پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

hebe.nurse

New member
:ad54ad:

ســـلام به همه ی دوست های عزیــز، قدیمی و دوست داشتنیِ خودم ( احسـان، آسمـون، مارلیـک، سحـر، حمیـد، سـارا، شامین، هبـه، نهال ) فرنـاز، زیبـا و نـدا هم که کم پیدا شدن.

و

ســلام به دوست های جدید

خوبیــد؟

چه خبـر؟

دیروز اتفاقی یکی از کاربرهای انجمن رو دیدم؛ کلی هم غافلگیر شدم و خندیدم... :25r30wi:

سلام شیلا جان خوبی؟؟
کاش ما هم همو میدیدم. دیدن حضوری واقعا ی حس دیگه ای داره.......
بچه هاااااا من و ندا بعد از روزها گمگشتگی و انتظار بالاخره دیشب همو دیدیم:28:
خیلی حال داد. جای همتون خالی. احسان ما تنها با غیبت کردن تو خوش بودیمو بسسسسسس:motat:

marlik

New member
ااااااااســــــــــــــــــــــــــــــــــم منــــــــــــــــــــــــــــــووووو مخخخســــــــــــــــــــــــــــــــره نکنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن ....

منظورم از حمیده شما نبودین که آبجیمم منظورش شما نبود.شما حمیدشی.آبجیم منظورش بود احسان روش نمیشه بگه حمیده میخام میگه حمیدو میخام ولی شما بفهمید همون حمیده رو (دخترو)صدا میکنه:):):):)

Hamidvet

New member
منظورم از حمیده شما نبودین که آبجیمم منظورش شما نبود.شما حمیدشی.آبجیم منظورش بود احسان روش نمیشه بگه حمیده میخام میگه حمیدو میخام ولی شما بفهمید همون حمیده رو (دخترو)صدا میکنه:):):):)

ای بابا ... احساااااااان آره؟؟؟! ... خووو به خودم بگووووو سه سوت نشده واست پیدا میکنم خووووووووووووبشوووووووووووو :bunnyearsmiley: :riz304:

SH!LA

New member
سلام به خوووووووود خودت :)))

اگه راست میگی بگووو از کجا میشناختیش که کاربر انجمن بوده!! خخخخخخخخ

خب به سلامتی، عکسشو بذار اینجا ما هم اگه دیدیم بناسیمش!! ههههه .....

من که نشتاختمش؛ اون من رو شناخت...! :25r30wi:

کــلاس بودم، ( غیر از دانشگاه ) بعد از کــلاس با چند تا از بچه ها در مورد کتاب ها و درس خواندن و... صحبت می کردیم. یکی از بچه ها در مورد تاثیر سایت ها نظر داد که توی بعضی از سایت ها میشه اطلاعات خوبی پیدا کرد.

منم تعریف اینجا رو کردم که چقدر برای من مفید بوده.
موقع خداحافظی یکی از بچه ها اومد و گفت من شما رو می شناسم و پست هاتون رو خواندم... و اینگونه با نام کاربری و اسم واقعی ایشون آشنا شدم. :riz481:

آخرین ویرایش:

SH!LA

New member
سلام شیلا جان خوبی؟؟
بچه هاااااا من و ندا بعد از روزها گمگشتگی و انتظار بالاخره دیشب همو دیدیم
خیلی حال داد. جای همتون خالی. احسان ما تنها با غیبت کردن تو خوش بودیمو بسسسسسس:motat:

ســـلام عزیزم. ممنون؛ شما خوبی؟

چه عالـی... :4d564ad6:
ان شاا... همدیگر رو می بینیم. :smilies-azardl (113

من از طرف احسـان میگم : نوش جـون تون هر چی غیبت کردین...! :whistle:

Hamidvet

New member
من که نشتاختمش؛ اون من رو شناخت...! :25r30wi:

بودم، ( غیر از دانشگاه ) بعد از با چند تا از بچه های در مورد کتاب ها و درس خواندن و... صحبت می کردیم. یکی از بچه ها در مورد تاثیر سایت ها نظر داد که توی بعضی از سایت ها میشه اطلاعات خوبی پیدا کرد.

منم تعریف اینجا رو کردم که چقدر برای من مفید بوده.
موقع خداحافظی یکی از بچه ها اومد و گفت من رو می شناسم و پست هاتون رو خواندم... و اینگونه با نام کاربری و اسم واقعی ایشون آشنا شدم. :riz481:

خدا بگم چییییییییکار نشی شما .... :)))) خخخخخخخخخ

eeeeeeehsan

New member
سلام شیلا جان خوبی؟؟
بچه هاااااا من و ندا بعد از روزها گمگشتگی و انتظار بالاخره دیشب همو دیدیم:28:

:25r30wi:
آخ که چقدر من لحظه وصال رو دوست دارم :)))))
راضی نیستم ازتون، بخصوص اون ندوک بی معرفت :mad_majidonline:

eeeeeeehsan

New member
:ad54ad:

ســـلام به همه ی دوست های عزیــز، قدیمی و دوست داشتنیِ خودم ( احسـان، آسمـون، مارلیـک، سحـر، حمیـد، سـارا، شامین، هبـه، نهال ) فرنـاز، زیبـا و نـدا هم که کم پیدا شدن.

و

ســلام به دوست های جدید

خوبیــد؟

چه خبـر؟

دیروز اتفاقی یکی از کاربرهای انجمن رو دیدم؛ کلی هم غافلگیر شدم و خندیدم... :25r30wi:

سـلااااااااام شیلا

کیـو دیدی کلک هاااااان؟؟ :smiliess (11): هرکی بود طفلک چه فشاری رو متحمل شده با دیدن تو
289619_2nqtnp0.gif

eeeeeeehsan

New member

شیطونه میگه اسید بپاشم رو خودم از دست تو یکی راحت شم :New (6):

ای بابا ... احساااااااان آره؟؟؟! ... خووو به خودم بگووووو سه سوت نشده واست پیدا میکنم خووووووووووووبشوووووووووووو :bunnyearsmiley: :riz304:

ای بابا مارو تو چه موقعیت هایی قرار میدین
849820_blush.gif

Hamidvet

New member

849820_blush.gif

باااااااااشه هر چی تو بگی ...

- - - Updated - - -

849820_blush.gif

باااااااااشه هر چی تو بگی ...

پیچک

New member
شیلا...

من هنوز دلم میخام اون کتابا رو بگیرم...ولی کسی رو ندارم بیاد بگیره ازت...

marlik

New member
849820_blush.gif

احسان جان اینطوری درد زیادی میکشی.قیافت بد میشه.باید خیلی هزینه کنی جراحی پلاستیک کنی.بنظر من اگه میخای خیلی زود راحت بشی اون اسیدو بجای ریختن رو خودت بخورش:p ;-);-);-);-):):):)

eeeeeeehsan

New member
احسان جان اینطوری درد زیادی میکشی.قیافت بد میشه.باید خیلی هزینه کنی جراحی پلاستیک کنی.بنظر من اگه میخای خیلی زود راحت بشی اون اسیدو بجای ریختن رو خودت بخورش:p ;-);-);-);-):):):)

به نظرت چطوره اول رو تو و عشقت امتحان کنم بعد خودم هوووم
24.gif

SH!LA

New member
خدا بگم چییییییییکار نشی شما .... :)))) خخخخخخخخخ

اینیم دیگه؛ معروفیـه و هزار درد سر...! :riz481:

سـلااااااااام شیلا

کیـو دیدی کلک هاااااان؟؟ هرکی بود طفلک چه فشاری رو متحمل شده با دیدن تو

ســـلام احســان

فکر نکنم بشناسی، چون خودم هم توی سایت باهاش برخورد نداشتم. آره خب؛ داشت بال در میاورد از خوشحالی...!
289619_2nqtnp0.gif

وااااااای... چقدر دلـم برای این ژستت تنگ شده بود...! :riz481:

SH!LA

New member
شیلا...

من هنوز دلم میخام اون کتابا رو بگیرم...ولی کسی رو ندارم بیاد بگیره ازت...

عـه! پس چرا بهم نگفتی؟! :5:

من 2 تا از کتاب ها رو به یکی از بچه های اینجـا که نمی تونست زیاد هزینه بکنه؛ خیلی کمتر دادم.

می گفتی حداقل برات نگه می داشتـم. فکر کردم منصرف شدی.

پیچک

New member
عـه! پس چرا بهم نگفتی؟! :5:

من 2 تا از کتاب ها رو به یکی از بچه های اینجـا که نمی تونست زیاد هزینه بکنه؛ خیلی کمتر دادم.

می گفتی حداقل برات نگه می داشتـم. فکر کردم منصرف شدی.

نه میخام...

نمیشه بدی راننده ها؟...ولی نمیدونم امن هست یا نه؟؟

بالا