بچه اینترن پزشکی از phd ما بالاتره.اینو تو محیط کار دارم میبینم.از نظر حقوق هم دندون و دارو جای حرف ندارن حتی پزشکی عمومی هم درآمدش بالاتره. در هرصورت پیروز باشید

b.nafas

New member
سلام دوستان اگه تا آخر بهمن یه دور بخونیم و از اسفند شروع به مرور کنیم احتمال قبولی هست یا نه
کاش بچه ها بیشتر بیان اینجا ما هم مثل بقیه گروها گزارش بدیم

Ashvini

New member

من بعد از دوره کاردانی راه هایی را که شما گفتید رو رفتم...اما دوباره کنکور دادن هم کار راحتی نیست...حتی فکر بین الملل و دانشگاه آزاد هم بودم که هزینه های سرسام آورشون به جیب من نخورد و کلا وسط راه و کنکور نداده رها کردم. و دوباره شیفت کردم و کاردانی به کارشناسی رشتمو امتحان دادم.

کلا وضعیت تحصیل در بسیاری از رشته ها اسفباره..

love virology

New member
برای قبولی ارشد ویروس حداقلش اینطوره روی 5 درس باید تسلط خوبی داشته باشید و 3 درس دیگر در حد متوسط / ویروس و ایمنی و زبان خیلی مهم هستن و 2 درس دیگه بر میگرده به توانایی خودتون/

vet lab sciences

New member
سلام دوستان اگه تا آخر بهمن یه دور بخونیم و از اسفند شروع به مرور کنیم احتمال قبولی هست یا نه
کاش بچه ها بیشتر بیان اینجا ما هم مثل بقیه گروها گزارش بدیم

سلام. صد در صد که قبوله!! کاش ما هم می تونستیم تا آخر بهمن یه دور بخونیم.
دوست عزیز توصیه می کنم به جای ارائه گزارش، تمرکزتونو بذارید رو درس.:riz304:

Ashvini

New member
با توجه به اینکه حجم باکتری زیاده و ضریبش 1 هست. سوالای سالهای قبل رو یه بررسی اجمالی کردم و به نظرم رسید که سطح سوالات بالاست و باید مسلط باشی. کاملا دپرس شدم وقتی دیدم از 2 تا مبحث استاف و استرپ که تا حالا خوندم هیچ سوالی نیومده...و از فصول پایانی باکتری بیشتر سوال میاد!

درباره قارچ هم حجمش کمتره و هنوز شروع نکردم اما گویا از محیط کشت و روشهای شناسایی و....سوال میدن...
کسی بارم بندی تقریبی سوالات رو درباره درسهای مختلف میدونه؟؟؟

b.nafas

New member
با توجه به اینکه حجم باکتری زیاده و ضریبش 1 هست. سوالای سالهای قبل رو یه بررسی اجمالی کردم و به نظرم رسید که سطح سوالات بالاست و باید مسلط باشی. کاملا دپرس شدم وقتی دیدم از 2 تا مبحث استاف و استرپ که تا حالا خوندم هیچ سوالی نیومده...و از فصول پایانی باکتری بیشتر سوال میاد!

درباره قارچ هم حجمش کمتره و هنوز شروع نکردم اما گویا از محیط کشت و روشهای شناسایی و....سوال میدن...
کسی بارم بندی تقریبی سوالات رو درباره درسهای مختلف میدونه؟؟؟

سلام مگه شما برای باکتری چی میخونی ؟

asalmasal

New member

عجب چیزی گفتی.سرویسمون کردی به مولا....

mw.ashel

New member
elham-4.jpg

vet lab sciences

New member
با توجه به آنتی ژنیک شیفت! هر ساله سوالات باکتری، بیوشیمی و ژنتیک فعلا این درسا رو حذف کردم و احتمالا به دو الی سه سوال صحیح ازین درسا اکتفا کنم (تمرکز بر قسمت های مولکولی بیوشیمی و ژنتیک). قارچ هم همین وضعیت رو داره ولی حذفش نمی کنم.
وقتم فوق محدوده! چون علاوه بر ویروس و زبان و ک.ل.ا.س.ا.م دارم روی پروژه واکسن های hiv و مشکلات ساخت آن ها کار (تحقیق و ترجمه) می کنم!
دیگه گوشتی نمونده برام!!
هدف، پذیرش در یکی از دانشگاه های استان تهران و یا انستیتو رازی (ان شاء الله). اگر رتبم پایین تر از 32 بشه (یعنی 33، 34 الی آخر)، از انتخاب شهر به احتمال قوی خودداری و آزمون رو به سال دوم موکول می کنم.

b.nafas

New member
با توجه به آنتی ژنیک شیفت! هر ساله سوالات باکتری، بیوشیمی و ژنتیک فعلا این درسا رو حذف کردم و احتمالا به دو الی سه سوال صحیح ازین درسا اکتفا کنم (تمرکز بر قسمت های مولکولی بیوشیمی و ژنتیک). قارچ هم همین وضعیت رو داره ولی حذفش نمی کنم.
وقتم فوق محدوده! چون علاوه بر ویروس و زبان و ک.ل.ا.س.ا.م دارم روی پروژه واکسن های hiv و مشکلات ساخت آن ها کار (تحقیق و ترجمه) می کنم!
دیگه گوشتی نمونده برام!!
هدف، پذیرش در یکی از دانشگاه های استان تهران و یا انستیتو رازی (ان شاء الله). اگر رتبم پایین تر از 32 بشه (یعنی 33، 34 الی آخر)، از انتخاب شهر به احتمال قوی خودداری و آزمون رو به سال دوم موکول می کنم.
من هم به همین وضعیت دچار میشم احتمالا ..بیوشیمی و ژنتیک رو گذاشتم کنار فقط چند تا مبحث می خوام ازش بخونم اما با این شرایط فکر نمی کنم تهران قبول شد :13::p7977cujr38iyymsu8:

vet lab sciences

New member
من هم به همین وضعیت دچار میشم احتمالا ..بیوشیمی و ژنتیک رو گذاشتم کنار فقط چند تا مبحث می خوام ازش بخونم اما با این شرایط فکر نمی کنم تهران قبول شد :13::p7977cujr38iyymsu8:

کاملا درسته با اين وضعيت قبولي در بهداشت تهران منتفيه به سه دليل:

1- آناليز درصدهاي قبولي هاي امسال و سال قبل دانشکده بهداشت تهران بيانگر اينه که علاوه بر بالا زدن سه درس ويروس، ايمونو (مخصوصا) و زبان در رنج 80به بالا، بايد به طور ميانگين دروس ديگه رو در حد 50درصد نگه داشت که حفظ اين الزام تقريبا براي ما سال اولي ها غير ممکنه! به دليلي که در مورد بعدي بش اشاره مي کنم.

2- معمولا افرادي که آزمون رو به سال دوم موکول مي کنن، علاوه بر اين که کمابيش خودشون رو براي کنکور سال اول آماده کرده بودن، در سري دوم به دليل اين که يکسال کامل از خودشونه با قدرت بيشتري ميان و هميشه اين افراد خطر بالقوه اي! براي سال اولي ها هستند و شانس قبولي اين افراد در بهداشت تهران به مراتب بالاتر از سال اولي هاست و فرصت کافي براي پوشش همه درس ها رو دارن.

3- با احتساب اين که بعد از امتحانات بهمن ماه بخوايم جون دار هم بخونيم (که نميشه به خاطر کارورزي!) مثلا روزي 12-13 ساعت مفيد باز هم از سال دومي ها عقبيم! باز هم به دليل تايم و فرصت مرور بيشتر سال دومي ها.

با اين اوصاف خيلي هم مهم نيست که بهداشت قبول شيم هرچند که اساتيد و امکانات خوبي داره و نصف راه رو به دليل شناخت اساتيد مصاحبه کننده برا Ph.D از ما، رفتيم، اما تربيت مدرس، رازي و بهشتي (شايد امسال بگيره) هم از دسته تيپ يک هستن و قبولي تو اينا دست کمي از تهران نداره! کما اين که تربيت مدرس _با کنار گذاشتن تعصبات_ من باب تمرکز بيشتر بر روي مباحث مولکولي و تقريبا جوون و فوق بروز بودن اساتيدش ميشه گفت از بنيه علمي و محبوبيت نسبتا بيشتري نسبت به بهداشت تهران برخورداره.

باز هم با اين اوصاف نتيجه مي گيريم که اميد و حداکثر تلاشمون رو داشته باشيم اما نگرشمون رو بر پايه واقع بيني و شرايطمون قرار بديم تا بي مورد خودمون رو دچار استرس نکنيم و اگر به رتبه ايده آل مون نرسيديم دچار سرخوردگي نشيم.
به اميد موفقيت همه دوستان.:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا