بچه هاي گل تربيت مدرس

araz

New member
از آقایون کسی مشکل نظام وظیفه نداره ؟
فرجه یک ساله من آخر این ماه تموم میشه ، احتمالا باید قبل از مراجعه حضوری برگه اعزام به خدمتو آماده کنم؟:smiliess (12):

Hamidvet

New member
از آقایون کسی مشکل نظام وظیفه نداره ؟
فرجه یک ساله من آخر این ماه تموم میشه ، احتمالا باید قبل از مراجعه حضوری برگه اعزام به خدمتو آماده کنم؟:smiliess (12):

نه من که هنوز وارد یکسالمم نشدم ههههه چه برسه بخواد تموم بشه!
2vsj1nm.gif

shiny

New member
من یه همکلاسی پیدا کردم:ad54ad: ،آرش، کاش بقیه ام میومدن بشناسمشون

ممتاز

New member
بچه ها میگم یکم که تکلیف هممون مشخص شد با همه بچه هایی که اینجا تو این پست بچه های گل تربیت مدرس آشنا شدیم یه روز یه محل رو تو دانشگاه هماهنگ کنیم همه با هم اشنا بشیم!!!

ممتاز

New member
مهم نیست؛ مهم اینه بتونیم اونجا خودمونو نشون بدیم و با قدرت درس بخونیم و تحقیق کنیم :smilies-azardl (181

بله کاملا درسته،هدف باید درس و پیشرفت باشه ظاهر دانشگاه اهمیت چندانی نداره..حق با شماس دوست عزیز

ممتاز

New member
مهسا دستت درد نکنه بابت فرم شماره 32
الان وارد سایت گلستان شدمو سریع اصلاح کردمش..بچه ها ظاهرا هنوز سایتو واسه ثبت نام غیر فعال نکردن اما یکی از مدارک منو تایید کردن اطلاعات خوابگاهیمم توسط مدیریت تایید شده

love virology

New member
بچه ها توی اف بی هم میتونید عضو بچه های مدرس بشین / اکثرا تحصیلات تکمیلی هستن/ اراز سربازی بد چیزیه خودم لمسش کردم امیدوارم بهترینش برات اتفاق بیوفته

shaylon

New member
بچه ها برنامه کوهوپایه باشین حتما بریم، کوه واقعا توروحوروان آدم تاثیر فوق‌العاده ای داره با اونهمه درس...خوشحالم که هم دانشگاهیای خوبی مثل شما دارم

midwif.mah

New member
مهسا دستت درد نکنه بابت فرم شماره 32
الان وارد سایت گلستان شدمو سریع اصلاح کردمش..بچه ها ظاهرا هنوز سایتو واسه ثبت نام غیر فعال نکردن اما یکی از مدارک منو تایید کردن اطلاعات خوابگاهیمم توسط مدیریت تایید شده

خواهش ميكنم عزيزم كاري نكردم...
هميشه موفق و سربلند باشي....:applause:

midwif.mah

New member
بچه ها توی اف بی هم میتونید عضو بچه های مدرس بشین / اکثرا تحصیلات تکمیلی هستن/ اراز سربازی بد چیزیه خودم لمسش کردم امیدوارم بهترینش برات اتفاق بیوفته

اف بي؟؟؟؟!!!:21:
منظورت همون فيسبوكه؟؟؟نه سايت هاي خاك برسري نه!!!!:14::riz513:

بالا