* پاتوق دخترا *

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

shayna

New member
دانلود آهنگ جدید سعید آسایش لیلا

dancegirl2.gif
دخترا بیاین وسط خخخخ

leb.gif
.....:4d564ad6:

ROJO

New member
امروز خییلی روز خوبی بود ، ساعت 1 همون همکار و دوستم ک برا تولدش کارت درست کرده بودم اومد اتاقم، بعد گف بیا بریم اتاق من چای بخوریم گفتم نه کار دارم، بعد قهر کرد گف خو نیا:smiliess (7): و رفت.

اخه میخواستم کادوشو بزارم رو میز اماده بشم:dadad4:(تولدش فرداست ولی من میخواستم امروز باشه ک غافلگیر بشه...)
خلاصه من اومدم ز زدم گفتم بیا اتاقم گف نه نمیام چرا نیومدی اصن نمیام :| گفتم نمیای دیگه? :| گف چرا میام :))) اومدم

خلاصه اومد منم با ابرو اشاره کردم ب میز ذوق مرگ شد، گف وای پاشو میخوام بغلت کنم :))) بعد اومد باز کرد و کلی خوشش اومد از چشاش معلوم بود، گف زیرش بیا ی یادگاری بنویس برام، گفتم عجله نکن یچی دیگم هست !:25r30wi: بعد کارترو بهش دادم اینجوری شده بود :-o
خلاصه کلی جیغ کشید :))) گفتم حالا کارترو نبری خونه خلابش کنی :/ گف خلم مگه میخوام نیگه دارم به نوه هام نشون بدم :))))
بعد گف میخوام مرخصی ساعتی بگیرم زود برم خونه بمامانم نشون بدم! :/ گفتم حالا صب کن ی ساعت دیگه تمومیم ک ... خلاصه کلی حال کردیم دوتامون امروز :4d564ad6:

mohana

Well-known member
امروز خییلی روز خوبی بود ، ساعت 1 همون همکار و دوستم ک برا تولدش کارت درست کرده بودم اومد اتاقم، بعد گف بیا بریم اتاق من چای بخوریم گفتم نه کار دارم، بعد قهر کرد گف خو نیا:smiliess (7): و رفت.

اخه میخواستم کادوشو بزارم رو میز اماده بشم:dadad4:(تولدش فرداست ولی من میخواستم امروز باشه ک غافلگیر بشه...)
خلاصه من اومدم ز زدم گفتم بیا اتاقم گف نه نمیام چرا نیومدی اصن نمیام :| گفتم نمیای دیگه? :| گف چرا میام :))) اومدم

خلاصه اومد منم با ابرو اشاره کردم ب میز ذوق مرگ شد، گف وای پاشو میخوام بغلت کنم :))) بعد اومد باز کرد و کلی خوشش اومد از چشاش معلوم بود، گف زیرش بیا ی یادگاری بنویس برام، گفتم عجله نکن یچی دیگم هست !بعد کارترو بهش دادم اینجوری شده بود :-o
خلاصه کلی جیغ کشید :))) گفتم حالا کارترو نبری خونه خلابش کنی :/ گف خلم مگه میخوام نیگه دارم به نوه هام نشون بدم :))))
بعد گف میخوام مرخصی ساعتی بگیرم زود برم خونه بمامانم نشون بدم! :/ گفتم حالا صب کن ی ساعت دیگه تمومیم ک ... خلاصه کلی حال کردیم دوتامون امروز :

:4d564ad6:
همیشه ب خوشی روجو جون:thanks:

ROJO

New member
ایشالا همکارتون دخترن دیگه داداش روجو؟؟آخه اینجا خانواده رد میشه گفتم تذکر بدم :motat::tonguesmiley:

خخخخخخخخخ کلیزی ما ازون خانواده هاش نیستیم هههههه

تذکرت تو حلق پلیس فتا:motat:

شوکا88

New member
طعنـه هـا دلسردت نکنـد بـانــو

بـا افتخـار در کوچـه هـای شهـر قـدم بـزن

وقتے مے شنوے میگن اُمـُّــــل

وقتے مے شنوے میگن کچـــل

وقتے مے شنوے میگن چــادر نشین

وقتے مے شنوے میگن کلاغ سیــاه

وقتے مے شنوے میگن زشــــت

هیـــس!

سکوت بهترین جوابـﮧ

سکوت نشونـﮧ آرامش توست

سکوت نشونـﮧ ارزش توست

سکوت نشونـﮧ وقار توست

ROJO

New member
شوکا من ترجیح میدم معمولی باشم ولی دریا، آزاده آزاده آزاد:dadad4:

mohana

Well-known member
خانوما برا نقاشی رو سنگ از چ رنگی استفاده میکنین؟ رنگ روغن؟

بالا