مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

seyyed reza

New member
کارنامه سرکار خانم غزال توتون چی مقدم؛ رتبه ی 1 آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 93 (منبع :سایت روان آموز)

%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-1.png

masoumeh90

New member
کارنامه سرکار خانم غزال توتون چی مقدم؛ رتبه ی 1 آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت سال 93 (منبع :سایت روان آموز)

خدایی دمت گرم آ سید رضا کلی فیض بردیم
فقط یه چیزی هست این وسط
از هر طرف فکر کردم بچه ها به نظرم رتبه اولی رو شماها بیارید بهتره
الفرااااااااااااااااااااار
:21::thumbsupsmileyanim:

henri

New member

وااااای دست گلت درد نکنه نمیدونی چقدر دوست دوست داشتم کارنامه ی تک رقمی رو ببینم مرسی مرسیییییییییییییییی:thanks:

henri

New member
فقط آسید رضا تو این سایتش مصاحبه باهاش نکرده بودن بذارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من سایتش رو پیدا نکردم

saeeeeeede

New member
خیلی ممنون از توضیحت عزیز:thumbsupsmileyanim: . فقط اینا خلاصه ی کرامرن؟( یا از سایر کتابا هم خلاصه شده واسه وزارت علوم؟)

- - - Updated - - -

خواهش میکنم
این .ج . ز . و . ه. از اکثر کتابهای بالینی مث فیرس ، کرامر ، شاملو و . . . خلاصه شده
برا دوتا کنکور علوم و بهداشت میشه استفاده کرد...

marzieh88

New member
سلاااااااااااااااااااام بچه هاااااااااااااااااا
آخ که چقدر دلم براتون تنگ شدهههههههههه
چطورین؟چیکارا میکنین؟؟؟
خوشین؟ایام به کام هست؟

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام معصومه،خوبی؟ کجا بودی دلمون یه ذره شد::heart::heart:

marzieh88

New member
بچه ها ی از ی مشاور شنیدم اگه تا الان کاپلان رو شرو نکردی دیگه نخون صبر کن تا 2 ماه دیگه ک جدید میاد شما چی کار میکنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دارید کاپلان رو میخونید؟؟؟؟؟

از اونجاییکه اخبار در مورد زمان ترجمه کاپلان و منبع کنکور خیلی ضد و نقیضه ، به نظره من بهتره دست روی دست نذاریم
(من کاپلان قدیمی رو دارم میخونم)

masoumeh90

New member
سلاااااااااااااااااااام بچه هاااااااااااااااااا
آخ که چقدر دلم براتون تنگ شدهههههههههه
چطورین؟چیکارا میکنین؟؟؟
خوشین؟ایام به کام هست؟

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام معصومه،خوبی؟ کجا بودی دلمون یه ذره شد::heart::heart:

سلام گلممممممممممم
فدااااااااااااای تو
دعاگوی شماهااااااا
همین دور و ورا بودم :smilies-azardl (113 بزن قدش

seyyed reza

New member
فقط آسید رضا تو این سایتش مصاحبه باهاش نکرده بودن بذارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من سایتش رو پیدا نکردم

سلام دوست عزیز؛
من کارنامه رو از این سایت برداشتم: کارشناسی ارشد و دکتری روانشناسی | هدایت تحصیلی، جزوه و خلاصه کتاب
تو همین سایت نوشته مصاحبه با خانم توتون چی مقدم بزودی در سایت قرار داده خواهد شد.

henri

New member
سلام به دوستان.

سایت اطلاع رسانی و پاسخ به سئوالات دربارۀ DSM-5

یک سایت خوب درباره dsm v که می تونید تغییرات رو بخونید و سوالاتتون رو هم از آقای گنجی(در حال ترجمه کاپلان )بپرسید.:33:

ممنون جوادو فقط من شنیدم کاپلان گنجی نیس ترجمه کاپلان رضاعی رو باید ببینیم کی میاد درسته ؟؟ ک هیچی هنو معلوم نیس ازش !!!!

javadoo

New member
ممنون هنری

خوب بازار از این حیث رقابتی و نمی دونم سنجش پزشکی اگه قرار باشه منبع رو اپدید کنه کتاب کدوم مترجم رو معرفی کنه به احتمال زیاد کتاب دکتر رضاعی رو معرفی میکنه چون ایشون روانپزشکن :smiliess (3):

اما جلد یک کتاب گنجی رفته کتابخونه ملی و عملا تو راه بازاره البته بعد از ممیزی وزارت ارشاد. خودشون هم میگن که تا پایان بهن یا اسفند ترجمه رو تموم می کنن. و متاسفانه ما اون وقت یه کاپلان خونده نشده داریم اما خوشبختانه اینه که اصل متن انگلیسی کاپلان سادوک ها همانطور که رو جلدش نوشته آپدید شده با dsm v هست یعنی اصل و پیش زمینه همون قبلی هست و فقط تغییرات رو اعمال کردن این بین. و میشه چهار رو خوند و بعد تغییرات رو تکمیل کرد.

دوستان هم نظر بدن لطفا به خصوص با تجربه های تاپیک:motat:

rawy

New member
ممنون هنری

خوب بازار از این حیث رقابتی و نمی دونم سنجش پزشکی اگه قرار باشه منبع رو اپدید کنه کتاب کدوم مترجم رو معرفی کنه به احتمال زیاد کتاب دکتر رضاعی رو معرفی میکنه چون ایشون روانپزشکن

اما جلد یک کتاب گنجی رفته کتابخونه ملی و عملا تو راه بازاره البته بعد از ممیزی وزارت ارشاد. خودشون هم میگن که تا پایان بهن یا اسفند ترجمه رو تموم می کنن. و متاسفانه ما اون وقت یه کاپلان خونده نشده داریم اما خوشبختانه اینه که اصل متن انگلیسی کاپلان سادوک ها همانطور که رو جلدش نوشته آپدید شده با dsm v هست یعنی اصل و پیش زمینه همون قبلی هست و فقط تغییرات رو اعمال کردن این بین. و میشه چهار رو خوند و بعد تغییرات رو تکمیل کرد.

دوستان هم نظر بدن لطفا به خصوص با تجربه های تاپیک::

هر کسی در این مورد نظری بده قطعا هیچ سندیت اجرایی نداره و نظر شخصیه, تا اسفندماه که دفترچه ها بیاد و تکلیف مشخص بشه
من نظرم رو چندبار قبلا گفتم
اولا اینکه دلیل اینهمه اصرار روی این منبع رو از جانب دوستان درک نمی کنم!!! :33:
کارنامه ی رتبه ی یک رو دیدین؟
همین الان در حدی هستید که شخصیت 100 بزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :New (6):
دوما اینکه, فرضا منبع تغییر کنه , مثلا تعریف اضطراب , افسردگی, اختلالات شخصیت و و و .... از بیخ و بن عوض می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قراره روان شناسی با یه کاپلان جدید کنف یکون بشه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اگر واقعا بابت آسیب نگرانید و درش ضعیف هستید, خودتون رو تقویت کنید فعلا تا بعد تغییراتی رو که توی شکل طبقه بندی اختلالات, احتمالا بروز و شیوع و تغییرات جزیی در تشخیص رو به دونسته هاتون اضافه کنید
یه کلام "بهونه نِیِِِِــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارییییییییییییییییییییییییییییییییید, بخوووووووووووونیییییییییییییییید :mad_majidonline::13:

henri

New member
هر کسی در این مورد نظری بده قطعا هیچ سندیت اجرایی نداره و نظر شخصیه, تا اسفندماه که دفترچه ها بیاد و تکلیف مشخص بشه
من نظرم رو چندبار قبلا گفتم
اولا اینکه دلیل اینهمه اصرار روی این منبع رو از جانب دوستان درک نمی کنم!!! :33:
کارنامه ی رتبه ی یک رو دیدین؟
همین الان در حدی هستید که شخصیت 100 بزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :New (6):
دوما اینکه, فرضا منبع تغییر کنه , مثلا تعریف اضطراب , افسردگی, اختلالات شخصیت و و و .... از بیخ و بن عوض می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قراره روان شناسی با یه کاپلان جدید کنف یکون بشه آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس اگر واقعا بابت آسیب نگرانید و درش ضعیف هستید, خودتون رو تقویت کنید فعلا تا بعد تغییراتی رو که توی شکل طبقه بندی اختلالات, احتمالا بروز و شیوع و تغییرات جزیی در تشخیص رو به دونسته هاتون اضافه کنید
یه کلام "بهونه نِیِِِِــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارییییییییییییییییییییییییییییییییید, بخوووووووووووونیییییییییییییییید :mad_majidonline::13:

به سلام راوی جون خودمون ممنون برا اینکه بازم مث همیشه ما رو راهنمایی کردی دیر ب دیر افتخار میدی دلمون برات تنگ میشه شما داری میخونی بزنی تو گوش کنکور؟؟:

rawy

New member
به سلام راوی جون خودمون ممنون برا اینکه بازم مث همیشه ما رو راهنمایی کردی دیر ب دیر افتخار میدی دلمون برات تنگ میشه شما داری میخونی بزنی تو گوش کنکور؟؟:

سلام گلم خوبی؟
اختیار داری, من خودم محتاجم به راهنمایی, مرسی از لطفت
آره تقریبا نصف روز وقت دارم اما دارم می خونم, یه روز با انگیزه یه روز بی انگیزه ولی یکی از قلق های اصلی کنکور همون مداومت هست تا روز موعود
این کارنامه ی رتبه ی یک خیلی انگیزه داد, هم خدا خودش رو خیر بده هم آقا سید رو
و همچنین نشون داد که آقا اگه تو این محدوده نمی تونید حرکت کنید کلا قید بهداشت رو بزنید
تازه مطمئن باشید امسال حتی اگر کنکور سخت تر باشه, باز هم درصدهای رتبه های برتر بالاتر خواهد رفت, چون هر سال همینطور بوده
موفق باشید بچه ها, خوب بخونید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا