پنجمین دیدار بچه های تبریزی با حضور افتخاریmahsabanoo - مهر 93

bioshimi@

Well-known member
عزیزم نظرت چیه دوتایی بریم یه حماسه دیگه بیافرینیم عکساشم بذاریم اینجا دل خیلیا بسوزه:28:

وووووووووووووووی من که صد در صد با تو باشه پایه ام ...چی از این بهتر .عزیزم من که نتونستم زیاد باهات حف بزنم دور تا دور از اینور به اونور که بعضی وقتام خط رو خط میفتاد خخخخخخخخخ بیا یه روز قشح دانیشاخ حسرت حرف زدن پچ پچی باتو رو دلم موند خ نمیدونی چه چیزا که نمیگم تو اون حرفا اومدی خبرم کنی باشه :riz304::riz304:

bioshimi@

Well-known member
عزیزدلم من با شما درحد دوخط درباره دانشگاه حرف زدم میترسم یه چیزی بگم غلط باشه
اما واقعی آروم بودید نه اینکه ادای آروم بودن درارید. مطمئنم از کسایی هستید که بیشتر علاقه دارید به اطرافیان گوش کنید تا اینکه دیگران به شما گوش بدن یه شخصیت سنگ صبور که باید تلاش کرد که کمی ام اون از حرفاش بگه:tsimuzpzwoap1t9y3o7

خخخخخخخخخخ:rose::rose:

bioshimi@

Well-known member
خخ مزاح کردم نوترینگ به دل نگیری یوخت:black_eyed:

خو فرزند 28 سالته از هیشکی خوشت نیومده من چی بگم آخه بهت خخخ دیگه چارمونو گرفتی مجبور شدیم میدونی مجبور خخخ

هن ناری خیلی از ته دل گفتی اصلا :25r30wi::25r30wi:
دمت جیززززززززززززززز با اجازه حاج نوتی :)

MAHSABANOO

New member
مرسی مهسایی اینی که دست ناری هم بود جزو سوالا بود حذف شداین نوشته هاتون کثل متن علمی سوال میسازه
گسترش چیع خوردنیع پوشیدنیع هردو هیچ کدعم

این گسترشی ک میگید یعنی چه ؟ :|

ooooooooooooo
خخخخخخخخخخخخخخ گسترش کافی شاپ بود خخخخخخخ هتل گسترش

MAHSABANOO

New member

منکه قبلانظرمو نسبت به بچه ها گفتم :) ولی در مورد ز.بیو اینسری شناختم بیشتر شد

خیلی فهمیده و خانومه واقعا میگم تعارفات نمیکنم

من در کل خیلی می پسندمش چخد جذابه خخ هی سوالارو جواب میداد من لایکش میکردم امتیازم میدادم خخ اون وسطا هم گفتم اگر قبل از اینکه من عاشخ سفید بشم تو کاربر فعال بودی عاشقت میشدم ( به تعدد عخش در آن واحد اعتقاد ندارم خخ )خخخ :)

ووووووووووووووووووی نالی به منم گفتی خخخخخخخخخخخخ

MAHSABANOO

New member
مارو فرستادن رفتیم خودشون همه کار کردن حالا گسترشم رفتن بیو جونم:)))

خخخخخخخخخخخخخخ سمانه یهو شد عزیزم بدون برنامه ریزی سمانه یاد دکمه share افتادم کلی خندیدم وای خدا دلم دررد گرفت

سالار بیا توضیح بده share رو خخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:

MAHSABANOO

New member
بدتر از سالار دختره پشت سرش ترسیده بود خخ فک میکرد از سقف یه چی افتاد داشت سقفو میدید هههههه:))

:25r30wi::25r30wi:ای وای سمانه راس میگه خخخخخخخخخخخخخ خیلی باحال بود خانومه هی سقفو نگاه میکرد فکر کرد از بالا پرت شده خخخخخخخخخخخخخ قیافش دیدن داشت
یه جام سالار گفت یراما سوغان خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ(سیب زمینی پیاز )همچین نگاه کرد من داشتم میمردم از خنده کم مونده بود میزو گاز بگیرم

MAHSABANOO

New member
عاشقتم مهسا جونم منم خیلی خوش حال شدم دیدمت اول که دیدمت نشناختمت ولی روبوسی کردیم خیلی بامزه ای یعنی جیگرمی خخخ بعد معرفی دوباره اومدی روبوسی حالا یه بار دیگه خخخخخخ فدات بشم
خیلی دختره با انرژی و خوشرو و ماه بودی دوست داشتم لهجتم دلنشین بود یه جام که تموم شد ترکیت رفتی فارسی خخخ.خداروشکر آلما رو هم که دیدی:))) امیدوارم بهت خوش گذشته باشه..دوست دارم باجی جون خودم بازم بیا پیش ما دلمون تنگ میشه بوس:riz304::riz304:
بعدشم مگه میشه پاستیلی باشه و از دست من سالم خارج بشه تو نبودی نمیدونی جلسه های پیشم ..همه یکی دوتا میخورن ..همه بستشو خودم تهانییی خالی میکنم خخخخخ البته این دفعه نوتی هم کمکم کرد خخخخخخ مرسی از داداش نوتی بابت پاستیلای خوشمزش که برامون میخره خوشمزه ترین پاستیلای دنیاست:)))

مرسی عزیزم لطف داری منم عاشقتم
وای خدا اره اونجالش باحال بود اخه اولش همچین بی حال روبوسی کردم خخخخخخخخخ نمیشناختمت گفتم شاید دوست بچه هایی وقتی سمانه خودشو معرفی کرد با اون چشمایه خوشرنگش گفت شما :thanks: وقتی معرفی شدیم بهم گفتم دوباره روبوسی خخخخخخخخخخخخخخخخخخ

اره خدایی خیلی جاها ترکیم تموم میشد ولی خو سعی کردم بیشتر ترکی بحرفم
خیلی بهم خوش گذشت

MAHSABANOO

New member

مهسااااااااااااااااااااااااااا؟ میکشمت من کی حوصله ی هیچی رو نداشتم ؟ نکنه چون به یکی دو تا سوالت ایراد گرفتم اینو میگی ؟ :mad_majidonline:
من که خیلی خوشحال بودم
حالا همچین میگی اون مدلی ملت فکر می کنن من چه جوری بودم . تو با فاصله از من نشسته بودی خب . از نوتر و رضا بپرس من چقد حرف زدم .
البته اینم بگما .mahsa شدیدا تو خودش
بود که رو منم تاثیر گذاشت وگرنه با وجود اینکه از صبح داشتمو خیلی خسته بودم و باروبندیلمم کاملا مشهوده تو عکس سعی کردم با انرژی باشم . حالا اگه تصورت له شده من معذرت میخوام

منم آرزوی خوشبختی دارم برات . ایشالا همیشه موفق باشی . خیلی خوشحال شدم دیدمت :rose:

منم خیلی خوشحال شدم از دیدنت گل ولی خو مثل همیشه که تو واتس بودی نبودی دیجه :dadad4:شایدم چجون دور بودیم از هم اینطوری تصور کردم

MAHSABANOO

New member
مهسا بانو جون عزیزم یه دنیا ممنون انقد به من لطف دالی خانومی:riz304:

دیدید شناختمتون جا خوردم؟ آخه اصلا فک نمیکردم شمارو از نزدیک ببینم
و خیلی خوشحال شدم

hvi rdhtj ndndk nhaj h,k gpzi , 'tjd hhhhhhhh
آره خخخخخخخخخخخخخ قیافت دیدن داشت اون لحظه خخخخخخخخخخخخخ و گفتی ااااااااا مهسابانو ؟؟؟؟؟؟منم گفتم بله مهسا بانو خخخخخخخخخخ توام گفتی معروفی خخخخخخخخخخخخخ:25r30wi::motat:

MAHSABANOO

New member
بار اول نمیشه خوب شناخت پیدا کرد و منم از شما دور نشسته بودم تا حدودی که تونستم متوجه شم البته نالاحت نشینااااا شما جزو آروما نبودی که هیچ به نظر من شیطنت از چشاتون میبارید. اما شاید فعلا میخواستین آشنا شین واسه همین کم حرف تر بودین:bunnyearsmiley:

حالا یه چیزایی هم حس کردم دیگه شاید خوف نباشه گفتنش
اما درکل خانوم و باشخصیت هستین
حالا بگذریم از اینکه سوالا رو فقط واسه ما نوشته بودین و خودتون همش میگفتین واسه خودم ننوشتم که جواب بدم:whistle:

خخخخخخخخخخخخ نه کم حرف نبودم موضوع همون دوری بود خخخخخخخ که بنظر کم حرف رسیدم البته باید دیدی دور وریایه من چی میگن نالی علی سالار سمانه من کم حرف بودم آیا ؟؟؟؟؟؟دوستان ملت بیاید جواب بدید ببینم خخخخخخخخنوتر هم میتونه بگه من کم حرفم یا نه خخخخخخخخخخ

moj

New member
مرس داداش خوبم جای شما خالی بود بچه ها انشالا دفعه بعد موجی به جمعمون اضافه میشه ها ..مهمون ویژه جلسه بعد :))

مرسی
بعد آموزشی باس برم مراغه
اگه مرخصی داشتم چرا که نه.(بساط دیزی سنگی رو آماده کنین)!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

MAHSABANOO

New member
خععلی نامردی ناری
صاف بم گفتی سیب زمینی :mad_majidonline:

مهسا هم گفتا ولی شک داشت. میگفت شاید سیب زمینی باشی :mad_majidonline:

نوتر :tsimuzpzwoap1t9y3o7ولی من مخالفم با نظرشون خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
47b20s0.gif

تازه اون حرفتونم با ریضا شنیدم در البالو رو باز کردی اون لحظه رو میگم خخخخخخخخخخخخخخخخ

MAHSABANOO

New member
و اما سوالات خودم
1-بزرگترین گناه زندگی ؟ فکر میکنم حجابیم باشه
2-چرا ادما از روی ظاهر همو قضاوت میکنن ؟من خودم اینشکلی نیستم و مخالفم با این موضوع
3-نظر مثبتت در مورد افراد حاضر در جمع ؟ جمهع خیلی خوبیه دوسش دارم
4-یه جک خاکبرسری که نوتر به نیابت از همه تعریف کرد خخخخخخخخخخخخخخخخخ
5-جای کدوم یک از بچه هایه انجمن خالیه ؟مهنام
6-تا حالا عاشق شدی ؟بلی
7-عکس العملت در مورد جنس مخالف ؟باهاشون راحتم مهسا گفت یعنی هر رفتاری داشته باشن بازم راحتی باهاشون گفتم نه خو بستگی داره به ادمش
8-گذشته خودت و همسرت چقدر برات مهمه ؟برام مهم نیست مهم اینه از بعد ازن چطور میخواد باشه فک کنم علی لایکم کرد یادم نیست دقیق
9-منشوری رو با ذکر مثال و رسم شکل توضیح دهید خخخخخخخخخ؟این سوالو علی جواب داد چون سوالامو با سوال خودش عوض کرد
و سوال علی که من جواب دادم این بود
یه راز رو باهامون در مویون بذار ؟منم گفتم اسمش رازه اگه گفتنی بود که راز نبود خخخخخخخخخخخخخخ

elham2012

New member
به به..چه جمع قشنگی..ایشالا همیشه همینطوری شاد و خندون و صمیمی و با معرفت باقی بمونین:riz304:

قول بدین اگه منو آقامونم یه سفر اومدیم تبریز یه دیدار بزارین تا همتونو از نزدیک ببینیم..حسابییی مشتاق دیدار:rolleyessmileyanim:

البته ما اگه بخایم بیایم مرضی آجیمم میاریم باخودمون.بدون مرضی هرگزززز

ممنون که تاپیک دیدارتونو میزارینو مارو هم با خاطراتتون به جمع دوستانه تون دعوت میکنین:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

arash-77

New member
آقا من پزشکی تبریز در اومدم واسه ثبت نام هم اومدم ورفتم خیییییییییییییییلی قشنگ بود

بهمن ماه برنامه ای داشتید ماروهم خبر کنید ثواب داره!!

ketabsabz

Well-known member
همیشه به این دوره همی های دوستانه
ایشالا دیداراتون همینطور سیر صعودی داشته باشه :rose:
دورا دور بعضیاتونو دیدم:smiliess (3): امیدوارم یه روز بتونم همتونو از نزدیک ببینم...
موفق باشید دوستای خوبم :riz304:

bioshimi@

Well-known member
خخخخخخخخخخخخخخ سمانه یهو شد عزیزم بدون برنامه ریزی سمانه یاد دکمه share افتادم کلی خندیدم وای خدا دلم دررد گرفت

سالار بیا توضیح بده share رو خخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi::25r30wi::25r30wi:
هن دم سالار جیزززززززززززززززز خیلی خوب بهم آموزش داد تا عمر دارم یادم نمیره ..ولی خوب یکی از معماهای زندگیم حل شد خخخخخخخخخ

bioshimi@

Well-known member
:25r30wi::25r30wi:ای وای سمانه راس میگه خخخخخخخخخخخخخ خیلی باحال بود خانومه هی سقفو نگاه میکرد فکر کرد از بالا پرت شده خخخخخخخخخخخخخ قیافش دیدن داشت
یه جام سالار گفت یراما سوغان خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ(سیب زمینی پیاز )همچین نگاه کرد من داشتم میمردم از خنده کم مونده بود میزو گاز بگیرم
هن دیدی مهسا خدا شکر تو دیدی ادا های اونو خخخخ واقعا خیلی باحال بود اون دختره فک کنم دلش میخواست بیاد تو جمعمون :))

بالا