MAHSABANOO
New member
بفرمایی نوش جان
ترسناک ترین فیلمی که دیدی؟یادم نمیاد چی بود
چرا ادما اکثرا فقط وقتایی که غصه و نارااحتی دارن یاد خدا میکنن ؟خصلت ادمی زاد همینه وقتی دستش از همه جا کوتاه میشه یاد خدا میافته![]()
چرا با اینکه مسلمونیم خیلی چیزارو درباره دینمون نمیدونیم و فقط از موقع تولد بهمون گفتن مسلمونیم ومام قبول کردیم...مشکل از خودمونه که تحقیق نمیکنیم !؟نمیدونم والا فک کنم مشکل خودمونه که نمیریم سراغ این چیزا
بزرگ ترین ارزوت؟عاقبت بخیر شدن (قبولی پزشکی خخخخخ)![]()
به این اعتقاد داری که هرکی به هرچیزی که میخواد میرسه ؟ درواقع منظورم همون نیروی جاذبس که ادم و به اونچیزی که میخواد میرسونه؟ اوهوم اگه واسه چیزی تلاش کنی قطعا بهش میرسی ولی فقط با فکر و خیال پردازی نووووووچ![]()
چی تو زندگیت نداری که بخوای داشته باشی ؟ خیلی چیزا بگم تومار میشه خخخخخ
چی داری که نمی خوای داشته باشی ؟نمیدونم چه سوالایی میپرسی خخخخ ها میدونم ولی زشته اینجا بگم بعدا تو گروه دخملا بهت میگم خخخخخخخ
تا حالا شده بخوای خودت رو بکشی ؟ اره چند روز قبل کنکور خخخخخخ
شده بخوای یه چیزی رو درست کنی شدیدن خراب کاری کنی توش ؟ ها اره موخاستم برم ختم اومدم روسرس مشکیمو اتو کنم سوزوندمش خخخخ با شال سورمه ای رفتم خحخخخخخ
1-يه حرف يه تجربه يه چيزي كه ازش درس گرفتي!!!باهامون در ميون بذار؟
2-اي كاش يه روز صبح كه از خواب پا ميشدم......(كاملش كن)
3-يه بليط دو نفره به يكي از جزاير سياحتي دنيا دوس داري بليط دومو به كي بدي؟
4-تفاوت سوسياليسم فرهنگي و ديدگاه بورزوازي و همينطور ماتريس چند لايه اي فرهنگي در نظامهاي اجتماعي حمايت گر رو توضيح بده؟؟؟خخخخ
ووووووووووووووووووووووووووووووی هر گونه کپی بدون گذاشتن نظر مشکل شرعی داره خخخخخخخخخخخخخخخخخ
![]()
خیلی اروم جواب میده![]()
با اجازه : میدونم اینو میگه در جواب سوال 2 این عاتشین: شوهر رویاها با اسب سفید (همون پراید) میومد دم خونمون خواستگاری دیگه ...![]()
تا حالا شده یه جا بدونی اگه راست بگی شدیدا به ضررت تموم میشه ولی بازم راستش رو بگی ؟اره بابا بارها
مهسا رو چندتا دوس داری؟ خخخ بیستا دوس دالم همزادمو![]()
به نظرت راستگو بودن سخته؟نه سخت نیس جدا سخت نیس
شده ازت آدرس بپرسن با وجود اینکه بلد نبودی 1چی بگی؟ نه تا حالا نشده
میدونم شنا بلدی بوگو ببینم مسابقه شرکت کردی؟؟؟؟؟؟خخخ اره یبار
دادا مكسين مني كه پسرم حتي اگه خود مجنونم باشم صب زود نميرم خونه طرف برا امر خير چه كاريه ههههه:thumbsupsmileyanim:
نظر :خیلی برام عزیزی مهسا بانو:heart::rose:
![]()
آیا شماهم خسته شده اید ؟:riz277:
آیا مهسا فرصتی برای پرسیدن سوالهایتان نگذاشته ست؟
اصن تاسف نخورید از روش ما استفاده کنید
![]()
Copy& Past
0wi:
14-منو تعريفم كن ههههههههههههههههه منظور به طور كلي بوگو چي جور آدميم؟ همش تو یه کلام خلاصه میشه جیگر منی خخخخخخ ولی حالا که اصرار داری میتعریفم :ته معرفت و پرانرژی و مهربون و حساس و باحال و غیرتی وخوش سرزبون و منطقی و یه گوش شنوا واسه دردودل و مورد اعتماد و لایق دوستی
15-خودتو تعريف كن؟خخخخخ اینو تو تعریف کن
16-يه رازو باهامون در ميون بذار...به جان خودمون به كسي نميگيم؟ها بوگووو ؟؟بچه شب میبرمت خونه زدم لهت کردم نگی چرا خخخخخخخ
17-به نظرت شاعر اين شعر موقع سرودن شعرش رگشو زده يا نه؟...چينه چين چينه دامن چرا همچينه با من...چينه چين چينه چينه دل براش ميميره....احتمال تو چين بوده لاكردار : خخخخخ دمش کرم اگه نزده تیغ اولو بزن بزار بریزه ابروش خخخخخخ