پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

hebe.nurse

New member
خوب مگه خودت انتخاب نکردی؟؟پر باشه که معلوم میشه اصن نمیتونی انتخاب کنی
من 30ام میرم،فک کنم اگه بیای دیگه مستقر میشی توی خوابگاه نه؟؟

نه تو سایت که شقایق هیچ تقاضایی نداش. اصلن وقتی من انتخابش کردم دوتا اولویت اولم هیچی به تقاضاهاش اضافه نشد!! ولی ساعی قشنگ تعداد متقاضی رو نوشته بود. من از یکی دوستانم تو ایران سپردم برام سوال کنه گف شقایق پره:|
اره دیگه دلیلی نداره معطل کنن. دیگه تا اونموقع72 ساعتم گذشته. میگیریم ازشون. ندادن لنگه کفش:black_eyed:

l.rhb

New member
آنا خانم شما هنوز نصف صندلی داغت رو جواب ندادی، من هنوز شاکیم ازت :New (6):

لحاف تشک :| من شبا رو مقوا میخوابم، یادت رفته ما فقیـریماااا :((
بله پس چی، لامپ 1000 خونمه :))) تازه کله پاچه سوسک و مورچه و مارمولک درست می کنه انگشتاتم می خوری :tonguesmiley:

- - - Updated - - -

شیــلا کجاست خبری نیست ازش، شیـــــــــــلا؟؟؟؟؟؟؟؟

حمیـد هم ناپیدا شده چندوقته، حمیــــــــــــــد؟؟؟؟؟؟؟؟

صندلیه داغ که چه عرض کنم...انگار قتل کردم و میخواین از زیر زبونم بکشین بیرووووون اعترافمو

l.rhb

New member
بچه ها شما تاپیک آوارودیدین که درباره ازدواجه؟
میخام برم شامین واحسانوبه عنوان زوج خوشبخت اعلام کنم:riz481:
هردو باید الگو قراربگیرن!
شامین نمونه تمام عیار یک عیال کم توقع هستش:)
احسانم که نمونه واردشدن خیروبرکت به زندگی بعداز ازدواج هستش...خودتون که شاهدین یک جوان آس وپاسی بیش نبود...تا زیرسایه شامین جون قرارگرف یهو مدیرشد!:5:
پشت هرمرد موفقم که یه زن باچماق ایستاده:p7977cujr38iyymsu8:
شامین من جات بودم میرفتم از ادمین یه تقدیرنامه میگرفتم

آسمون ببین چه بلایی سرم میارن؟؟؟؟؟؟؟کمرم شکست...

hebe.nurse

New member
:25r30wi:
واسه اطمینانه،یه وقت برفی بورانی چیزی میشه:idea_majidonline:
بعدم اونجا به بیمارستانمم نزدیکه،اتاقایی که انتخاب کردم 3نفره اس و اتفاقا با یکی از بچه های انجمنم که با هم همکلاسیم اتاقای یکی رو انتخاب کردیم:4d564ad6:

ندا جان شما تهران کار میکنی???
حالا برف و بورانی چیزی شد بیا پیش خودم. خونه خودته والا.چرا انقد خرج خوابگاهو بدی.جون احسانآ تعارف کردی نکردیآ::bunnyearsmiley:)

l.rhb

New member
سلام.مرسی آسمون جونم.فقط تو قدر منو میدونی.این احسان خان که اصلن سراغی از من نمیگیره..همش داره دنبال حمید خان میگرده:smiliess (6):
من کلن اهل افقم هر چی بشه میرم تو افق:tonguesmiley:
سحر جان بفرما تو تاپیک هر چی دوست داشتی به مدیر بیراه بگو.خیلی هم خوش آمدی.
کلوچه حالا که سالمی دوباره غیب شو برو سر درست.ولی هر ازگاهی بوق بزن بفهمیم سالمی.:smiliess (8):
منم کمتر میام ولی چون دلم تنگ میشه میام بالاخره.البته تا آخر شهریور هستم در خدمتتون:auizz3ffy9vla57584x

امی مگه قرار نبود یه دوره واسه منم بذارید تا منم بانمک بشم؟؟؟؟طبق فرمایشات از روزی که آشنا شدم باهاتون تا الان تو آب نمک بودم.فک میکنی کافیهیا بازم بمونم؟؟؟؟

emmy

Member
آنا جونم شما خودت نمکی باید واسه ما دوره بزاری....من که از دست این آقامدیر نمکی برام نمونده:1dco2x0p1lilzhfpg1t
آنا جان تا این تاپیک پابرجاست هیچ تنابنده ای(محسنش نه :smiliess (3):) حق خروج نداره حتی من که از مقامات محسوب میشم:whistle:...
پس آنا خانم در خدمتیم....

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member

ولی من موقع درس خوند نمیومدم اینجا
به نظرم هم باید کم شه.....
به خصوص هم تو ایمنی که هم با توجه به کمی ظرفیت ها و هم نمرات اونایی که چند ماه خونده بودن با اونایی که یکسال زحمت کشیده بودن نتیجه یکسانی نگرفته بودن برعکس یالهای گذشته....
چون دیده شده بعضیا رو از درس و زندگی انداخته
البت نهال و شامین بچه های خوبین:ad54ad:

نگران احسانم نباش خونه و تاپیک واسه مسکن گزیدن زیاد داره بچه فعاله:riz481:

الآن متلک انداختی؟؟ :65d6a5d6s:

صندلیه داغ که چه عرض کنم...انگار قتل کردم و میخواین از زیر زبونم بکشین بیرووووون اعترافمو
امی مگه قرار نبود یه دوره واسه منم بذارید تا منم بانمک بشم؟؟؟؟طبق فرمایشات از روزی که آشنا شدم باهاتون تا الان تو آب نمک بودم.فک میکنی کافیهیا بازم بمونم؟؟؟؟

خب آنی جان :))، هبی به قربونت بره P: ، اون صندلی داغ رو تا تهش می رفتی میرسیدی به غولش، که اگه اونو می کشتی وارد دریاچه نمک میشدی. نرفتی=>نشدی!! :)))
حالا غصه نخور، آسمون میگم واست کـلاس خصوصی بذاره :tsimuzpzwoap1t9y3o7

eeeeeeehsan

New member
به به بوی کلوچه تازه میاد
من تازه معتاد شدم همشم تقصیر شماهاست که خیلی خوبینوگرنه من کجا و این کارا کجا;-);-);-)
میدونم سارا جان...خیلی عقبم ولی حتمن جبران میکنم.
نهال و کلوچه وبقیه نقبولیها دیگه حظور پررنگ در خوش گذرونی ممنوع....این دستور از طرف عیال برحق مدیر بود فهمیدییییینننن:motat:

بچه ها شما تاپیک آوارودیدین که درباره ازدواجه؟
میخام برم شامین واحسانوبه عنوان زوج خوشبخت اعلام کنم:riz481:
هردو باید الگو قراربگیرن!
شامین نمونه تمام عیار یک عیال کم توقع هستش:)
احسانم که نمونه واردشدن خیروبرکت به زندگی بعداز ازدواج هستش...خودتون که شاهدین یک جوان آس وپاسی بیش نبود...تا زیرسایه شامین جون قرارگرف یهو مدیرشد!
پشت هرمرد موفقم که یه زن باچماق ایستاده
شامین من جات بودم میرفتم از ادمین یه تقدیرنامه میگرفتم

..................
دو ساعته این دوتا نقل قول رو گذاشتم بالای همدیگه، هی دارم فکر می کنم چی جواب بدم ولی نمیدونم چرا جوابم نمیاد!!!
315419_sad.gif

چم شده میگین؟ نکنه دارم میمیرم؟؟؟
617919_sneezing.gif
عیال چی ریختی تو غذام؟؟ :((

emmy

Member
ای وای کمک احسان از دستم رفت....نه آخه مگه خونه بودی من چیزی تو غذات بریزم...
احسان خان بیا جواب بده به اون دو تا نقل قول وگرنه من میام ببینم تو کجا غذای چیز دار خوردی مریض شدی...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
ای وای ما دوتا رو چشم زدن از بس باهم خوب بودیم:sdasdasd:
آخ مدیرمون دیگه فرست لیدی نداره.... نه ببخشید برعکس گفتم:smilies:
خدا قوت احسان خان خدایی خسته میشی...برو دوتا قطاب بخور جون بگیری.:rolleyessmileyanim:

ای وای کمک احسان از دستم رفت....نه آخه مگه خونه بودی من چیزی تو غذات بریزم...
احسان خان بیا جواب بده به اون دو تا نقل قول وگرنه من میام ببینم تو کجا غذای چیز دار خوردی مریض شدی...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
ای وای ما دوتا رو چشم زدن از بس باهم خوب بودیم:sdasdasd:
آخ مدیرمون دیگه فرست لیدی نداره.... نه ببخشید برعکس گفتم:smilies:
خدا قوت احسان خان خدایی خسته میشی...برو دوتا قطاب بخور جون بگیری.:rolleyessmileyanim:

نگرانش نباش، بادمجان بم آفت ندارد:-d:-d

kolouche

New member
به به کلوچه خانوم,دلم اصلا واست تنگ نشده بود....:(40):کجا بودى؟؟؟؟؟؟؟
کى تو فاز ازدواجه؟؟؟؟؟؟؟

قربووووونت... تو هم زیاد نمیای که....:bunnyearsmiley:

نیمدونم والا.... همه تو فازه ازدواجن... گفتم منم برم کم کم ی موقع عقب نیفتم.... :sarma:

kolouche

New member
..................
دو ساعته این دوتا نقل قول رو گذاشتم بالای همدیگه، هی دارم فکر می کنم چی جواب بدم ولی نمیدونم چرا جوابم نمیاد!!!
315419_sad.gif

چم شده میگین؟ نکنه دارم میمیرم؟؟؟
617919_sneezing.gif
عیال چی ریختی تو غذام؟؟ :((

پسرم احسان.... شما ساکتم باشی کسی فکر نمیکنه لالی.... :tsimuzpzwoap1t9y3o7
هوووو هووووو ......:thumbsupsmileyanim:

l.rhb

New member

خب آنی جان :))، هبی به قربونت بره P: ، اون صندلی داغ رو تا تهش می رفتی میرسیدی به غولش، که اگه اونو می کشتی وارد دریاچه نمک میشدی. نرفتی=>نشدی!! :)))

خب بگین کلاسام کی شروع میشن تا با کلاسای خودم تداخل نداشته باشن

l.rhb

New member

خب بگین کلاسام کی شروع میشن تا با کلاسای خودم تداخل نداشته باشن

l.rhb

New member
سلام دوستان...شنبه کلاسام شروع میشن.شما چی؟
من اصلا حوصله درسو ندارم.قبل ثبت نام خیلی ذوق داشتم اما اینقد واسه ثبت نام و برنامه کلاسیمون بی برنامگی و بی انضباطی در آوردن که ذوق مرگ شدم

- - - Updated - - -

هیشکی آنلاین نیس...یعنی خوابین یا...:14:

l.rhb

New member

هه هه...غولش کیه؟؟؟ شاید بشه با همصحبتی مسالمت آمیز غولشو راضی کرد...بدون خون و خونریزی

l.rhb

New member

هه هه...غولش کیه؟؟؟ شاید بشه با همصحبتی مسالمت آمیز غولشو راضی کرد...بدون خون و خونریزی

سلام دوستان...شنبه کلاسام شروع میشن.شما چی؟
من اصلا حوصله درسو ندارم.قبل ثبت نام خیلی ذوق داشتم اما اینقد واسه ثبت نام و برنامه کلاسیمون بی برنامگی و بی انضباطی در آوردن که ذوق مرگ شدم

- - - Updated - - -

هیشکی آنلاین نیس...یعنی خوابین یا...:14:

منم هفته دیگه قراره شروع بشن منتهی هنوز سربازم و ترخیص نشدم:65d6a5d6s:

Immunity

Well-known member
سلام بچها سل ملکولی پژوهشگاه ژنتیک قبووول شدددددم.....چطوووره؟ ؟!!:applause::4d564ad6::4d564ad6:

بالا