sepid71
New member
![]()
میگن شمالیا باهوشن حالا به عمق قضیه پی بردم))
خداییش سپیده من خوشگل ترم یا تو؟؟ :tonguesmiley:
بلی دیگه پس چی
این چ سوالیه ایششششششش...معلومه ک من ....میخواین من عکسای این سنیم رو رو کنم هان هان ؟ خخخخ غش میکنیدا
![]()
میگن شمالیا باهوشن حالا به عمق قضیه پی بردم))
خداییش سپیده من خوشگل ترم یا تو؟؟ :tonguesmiley:
اوووووووووووووووووووووووووووخیییییییییییییییییییییییی صدای نی نیییییییییییییییییی
چاق بشم چله بشم خخخخخخخخخخخخخخخخخ همرم ک غلط میخونی خخخخخخخخخ
وای باحاله:25r30wi:
واااااااااای احسان خخخخخخخخ
اکثر شعرایی رو هم میخونی ک من میخوندم خخخخ
بلی دیگه پس چی
این چ سوالیه ایششششششش...معلومه ک من ....میخواین من عکسای این سنیم رو رو کنم هان هان ؟ خخخخ غش میکنیدا:tonguesmiley:
آره:25r30wi:
ولی بیشتر اینکه توک زبون حرف میزدم بیشتر می خندونتم، دیگه ببخشید بی کیفیته، رو نوار بوده آووردمش رو هارد.
سپیده ی من خوشگلتره ایییییییییییش حالا باورش شده مثل دخترا خوشمله خخخ
ولی احسان صدات خیلی نازه مخصوصا با لهجه ی یزدی آخی کلی خندیدم امشب من خخ:25r30wi:
عکست که نگو اصن یه وضی جالبه ها خخخ
خخ اعتماد به سقفت تو حلق انجمن :25r30wi:
آره نامرده کسی عکساشو رها نکنه :tonguesmiley:
سپیده ی من خوشگلتره ایییییییییییش حالا باورش شده مثل دخترا خوشمله خخخ
ولی احسان صدات خیلی نازه مخصوصا با لهجه ی یزدی آخی کلی خندیدم امشب من خخ:25r30wi:
عکست که نگو اصن یه وضی جالبه ها خخخ
مرسی قابل شما دوستان رو نداره![]()
خوشحالم خوشتون اومده)
متوجه میشی چی میگم؟؟ آخه یکی از دوستای مامانم رفته بودیم تهران گوش داد متوجه نمیشد چی می خونم!!!
ما که نه تورو دیدیم نه سپیدتونو، صحت حرفاتون هنوز در ابهاماته خخ))
شیطونه میگه عکسامو بیارمااااااااا ....حیف آداخلیم غیرتیه ...حیییییییف :tonguesmiley:
دیگه از تو ک اعتماد ب سقفم بیشتر نیست خخخخخخخ کلی سرخاب سفیداب مالیدن بهت ...من طبیعی از تو خوشگلترم ایشششششش)
خوشحالم خوشتون اومده)
متوجه میشی چی میگم؟؟ آخه یکی از دوستای مامانم رفته بودیم تهران گوش داد متوجه نمیشد چی می خونم!!!
خوشحالم خوشتون اومده)
خب واسه چی به حرف شیطونه گوش نمیدی!! :tonguesmiley: آداخلیت کیه؟؟
خب اون زمون این رژ لبا مد بوده تو یادت نیست، شیطونه میگه عکسای بدون سرخاب سفیدابمو همین الآن رو کنم ببینیم کی طبیعی خوشگلتره خخ))
خب واسه چی به حرف شیطونه گوش نمیدی!! :tonguesmiley: آداخلیت کیه؟؟
خب اون زمون این رژ لبا مد بوده تو یادت نیست، شیطونه میگه عکسای بدون سرخاب سفیدابمو همین الآن رو کنم ببینیم کی طبیعی خوشگلتره خخ))
ایییییییییش همون بچگیهامون گویای بزرگی مونه خخخ
خخخخ
خب اگه اینطوره جفتتون بزنید به تخته، همین الآن زود زود، من چشام شوره یهو دیدین خوابیدین صبح زیر لاستیک تریلی از خواب پا شدین![]()
فدای تووووووووووو ...من میدونم تو اعصابت نمیکشه عکس مکس بذارم ....دیدی همیشه بفکرتم مناحسان تخته سیاه اینوره خخخخ آداخلیش منم من میفهمی من خخخخخ:25r30wi:
قلفونت برم سفیدم آورین میدونم تو اخلاقمو میدونی خخخ خوشملترین آداخلی دنیایی)
فدای تووووووووووو ...من میدونم تو اعصابت نمیکشه عکس مکس بذارم ....دیدی همیشه بفکرتم من40):
تو هم غیرتی ترین و خوشگلترین اداخلی دنیاییییییییییییییی