پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
سلام بچها سل ملکولی پژوهشگاه ژنتیک قبووول شدددددم.....چطوووره؟ ؟!!:applause::4d564ad6::4d564ad6:

تبریک میگم محمد جان.مگه تو بیوشیمی تبریزقبول نشده بودی؟مگه علوم چن تا رشته میشه قبول شد؟بستگی به علاقت داره من بیوشیمی رو ترجیح میدم.البته نزدیک بودن به شهرت هم مهمه.ایشالاموفق باشی

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
سلام بچها سل ملکولی پژوهشگاه ژنتیک قبووول شدددددم.....چطوووره؟ ؟!!:applause::4d564ad6::4d564ad6:

به به...این پسرم هم که گل کاشته...مبارک باشه محمدجان...من تعریف پژوهشگاهوزیادشنیدم ازنظرعلمی وتحقیقاتی عالیه.فقط ازنظرامکانات رفاهی یکم ضعیفه.فک کنم خابگاهم نداشته باشه:-(

Immunity

Well-known member
عاليه...موفق باشى

تبریک میگم محمد جان.مگه تو بیوشیمی تبریزقبول نشده بودی؟مگه علوم چن تا رشته میشه قبول شد؟بستگی به علاقت داره من بیوشیمی رو ترجیح میدم.البته نزدیک بودن به شهرت هم مهمه.ایشالاموفق باشی

:

اصا معلوم نیس داری ذوق مرگ میشی... :4d564ad6:

عااااالیه....تبریــــــــک..... :heart:

سلام محمد

تبریک میگم دوستم:thumbsupsmileyanim:
ممنون بچهااا..خیلی لطف دارین. . مارلیک یدونع میشه انتخاب کرد ولی این یکی استعداد درخشانه! !! خو سلولی و بیوشیمی توی ی مسیرن دوتاشم مورد علاقه منن البته بعد ایمنیا..خوب پژوهشگاه بمن نزدیکه ولی تبریز خیلی دوره..اتفاقا دیروز از تبریز اومدم شهرودانشگاه عالی داشت ولی تهران اینده بهتری داره!
کلوچه تابلوهه یعنی انقد! ! هه

آسمون

New member
امی مگه قرار نبود یه دوره واسه منم بذارید تا منم بانمک بشم؟؟؟؟طبق فرمایشات از روزی که آشنا شدم باهاتون تا الان تو آب نمک بودم.فک میکنی کافیهیا بازم بمونم؟؟؟؟

آناجون باید خدمتت عرض کنم که شما الان به جمع گوله های نمک پیوستی خودت خبرنداری...
ازهمین پستت کاملابارز و آشکاره استعدادت:):thumbsupsmileyanim::28:

sa@@ra

New member

دیگه خودت که میدونی چطوره:)))))))))))))))))))))
تبریکا محمد
بیا تهران دیگه کتابا رم بگیر خودت دیگه:black_eyed:

sa@@ra

New member
به به...این پسرم هم که گل کاشته...مبارک باشه محمدجان...من تعریف پژوهشگاهوزیادشنیدم ازنظرعلمی وتحقیقاتی عالیه.فقط ازنظرامکانات رفاهی یکم ضعیفه.فک کنم خابگاهم نداشته باشه:-(

اصلا پژوهشگاه کجا تبریز کجا.......پژوهشگاه خیلی عشفه بعد از تهران البته:thumbsupsmileyanim:
محمد که خونشون قم هس دیگه میره و میاد

sa@@ra

New member

اتفاقا اگه طعم سلولی مولکولی پژوهشگاه بره زیر دندوناش .. بیخیال چیزای دیگه میشه:thumbsupsmileyanim:

Immunity

Well-known member
اره اسمون حق باتوس..باید هروز ی چادر مسافرتی رو دوشم باشه! ! ههه..تبریزم خوب بود خداییش ولی مسافتش دوره..بابت تبریکم ممنون مادر..این نتایج حاصله زحمتاته شماس خخخ

nahal5555

New member
آسمون جون به نظرت وقتش نيس يکى از بچه هات که نوبتشه بشينه رو صندلى؟؟؟؟؟تا من و کلوچه و شامين اينجاييم بشينه ديگه....:4d564ad6:

بالا