*پاتوق پسرا*

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

نوتر

New member
حالا واقعا همونجوری همو میزنن تو کشتی کج؟ کم همیشه فکر میکردم فیلم بازی میکنن همو نمیزنن!!!

دادا کشتی کج انواع و اقسام داره که تو اکثر موارد نمایشی هستند
خودت میدونی که اونجور که طریف رو پاهاشو میگیره میبره بالا و پشت طرف رو شتلق میکوبه زمین قطعا مهره ای تو ستون فقرات براش نمیمونه

mehrshad.namdar

New member
ممنون نوتر جان والا من خیلی اطلاع ندارم فقط گذری دیده بودم که حسابی دارن همو میزنن خون و ... اصلا ی وضی.

mehrshad.namdar

New member
خخخخخخخخخخخ اقا مهرشاد فکر کنم همدیگه رو ناز میکنن چه کاریه تا حد مرگ بخای با طرفت مسابقه بدی:21:

نمی دونم شایدم ناز می کنن در غالب خشونت! اخه میپره روی طرف با600 کیلو وزن .با ارنج میزنه فک طرف رو میاره پایین لگد میکوبه تو صورتش خب بابا جان من چه کاریه .!!!

baran71

New member
0klqc5cpox9lb0wrp7mx.gif

pprnhmd8ujk4x0gftp2t.gif

f8gufhp7bozqm3x7ihrb.jpg

vahid28

New member
دل کی واسه پانک تنگ شده؟
یه سوال که هیچ ربطی نداره
بیوشیمی وزارت علوم سختتره یا بهداشت?

vahid28

New member
پس مسابقات ماهانه رو پیش بینی کنیم
هفتگی دیگه نمیخواد
:)

مجید دیجی

مدیر بخش
یه پیشنهاد... توی یک تاپیک جدید تحت عنوان پیشبینی مسابقات کشتی کج تا کریسمس 2015 این کار انجام بشه....
===
در مورد مسابقات هم باید بگم خوب خیلی هاش نمایشی هست ....اما بعضی هاشون نه ... گاهی هم جو گیر میشن یه حرکتایی می کنن میزنن همدیگه رو خونی و مالین می کنن و گاهی هم مصدوم ...:5:
کلا ورزشی هست که عمر ورزشکاراش کم هست ... یعنی کمتر پیش میاد سن 60سالگی رو رد کنن ... چون خیلی هاشون معتاد به قرص هایی هستن که درد رو سریع تسکین میده ... فک کنم گاهی دیدین که یک کشتی گیر میاد وسط میدون گریه میکنه ( مثل بیگ شو ، مارک هنری و...) این از عوارض همون قرص هاست .
یکی از دوستان دوران دبیرستانم کشتی کج کار می کرد... خیلی آدم بی اخلاق و تند مزاجی بود ( البته قرص نمی خورد ) ، فقط دلش می خواست یکی رو گیر بیاره حالش رو جا بیاره ...
===
من از پانک زیاد خوشم نمیاد... اما قشنگ کار میکنه
===
یه نکته جالب آیا می دونستید سی ام پانک و دنیل برایان هر دو گیاه خاراند؟؟؟؟؟؟؟/

====
در مورد سوال وحید هم باید بگم خوب وزارت علوم کمی گسترده تر سوال میدن ( مثلا از ساختارها و کمی شیمی آلی و... هم سوال میدن) ... اما بهداشت خیلی تخصصی تر هست ... یعنی خیلی ریز میشن ...
البته این نظر من هست ...

رها45

New member
اینکه موبایل نداره و کاپشن گرم تنش نیست، رو میشه یکم باهاش کنار اومد ...
ولی نکته دردناکش اینجاست که
حتی اون صندلی رو هم حـــق خـودش نـمـیـدونه !

مشاهده فایل‌پیوست 7193
واقعا دردناکه و اشک ادمو در میاره . کاش روزی برسه که فقیری تو این دنیا پیدا نشه. الهم عجل لولیک الفرج

بالا