*پاتوق پسرا*

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

maxin

Well-known member
308118_22.gif
308118_22.gif

original.gif

maxin

Well-known member
ﺭﻭﺯﯼﺑﻪ ﺭﻫﯽ ﻣﺮﺍ ﮔﺬﺭ ﺑﻮﺩ
ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻩﺑﻪ ﺭﻩ ﺟﻨﺎﺏ ﺧﺮ ﺑﻮﺩ ﺍﺯ ﺧﺮﺗﻮﻧﮕﻮ ﮐﻪ ﭼﻮﻥ ﮔﻬﺮ ﺑﻮﺩ
ﭼﻮﻥ ﺻﺎﺣﺐﺩﺍﻧﺶ ﻭ ﻫﻨﺮ ﺑﻮﺩ
ﮔﻔﺘﻢﮐﻪ ﺟﻨﺎﺏ ﺩﺭ ﭼﻪ ﺣﺎﻟﯽ
ﻓﺮﻣﻮﺩ ﮐﻪﻭﺿﻊ ﺑﺎﺷﺪ ﻋﺎﻟﯽ
ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﯿﺎ ﺧﺮﯼﺭﻫﺎ ﮐﻦ
ﺁﺩﻡ ﺷﻮ ﻭﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺻﻔﺎﮐﻦ
ﮔﻔﺘﺎ ﮐﻪ ﺑﺮﻭﻣﺮﺍ ﺭﻫﺎ ﮐﻦ
ﺯﺧﻢ ﺗﻦﺧﻮﯾﺶ ﺭﺍ ﺩﻭﺍ ﮐﻦ
ﺧﺮ ﺻﺎﺣﺐ ﻋﻘﻞﻭ ﻫﻮﺵ ﺑﺎﺷﺪ
ﺩﻭﺭ ﺍﺯﻋﻤﻞ ﻭﺣﻮﺵ ﺑﺎﺷﺪ
ﻧﻪ ﻇﻠﻢ ﺑﻪﺩﯾﮕﺮﯼ ﻧﻤﻮﺩﯾﻢ
ﻧﻪ ﺍﻫﻞﺭﯾﺎ ﻭ ﻣﮑﺮ ﺑﻮﺩﯾﻢ
ﺭﺍﺿﯽ ﭼﻮ ﺑﻪﺭﺯﻕ ﺧﻮﯾﺶ ﺑﻮﺩﯾﻢ
ﺍﺯ ﺳﻔﺮﮤﮐﺲ ﻧﻪ ﻧﺎﻥ ﺭﺑﻮﺩﯾﻢ
ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼﮐُﺸﺪﺧﺮﯼ ﺭﺍ؟
ﯾﺎ ﺁﻧﮑﻪﺑُرﺩ ﺯ ﺗﻦ ﺳﺮﯼ ﺭﺍ؟
ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼﮐﻪ ﮐﻢ ﻓﺮﻭﺷﺪ ؟
ﯾﺎ ﺑﻬﺮﻓﺮﯾﺐ ﺧﻠﻖ ﮐﻮﺷﺪ ؟
ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼﮐﻪﺭﺷﻮﻩ ﺧﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ؟
ﯾﺎ ﺑﺮ ﺧﺮﺩﯾﮕﺮﯼ ﺳﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ؟
ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼﺷﮑﺴﺘﻪ ﭘﯿﻤﺎﻥ؟
ﯾﺎ ﺁﻧﮑﻪﺯ ﺩﯾﮕﺮﯼﺑُﺮﺩﻧﺎﻥ؟
ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼﺣﺮﯾﻒ ﺟﻮﯾﺪ؟
ﯾﺎ ﻣﺮﺩﻩﻭ ﺯﻧﺪﻩ ﺑﺎﺩ ﮔﻮﯾﺪ؟
ﺩﯾﺪﯼ ﺗﻮ ﺧﺮﯼﮐﻪﺩﺭ ﺯﻣﺎﻧﻪ؟
ﺧﺮﻫﺎﯼ ﺩگر ﭘِﯿَﺶ ﺭﻭﺍﻧﻪ
ﯾﺎ ﺁﻧﮑﻪ ﺧﺮﯼﺯ ﺭﻭﯼ ﺗﺰﻭﯾﺮ
ﺧﺮﻫﺎﯼ ﺩگر ﮐِﺸﺪ ﺑﻪ ﺯﻧﺠﯿﺮ؟
ﻫﺮﮔﺰ ﺗﻮ ﺷﻨﯿﺪﻩﺍﯼ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺧﺮ؟
ﺑﺎ ﺯﻭﺭ ﻭﻓﺮﯾﺐ ﮔﺸﺘﻪ ﺳﺮﻭﺭ
ﺧﺮ ﺩﻭﺭ ﺯﻗﯿﻞ ﻭ ﻗﺎﻝ ﺑﺎﺷﺪ
ﻧﺎﺭﻭﺯﺩﻧﺶ ﻣﺤﺎﻝ ﺑﺎﺷﺪ
ﺧﺮ ﻣﻌﺪﻥ ﻣﻌﺮﻓﺖﮐﻤﺎﻝ ﺍﺳﺖ
ﻏﯿﺮ ﺍﺯﺧﺮﯾﺖ ﺯ ﺧﺮ ﻣﺤﺎﻝ ﺍﺳﺖ
ﺗﺰﻭﯾﺮ ﻭ ﺭﯾﺎﻭ ﻣﮑﺮ ﻭ ﺣﯿﻠﻪ
ﻣﻨﺴﻮﺥﺷﺪﺳﺖ ﺩﺭ ﻃﻮﯾﻠﻪ
ﺩﯾﺪﻡ ﺳﺨﻨﺶﻫﻤﻪﻣﺘﯿﻦ ﺍﺳﺖ
ﻓﺮﻣﺎﯾﺶﺍﻭ ﻫﻤﻪ ﯾﻘﯿﻦ ﺍﺳﺖ
ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺯﺁﺩﻣﯽ ﺳﺮﯼ ﺗﻮ
ﻫﺮ ﭼﻨﺪﺑﻪ ﺩﯾﺪ ﻣﺎ ﺧﺮﯼ ﺗﻮ
ﺑﻨﺸﺴﺘﻢﻭ ﺁﺭﺯﻭﻧﻤﻮﺩﻡ
ﺑﺮ ﺧﺎﻟﻖﺧﻮﯾﺶ ﺭﻭ ﻧﻤﻮﺩﻡ

ﺍﯼ ﮐﺎﺵ ﮐﻪﻗﺎﻧﻮﻥ ﺧﺮﯾﺖ
ﺟﺎﺭﯼﺑﺸﻮﺩ ﺑﻪ ﺁﺩﻣﯿﺖ

261818_39.gif
308118_22.gif

marlik

New member

نماز جمعه در شيراز
emo31.gif

Fun-104.jpg

شیرازیا:rose:
شیرازیا کجایید بیاید ببینید آقا maxin چی گذاشته؟؟خودتون تنبلید.شما به شیرازیا حسودیتون میشه ;-);-);-):):):):)نمیتونید شیرازی باشید به ما برچسب میزنید.آقا موفق ترین و زرنگترین افراد کشور شیرازین;-);-):):):)

مجید دیجی

مدیر بخش

به این میگن تبلیغات خفن... خوشم اومد... احتمالا تبلیغ شیشه ضد ضربه هست . من بودم با بیل مکانیکی میرفتم سراغ پولا... معمولا میگن این جور پولا برای کسی بتونه پولش رو برداره برای خودش ... از شیز مادرم حلال تر:4d564ad6:
اصلا لازم شد برم سراغ پولا کدوم شهر تو کدوم کشور هست ؟:ph34r-smiley::ph34r-smiley:

مجید دیجی

مدیر بخش
شیرازیا کجایید بیاید ببینید آقا maxin چی گذاشته؟؟خودتون تنبلید.شما به شیرازیا حسودیتون میشه ;-);-);-):):):):)نمیتونید شیرازی باشید به ما برچسب میزنید.آقا موفق ترین و زرنگترین افراد کشور شیرازین;-);-):):):)

خودت رو ناراحت نکن شیرازی ها آدم هایی هستند زرنگ... و معمولا خودشون رو زیاد اذیت نمی کنن . کارهای سخت رو میدن بقیه انجام بدن در آخر کار می بینیم شیرازی ها درآمدشون دوبرابر کسیه که کارهای سخت رو انجام داده... شیرازیا سیاست مدار هستن... شیرازیا از نظر تکامل پیشرفته ترن چون بیشتر از بقیه مغزشون رو بکار میبرن و افرادی که از نظر تکامل به پای اونا نمیرسن فک می کنن تنبل هستند...
.... در عوض اینقدر سیاست دارن که بزرگترین واقفان دنیا هستند... یعنی بیشترین پول و زمین و خونه رو وقف می کنند .... مادیات براشون اهمیت داره اما نه به اندازه بقیه... دلشون شاده ... بیخود غم دنیا رو نمی خورن... زیادی برای پول درآوردن نمی دوند چون میدونن پول و مادیات گذرا هست...

آخرین ویرایش:

marlik

New member
خودت رو ناراحت نکن شیرازی ها آدم هایی هستند زرنگ... و معمولا خودشون رو زیاد اذیت نمی کنن . کارهای سخت رو میدن بقیه انجام بدن در آخر کار می بینیم شیرازی ها درآمدشون دوبرابر کسیه که کارهای سخت رو انجام داده... شیرازیا سیاست مدار هستن... شیرازیا از نظر تکامل پیشرفته ترن چون بیشتر از بقیه مغزشون رو بکار میبرن و افرادی که از نظر تکامل به پای اونا نمیرسن فک می کنن تنبل هستند...
.... در عوض اینقدر سیاست دارن که بزرگترین واقفان دنیا هستند... یعنی بیشترین پول و زمین و خونه رو وقف می کنند .... مادیات براشون اهمیت داره اما نه به اندازه بقیه... دلشون شاده ... بیخود غم دنیا رو نمی خورن... زیادی برای پول درآوردن نمی دوند چون میدونن پول و مادیات گذرا هست...

شما شیرازی هستید؟ولی والا شیرازیا ایقد هم که میگن سرخوش نیستن.شیرازیام مث همه غم دارن شادی هم دارن.ولی مرسی از پستتون ولی شیرازی بودن خیلی افتخاره ;-);-);-):):):)میدونم کل مردم ایران دوس دارن شیرازی باشن;-);-);-):):):)

آخرین ویرایش:

melinaa

New member
میخواستمت اما رفته بودی ، آمدم ببینمت اما دیگر نبودی…
نه میتوانم دل ببندم با دلی شکسته ، نه میتوانم بروم با این پاهای خسته…
چشمانم پر از نیاز ، قلبی پر از دلتنگی ، زندگی مانده و یک عالمه خاطره
خاطره هایی که کاش همچو عشقمان میسوخت ، اگر نیستی ، اگر مرا تنها گذاشته ای و رفتی دیگر چه سود دارد خاطره هایی که از تو در دلم جا مانده؟
عذابم میدهد ، دلتنگم میکند ، حالا که نیستی دیگر دلم لحظه شماری نمیکند
میخواستمت اما رفته بودی…
این هوایی که در آنم هوای مسمومیست ، مرا از پای در می آورد
یک هوای پر از دلتنگی ، نیست در آن کسی که آرامم کند، نیست کسی که مرا درک کند!
یخ زده آتش عشقمان ، کجاست آن قول و قرار های دیروزمان ، کجاست آنهمه مهر و وفا ، چه صبری داده ای به من ای خدا !
به بیراهه میروم ، به دنبال سایه ی خودم میروم ، هر چه میروم به او نمیرسم!
سرگردان و بی قرارم ، نمیخواهم از یک عشق پوچ بمیرم!
وقتی شکسته ای بال مرا برای پرواز ، وقتی دادی یک عالمه غم به این دل پر از نیاز
وقتی مرا در حسرت گذاشتی ،مرا در این طوفان پر از درد تنها گذاشتی ، چرا باید هنوز هم به تو فکر کنم؟
تویی که گذشتی از من و احساسم ، دیگر نمیروم تا به تو برسم!
همینجا میمانم ، خاطره هایت را همینجا که مانده ام خاک میکنم ، برای همیشه فراموشت میکنم ، تو هم مثل همه ، همه آمدند ، شکستند ، رفتند !
مثل همه بیماری ، هیچ درکی از احساس نداری ، قدر دل بی وفای خودت را هم نمیدانی!
همان بهتر که رفتی....

بالا