مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

henri

New member
دوستان برای درس آسیب میزان شیوع و بروز و درمان اختلالات و عوامل زیستیش مهمه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

NaaNa

New member
این هفته هم کسی نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها انتشارات ارجمند چند تا کتاب جدید چاپ کرده.

1622240_724068761006780_3161378855602841771_n.jpg
10620738_724074534339536_528497526625249716_n.jpg
1426571_724070841006572_5014404768443477697_n.jpg

saeeeeeede

New member

seyyed reza

New member
شعار روز جهانی بهداشت روان در سال 2014 "زندگی با اسکیزوفرنیا " است:

41179_418.jpg

10 اکتبر مصادف با 18 مهرماه از سوی فدراسیون جهانی بهداشت روان (WFMH) به عنوان "روز جهــــــانی بهـــــــداشت روان " نامگذاری شده است. این فدراسیون برای این روز در هر سال، یک شعار خاص را انتخاب می کند.
شعار روز جهانی بهداشت روان در سال 2014 "زندگی با اسکیزوفرنیا" است. تاکید سازمان جهانی بهداشت روان بر برخورداری از زندگی سالم و طبیعی برای بیماران اسکیزوفرنیک می باشد.

در كشورجمهوري اسلامي ایران نیز هفته پایانی مهر ماه (24 لغایت 30 مهر) به نام هفته بهداشت روان نام گذاری شده است وعمده ترین هدف در این هفته ارتقا و افزایش آگاهی و تغییر و اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل بهداشت روان می باشد.
به همین منظور عنوان روزهای این هفته اعلام می گردد:
تاريخ
روز هفته
عنوان روز
24/7/93
پنجشنبه
سلامت روان و سبك زندگي
25/7/93
جمعه
سلامت روان و حوادث ترافيكي
26/7/93
شنبه
سلامت روان و باورهاي نادرست
27/7/93
يكشنبه
سلامت روان، فرهنگ، هنر و معنويت
28/7/93
دوشنبه
سلامت روان و نقش زنان در جامعه
29/7/93
سه شنبه
سلامت روان و محيط كار
30/7/93
چهارشنبه
سلامت روان و مراقبت از بيماران روانپزشكي

seyyed reza

New member
صد و پنجمین جایزه نوبل پزشکی 2014 مشترکا به «جان او کی‌یف» آمریکایی ، «می‌ بریت موزر» و «ادوارد موزر» نروژی اختصاص یافت. به گزارش ایسنا، در حالیکه گمانه‌زنی‌ها در مورد برنده احتمالی این جایزه بیشتر حول استفن شرر برای تحقیقات در حوزه بیماری‌های ژنتیک کودکان و دیوید ژولیوس برای شناسایی خانواده اختصاصی از ژن‌ها و کشف علت همزمان درد و گرما هنگام خوردن فلفل تند بود، نوبل پزشکی 2014 برای اکتشاف سلولهایی که سیستمهای مکان‌یابی در مغز را تشکیل می‌دهند، به کی‌یف و موزرها اهدا شد.
می بریت و ادوارد موزر، پنجمین زوجی هستند که با هم موفق به کسب جایزه نوبل شده‌اند. می‌ بریت یازدهمین زنی است که از زمان آغاز جایزه نوبل تاکنون موفق به کسب جایزه نوبل پزشکی شده است. به گفته داوران، دلیل اهدای این جایزه به دانشمندان برای کمک آنها به درک بهتر از فعالیت مغزی و تعیین اینکه مردم چگونه راهشان را پیدا می‌کنند، بوده است. نتایج ات این سه محقق به توضیح علت ناتوانی بیماران مبتلا به آلزایمر در تشخیص محیط اطراف کمک می‌کند.
جان او کی‌یف متولد 1939 در شهر نیویورک، دارای مدرک دکترای روان شناسی فیزیولوژیک از دانشگاه مک‌گیل در مونترال کانادا، محقق و استاد علوم اعصاب و مدیر مرکز مدارهای عصبی و رفتار Welcom Sainsbury در دانشگاه کالج لندن است.

می‌ بریت موزر متولد 1963 در فسناواگ نروژ، محقق علوم اعصاب و از بنیانگذاران سیستم‌های علوم اعصاب کاولی و مرکز بیولوژی حافظه (KI/CBM)‌ در دانشگاه علم و فناوری نروژ (NTNU) است. وی در گذشته در دانشگاه کالج لندن کار کرده اما در حال حاضر رئیس مرکز محاسبات عصبی در تروندهایم است.
ادوارد موزر نیز متولد 1962 الیوسند نروژ، محقق علوم اعصاب و از بنیانگذاران سیستم‌های علوم اعصاب کاولی و مرکز زیست‌شناسی حافظه (KI/CBM)‌ در دانشگاه علم و فناوری نروژ (NTNU) است. وی در زمان پسادکترا در دانشگاه ادینبورگ برای اولین بار با همسر خود می بریت آشنا شد و سپس به عنوان دانشمند مهمان در آزمایشگاه جان اوکیف در لندن شروع به کار کرد. آنها در سال 1996 به دانشگاه علم و صنعت نروژ در تروندهایم نقل مکان کردند که ادوارد درسال 1998 در آنجا استاد شد. او در حال حاضر مدیر سیستم اعصاب کاولی در تروندهایم است.

medical-nobel-2014.jpg

آخرین ویرایش:

crazy 4 u

New member
سلام دوستان احساس میکنم این تاپیک خییلی کند جلو پیش میره مثل تابستون نیست....

تاحالا توفیق نداشتم مطالعه گروهی باشم ساعت 10 شب:black_eyed:

راستی استاد آسیبمون میگفت ترجمه آقای سید محمدی بهتره...

به امید درخشش همگیتون..........

mehdi.seifi

New member
سلام به دوستان بالینگر، بنده تازه به انجمن پیوستم، سال بعد هم کنکور دارم یا بهتر بگم، داریم :) وضعیت درس خوندن چطوره؟ چقد جلو رفتین؟ :)) و در پایان پاسخ به این سوالات، یه رزومه از خودتون ارائه بدین بشناسیم همو، ممنون :thumbsupsmileyanim:

crazy 4 u

New member
سلام به دوستان بالینگر، بنده تازه به انجمن پیوستم، سال بعد هم کنکور دارم یا بهتر بگم، داریم :) وضعیت درس خوندن چطوره؟ چقد جلو رفتین؟ :)) و در پایان پاسخ به این سوالات، یه رزومه از خودتون ارائه بدین بشناسیم همو، ممنون :thumbsupsmileyanim:

سلام به شما دوست گرامی خوش اومدین... من که از شانسم این ترم تا 4ش دارم و کارهای پایان نامه و سمینارم که شکر خدا تازه تموم شد وکارورزی با وجود این

شکر خدا خوب پیش میرممم.......... روزمره چیست عایا؟؟؟

راستی بچه های گل هر جمعه شب ساعت10 میان گزارش میدن اگه مایل بودین بیایین....

sepideeee

New member

سلام اقا مهدی .. خوش اومدی ...
تازگیا بچه ها کمتر میان .. تابستون خیلی پر شورتر بودن :black_eyed:

در باب آشنایی هم باید بگم که منم سپیده هستم یک مسافر :))

mehdi.seifi

New member
مرسی سپیده خانم، شما رشته تون چیه؟ ورودی چه سالی؟ و از چه دانشگاهی؟ امیدوارم دیگه دست این محتاج به تجربیات رو بگیرین :)))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا