مطالعه گروهی ارشد زیست شناسی. وزارت علوم 93-94

هانیه

Well-known member
برای کسایی که هدف اصلیشون ارشد پزشکی و بخصوص میکروب شناسی هست رشته باکتری شناسی دامپزشکی علوم می تونه خیلی خوب باشه 1505
چون دروس امتحانی خاصی نداره : باکتری ، ایمنی، قارچ و ویروس

من که به شخصه حوصله سر و کله زدن با ژنتیک و سلولی و مجموعه زیست شناسی : اکولوژی ...... را ندارم
اخرش چی میشه؟واس دکترا دردرسر ساز نمیشه؟نمیشه انگاری رفت بهداشت واسه دکترا که؟

sa@@ra

New member
کلا کسی که قصد داره بره وزارت بهداشت از اول بره بهداشت بهتره و اینکه میخواد بره دنبال کار ....رشته های علوم کارا پژوهشی و مولکولی هست برعکس وزارت بهداشت
تکوین جانوری هم که دوست من داره میخونه رتبه 4 اونم باز کاراش مولکولیههه یا مثلا فیزیلوژی جانوری با پژشکی زمین تا اسمون فرقشه جانوری کاملا ژنتیکی سلولی هست و حتی جداب تر
خیلی جذاب تر از کارهای بهداشته
اگه دنبال کارهای پژوهشی و مقاله دادن و در ادامه رفتن از ایرانید وزارت علوم
اگرم میخوایید بعدش برید یه جا تویه ازمایشگاهیی جایی برید بهداشت

vahid28

New member
رشته شناور گفتن میخوان برن دام منم نوشتم بیکاریش بالاست و دکترا بهداشت نمیشه رفت

f70i

New member
میشه در مورد رشته شناور یکم بهم اطلاعات بدین مثلا اینکه تو یه روز بعد از امتحان رشته اصلی اونو امتحان میدیم یا کلا یه روز دیگه است؟ :21:
تو دروس جانوری جانورشناسی و تکوین جانوری هم هست که خب من در مورد اونا هیچی نمیدونم یعنی باید واسه اونم کتاب بخونم :14:
بهم نخندید خب اولین بارم میخوام رشته شناور بدم :dadad4:

آخرین ویرایش:

f70i

New member
کسی میدونه هزینه شبانه چند درمیاد کلا ؟ و اینکه ارزش داره خوندن تو شبانه ؟ یعنی به نظرتون علاقه مندی رو بزنم ممنون میشم تا قبل از تموم شدن مهلت ثبت نام جوابمو بدین

baran-

New member
هزینه شبانه بستگی به رشتتون داره(حدودا ترمی 1.5 تا2 میلیون یا یه خورده بیشتر)
البته علاقه مندی تا اونجا که من اطلاع دارم برای غیر انتفاعی و پیام نوره
شبانه جزء "اصلی" محسوب میشه
(دوستان اگه اشتباه می گم تصحیح کنید)

مجید دیجی

مدیر بخش
ژنتیک در چه حاله ؟؟؟؟؟// خوب پیش میره ؟
cfa29b72cc9b4de591b405edbf36abdd.jpg

پروانه

New member
با سلام
خواستم در مورد کتاب ژنتیک از کلاسیک تا ژنویک بگم که کتاب خیلی خوبیه.فصلای ابتداییش شاید خیلی تخصصی نباشن اما فصلای پایانیش بار علمیشون خوبه و وقتی تستای ژنتیک رو کار میکنم حتی اگه سوال مال بهداشت باشه بازم تونستم با کلاسیک جواب بدم.میخوام بگم که یه کتاب پایه ای هست و میشه ازش استفاده کرد.موفق باشید ان شاء الله.

hanas68

New member
بچه ها بنظرم ی تایپیک ب اسم رقع اشکال ژنتیک نیاز داریم، مدیر بخش لطفا رسیدگی کنن:riz277:

بالا