eeeeeeehsan
New member
نام؟ پیچک => 1 امتیاز منفی
نام خانوادگي؟ احسان بلده))
شغل پدر؟ معلم
نام پدر؟ محمود
رشته تحصيلي؟ میکروب
نام دانشگاه؟ نام نداره یونی دیگه
خب ديگه از حالت فرم استخدامي خارج بشيم...
اسمتو بابات انتخا ب كرده يامامانت؟ نمیدونم توافقی بوده
چقد اسمتو دوس داري؟ زیاد
دوس داشتي بجز پیچک چی باشه اسمت؟ پیچانک => 1 امتیاز منفی
پیچی خالي بند هسي يا پیچی خطر؟ ...خالی نه....ولی گاهی میپیچونم
اسم مستعارت بين دوستات چيه؟ ندارم
بين دوستات با چه صفتي معروف هستي؟يه صفت خوب بگو يه صفت بد؟ ...خوب...بهم میگن با جنبه ای....بد...میگن دیوونه
نظرت درباره هر كدوم بگو:
پدر ژپتو ...نجار بود
پلنگ صورتي.....سیگار میکشید بدم میومد
ميگ ميگ ...متنفر بودم ازش
اوباما ... چپ دست
همسايه ديوار به ديوار سمت چپي سمت چپمون خالیه
همسايه ديوار به ديوار سمت راستي...آقای کشاورز اینا
آسمون( اون آسمون كه بالاسرته نه ها...خودمو ميگم )....تازه کشفت کردم
روحاني (از نوع رئيس جمهورش)...داره حرف میزنه لفتش میده
عشقم مارليك....متاسفانه خیلی نمیشناسم
خب ديگه بسه ادامه سوالا
وقتي تو خيابون راه ميري جلو پاتو نيگا ميكني يا جاي ديگه رو...؟.....جلوی پا که نه ولی راست دماغمو
يه دختر خوشگل ببيني تو دلت چي ميگي اول؟....هیچی...
تو كلاستون دوره ليسانس چن تا دختر داشتين چن تا پسر؟......دخترا بیشتر بودن....یادم نیست
به اسم كوچيك صداشون ميكردي يا فاميل؟.......بستگی به جنسیتشون داشت
چن بار پشت سرشون اداشونو در آوردي؟.....خخخ یه بار
تو دانشگا به چي معروف بودي؟.......نمیدونم ..هیچی
خدايي تو عمرت چن بار جذوه نوشتي؟.......تو کارشناسی خیلی کم....تو ارشد مینویسم
چن بار جذوه گرفتي از دخترا؟....خخخ خودم مینویسم => اولین نشانه دختریت (بر وزن خریت :|)
نظرت درباره دختر ميرزا بنويس سر كلاس؟........ نظری ندارم....ولی آخر ترم آدمای به درد بخوری میشن
چن تا جوراب داري؟.......2 تا فک کنم => مطمئن شدم پسری پیچک
لباساتو كي ميشوره؟اگه ماشين لباس شويي خراب بشه چي؟......همون ماشین..... خودم تو حموم
راننده تاكسي بگه خورده ندارم بقيه پولتو بدم تو دلت چي ميگي؟...من تاکسی نمیشینم....ماشین بابام هست
آيا ازون دسته پسرايي كه چشم ندارن رانندگي دخترا رو ببينن؟.......من گیاهم....نه خانما دقتشون بیشتره....آقایون دست فرمونشون بهتره
بالاترين جريمه اي كه شدي چقد بوده؟بعدش چن تا فحش به افسر گرامي دادي؟......جریمه نشدم ...ولی تصادف کردم...50 تومن از یارو خسارت گرفتم
قبل گرفتن گواهي نامه چن بار پشت فرمون نشسي؟.........خخخ زیاد
يه زن جلوت رانندگي كنه راه نده رد شي چيكار ميكني؟.......چراغ میزنم
خداي نكرده يه جاي پرت با يه بنده خدايي تصادف كني طرف در جا بميره چيكار ميكني؟......نمیدونم هول میشم
خب سوالات توصيفي...
تو يه شهر غريب اصن يه كشور ديگه تازه وارد شدي يكي از كنارت رد ميشه دار وندارت و موبايلو چمدون و خلاصه هر چي داري ميزنه .يكمم كتك كاري...يه مشتم ميخابونه تو دماغت!با قيافه آش ولاش پيرهنتم پاره شده هيچكسم نميشناسي...چيكار ميكني؟اشكم در اومد...........وای...نمیدونم...گریه....شاید...
خسته وكوفته از سر كار مياي مامانت ميگه ناهار نداريم...ميري سر يخچال تخم مرغم ندارين...نون هم ندارين...از بس گشنته داري از حال ميري...گزينه زنگ زدن به پيتزا فروشي و ساندويچي ورستوران وا اينا هم حذف كن...ظرفا هم همه كثيفه...چيكار ميكني؟ ...میرم سر کوچه...از بابک بقال یچی میگیرم میخورم
صب از خاب بيدار ميشي...ميخاي از جات بلند شي ميبيني از گردن به پايين فلج شدي...صداتم در نمياد...چيكار ميكني؟ ....بوشو ری.... => فحش!! 1 امتیاز منفی
تو خيابون داري رد ميشي ميبيني دو تا پسر...با حالت غير عادي دنبال يه دختر چادري راه افتادن...هي متلك ميندازن و...دختره ترسيده...هرچقد تندتر راه ميره پسرا بيخيال نميشن...عكس العملت چيه؟.....یاد یه خاطره بد افتادم...نمیشه توضیح بدم
نشستي تو تاكسي...دختر خوشگل!!همسايه كه بر حسب اتفاق باباشم پولداره...تك فرزندم هست...كنارت ميشينه...موقع پياده شدن شمارشو ميده بهت...دختر خوبيم هستا اصن تعجب ميكني از كارش...چيكار ميكني؟
جواب ندادی، => 1 امتیاز منفی
پیچک بگیر که اومد