تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

8521413

New member
ساعت 3:45 است ... فکر کنم همه دیگه خوابید ......... آرام بخوابید دوستان هرچی خدا بخواد همون میشه .............. بار خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار ................ فردا ساعت 14 به بعد نتایج میاد من پارسال از صبح تو سایت بودم شما اینکارو نکنید.... به امید شادمانی دوستان

من در اون چند ماهی که واسه کنکور میخوندم... دقیقا تا شب کنکور... هرشب دعا می کردم و از خدا میخواستم کمکم کنه بتونم خوب درس بخونم و نتیجه ی خوبی بگیرم... گاهی وقتا دعا می کردم می گفتم ... خدایا کمک کن رتبه ی یک بیارم... بعد بلافاصله پشیمون می شدم و می گفتم خدایا کمک کن رتبه ای رو بیارم که خیر و صلاحم در اونه... حتی اگه قبول نشم...
همیشه دعام رو با این جمله تموم میکردم و میخابیدم:
«خدایا چنان کن سرانجام کار... تو خوشنود باشی و ما رستگار»

negar62

New member
صبح همه بخیر! من دیشب از 1 تا 7 خوابیدم! ولی الان دیگه بیدار بیدارم!! :idea_majidonline: خدایا دیگه اینجا همه فقط امیدمون به توئه...

پرستاری86

New member
ساعت 07:45
بد نبینید دیشب فقط 2 ساعت خوابیدم از دلشوره:black_eyed:
دارن تو دلم رخت میشورن:dadad4:
ایشالا بعد از ظهر با خوشحالی جبران بشه:smiliess (8): :thanks:

shenya

New member
دیگه امروز 6 شهریوره ،هیچوقت سابقه نداشته این موقع بیدار بشم خدااااااااا از استرس نتونستم بخوابم همش بغضم میگیره که نکنه ...من طاقتشو ندارمممممممممم:14:

slpe

New member
ساعت 8:08ششم شهريور
سال يك هزارو سيصدو نودويك
اينجا ايران است
ما همه ارشديم
ميگي نه؟؟
امروز ميفهمي
:riz481:

Sama86

New member
سلام به همه ی دوستانی که ارشد دادن.من هم امسال آزمایشی رفتم سر جلسه که بیشتر این آزمون رو بشناسم و خودم را برای سال بعد آماده کنم.هر کس نتیجه ی تلاشش را میبینه ولی طریق خدا متفاوته.......برایتان آرزوی خیر دارم در آنچه خدا بهتر میداند

OMID2010

New member
سلام به همه ی دوستانی که ارشد دادن.من هم امسال آزمایشی رفتم سر جلسه که بیشتر این آزمون رو بشناسم و خودم را برای سال بعد آماده کنم.هر کس نتیجه ی تلاشش را میبینه ولی طریق خدا متفاوته.......برایتان آرزوی خیر دارم در آنچه خدا بهتر میداند

آزمون دادی دیگه سال دیگه نمیتونی شرکت کنی که!

آمنه

New member
سلام .دوستان من دیگه نمی تونم تحمل کنم .وقتی میشینم پشت کامپیوتر تمام بدن منی لرزه .شدتش از زلزله آذربایجانم بیشتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدایا با تمام وجودمان صدات زدیم ،بشنو که تنها امید مایی:sad:

slpe

New member
سلام .دوستان من دیگه نمی تونم تحمل کنم .وقتی میشینم پشت کامپیوتر تمام بدن منی لرزه .شدتش از زلزله آذربایجانم بیشتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خدایا با تمام وجودمان صدات زدیم ،بشنو که تنها امید مایی:sad:

پاشو يه آب به سر و صورتت بزن
ميترسم اينجوري نرسي زبونم لال" قبوليت رو ببيني
من مطمئنم تو قبولي:thumbsupsmileyanim:

jo-boy

New member
اگه روزای قبل به قبولی امید داشتم نمیدونم چم شده که حتی 1% هم امیدوار نیستم!
خدا به هممون کمک کنه:13:

ناشناس

New member
:rose:
آه خدا
بچه ها دقت کردین چقدر به خدا نزدیک تر شدین!!!!!!
خدا داره باهاتون حال میکنه
میگه عجب آدمایی هستن این بچه های علوم پزشکی
:rose:
اینجوری که شما دارید میرید سمت خدا فکر کنم قیامت شده دارن نامه ی اعمال میدن!

لی لا 62

New member
ساعت9:15 ششم شهریور! سنجشp اصلا به روی خودشم نیوورده که 6م شهریوره!
من که یکماه آخرو در بیخیالی مفرط به سربردم نمیدونم چرا این شکلی شدم!:13: از دیشب به اینور پدر اعصابم درومده! از بس خوابای جورواجور میبینم..از بس فکرم مشغوله...
امروز صبح با این حرف خودمو آرووم کردم که" قبول بشم یا نشم، بی شک خدا خیرمو رقم زده " با این ارووم میشم..ولی باز شیطونِ بی ادب موش میدُئونه:14:

biotechnologist

New member
بابا بیخیال بچه ها.من تا ساعت 7 راحت خوابیدم.:thumbsupsmileyanim:البته از ساعت 2. الانم دعاهامو خوندم.توپ توپم.:riz481: توکل به خدا.کارم رو به خدا میسپرم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا