.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

moj

New member
داااااااااااااااااش کاف کمالتو
جیم جمالتو

داااااااااااش قمه زن اصلیتیم

کمربندتو عشقه...
بدخواه مدخواه داشتی تک بزن میدمش بچه محلامون شاخشو سوهان بکشن

iran-fun02_Axnaz.ir_.jpg

آدم احساس آزادی از بند بعد 15سال(فقط 15سال) میکنه..بی دغدغه پیام میده...بدون اسپم-بدون حذف پست-بدون تذکر-بدون بن شدن-بدون کمیته انظباطی-بدون صادقیان بدون اعدام....
اجی شفق خدا خیرتون بده

شفق بانو

New member
شفق جان ببخش که اسپمام ربطی به تاپیک عکس بچگی نداره....نه اینکه هیچ وقت حق اسپم نداشتیم فرهنگش هنوز برام جا نیفتاده:) ولی درست میشه نگران نباش

خواهش میکنم اوا جان / اختیار دارین

راحت باشین

moj

New member
تشکر میکنم از اقاموج / این تاپیک به پیشنهاد ایشون بود:riz304:

دوستان هر ایده ونظری داشته باشین اینجا مطرح کنید خوشحال میشم:riz304:

خواهش آجی گل...
کاری نکردم...ممنون که قبول کردین

a_67

New member
همین امروز که داشتم تاپیک رو میخوندم موج و آتشین رو درست حدس زدم.
البته مهسا بانو رو هم درست حدس زدم ولی برا اینکه برا این همه حدس صحیح ملت چشم نزنن پیش خودم گفتم باران هست دی:
حالا اینکه چطور ملت حدسای منو از تو ذهنم میخونن من دیگه نمیدونم :|
ههههههههههههههه
نفر بعدی قدرتعلی/مکسینه
ببین کِی گفتم اگر نایک شد من هیچگونه مسئولیتی رو در قبال این حدس قبول نمیکنم. من گفتم حدسم رو خب شما دیگه چرا اینا رو حدس زدید هههههههههههههههه

mohana

Well-known member

به نظرم قبلا این عکسو دیدم.....برا آقا y هست.....خاطره نمیخواد قبلا بین آواتاراشون بود ....خخخخ حالا پستمو به لحاظ امنیتی حذف میکنن. قبول نیست اینجام آزادی بیان نداریم آخه:

و اما در مورد عکس قبلی: منم فکر هرکسی رو میکردم به جز موج!!!

آرههههههههه منم یادمه اواتار ی نفر بود...ولی جالب اینه ک یادم نیس کی....خخخخخخ... ب دو نفر شک دارم:25r30wi:
حال کردین تو اون تاپیک اسپم نذاشتم؟:applause: کپی کردم اینجا....از من یاد بگیرین چ دختر گلی هستممممممم...:4d564ad6:آفرین مهنابانو..آفرین :(40):

simin30

New member
نه عزیزم اصلنم ضایع نیست:tsimuzpzwoap1t9y3o7..منم اون اوایل که تازه اومده بودم نمیدونستم ،رفته رفته دستم اومد چی میگن....یه بارم یکی از بچه ها با پ خ ازم پرسید " ای اسپم چیه...همه ورد زبونشونه؟":))
تو تابیک عکس بچگی هم برسیدم... بعد کرهانی برام یه رتبه نظر فرستاد..نوشته بود اسبم همین بستیه که گذاشتی... منم فک کردم منظورش رتبه نظرهاست..اومدم بست گذاشتم : کرهانی من از اینا زیاد دارم!!! بس اسبم ایناست؟!!!
بعد چند دقیقه دیدم بستایی که گداشتم غیب شدن!!!!! خخخخخخخخخخخخخخخخ نگو اسبم بوده :))))))))

AWWA

New member
تو تابیک عکس بچگی هم برسیدم... بعد کرهانی برام یه رتبه نظر فرستاد..نوشته بود اسبم همین بستیه که گذاشتی... منم فک کردم منظورش رتبه نظرهاست..اومدم بست گذاشتم : کرهانی من از اینا زیاد دارم!!! بس اسبم ایناست؟!!!
بعد چند دقیقه دیدم بستایی که گداشتم غیب شدن!!!!! خخخخخخخخخخخخخخخخ نگو اسبم بوده :))))))))

:25r30wi:

آرههههههههه منم یادمه اواتار ی نفر بود...ولی جالب اینه ک یادم نیس کی....خخخخخخ... ب دو نفر شک دارم
حال کردین تو اون تاپیک اسپم نذاشتم؟ کپی کردم اینجا....از من یاد بگیرین چ دختر گلی هستممممممم...:4d564ad6:آفرین مهنابانو..آفرین :(40):

آفرین مهنا...تو همیشه بچه خوبی بودی:applause:

eeeeeeehsan

New member
اسپم کلمه، جمله یا جمله هایی هستند که کاربران عزیز (ترجیحا mexin):tonguesmiley: تو تاپیک ها میذارند که به موضوع مربوط نیست.

گفتنی است کاربر سارا 77 هم قبلا در جرگه اسپم گذاری جزو اساتید مسلم بودند.
برخی اسپم ها از خود موضوع اصلی تاثیر گذارتر هستند . خخخخ

و شخص بزرگوار و دنباله داری به نام sepideeee :78:

eeeeeeehsan

New member
مرسی از توضیحاتتون :)
من الان یک ساله عضوم.. همش میدیدم نوشته اسبم نذارید!!!! ب خودم میگفتم اسبم چیه؟؟؟ چرا من ندارم بذارم:)))

آخه اون تاپیک که نوشتی این اسپم چی هست من فکر کردم داری شوخی می کنی و از قصد داری اسپم میذاری :tonguesmiley:
واسه همین من جواب ندادم که جواب خودم دوباره اسپم نشه :bunnyearsmiley:

eeeeeeehsan

New member
منم دو سه تا اسپم دبش تو کمرم گیر کرده بود؛
20.gif

چه حالی میده تو تاپیک سرمون دعواست
19.gif

آخه IL-2 و SH!LA مگه شما منو ندیدین، پس چرا سری اول اشتباه حدس زدین؟!! خوبه mahii هم گفت من عکسمو تو پروفایلم گذاشتماااا :mad_majidonline:

همش تقصیر ننه حسانه، گفت اون شبیه بچه های تبریزه منم رو نظرم موندم رو نوتر، حساااااااااااااااان :sdasdasd:

تشکـر ویژه از پیشنهاد موج عزیز و سید بزرگوار، دستت درست این تاپیک واقعن نیاز بود.. حالا دوباره تاپیک دیگه باز نشه اسپمای متفرقه ـتون رو اونجا بذارین صلوااااات!!

mahsaa

New member
تورو خدا یکی به من بگه اسبم چیه؟ چجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

واه خوب بلد نبودم دیگه!!! یعنی اینقد ضایع است
تا حالا چند بار برسیدم ولی هیشکی جواب نداده.... مرسی آوا جان که گفتی

خخخخخخخخخ آی گفتی...وااااااای من چقد مشکل داشتم با این اسپم ! هی مینوشتن عاقا اسپم نذارین !!:shocked:
عاقا من با خودم میگفتم این اسپم چیــــــــــه آخه !!:21: عاقا خو ی چی میگن نذارین دیگـــــــــــه ! چکاااااااریه ! آخ آزارو اذیتم حدی داره دیگ خخخ نذارین خـــــــــب:mad_majidonline: خخ
خخخ عاقا کم کم فهمیدم تاپیک بی اسپم مثه زنبور بی عسله خخخ:25r30wi:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: AWWA

maxin

Well-known member
اسپم بذارم
305320_JC_thinking.gif
نذارم هوووم!!!
بزودی در این پست یک اسپم قرار خواهد گرفت!
victory.gif

sepid71

New member
منم دو سه تا اسپم دبش تو کمرم گیر کرده بود؛
20.gif

چه حالی میده تو تاپیک سرمون دعواست
19.gif

آخه IL-2 و SH!LA مگه شما منو ندیدین، پس چرا سری اول اشتباه حدس زدین؟!! خوبه mahii هم گفت من عکسمو تو پروفایلم گذاشتماااا :mad_majidonline:

همش تقصیر ننه حسانه، گفت اون شبیه بچه های تبریزه منم رو نظرم موندم رو نوتر، حساااااااااااااااان :sdasdasd:

تشکـر ویژه از پیشنهاد موج عزیز و سید بزرگوار، دستت درست این تاپیک واقعن نیاز بود.. حالا دوباره تاپیک دیگه باز نشه اسپمای متفرقه ـتون رو اونجا بذارین صلوااااات!!

حالا موج بالاخره کجایی هست ؟

من همیشه حسم درست میگه اما یچیز دیگه مینویسم ...اخه یکی نیست بگه این نوتر اسمشم نمیگه بعد بیاد عکسشو بذاره اینجا .....ای ای سپیددددددد :|

eeeeeeehsan

New member
حالا موج بالاخره کجایی هست ؟

من همیشه حسم درست میگه اما یچیز دیگه مینویسم ...اخه یکی نیست بگه این نوتر اسمشم نمیگه بعد بیاد عکسشو بذاره اینجا .....ای ای سپیددددددد :|

یادت رفت بگی ایییییششششششششششش :5::5::5:

موج احتمالاً با توجه به اسمش یا شمالیه یا جنوبی :)

eeeeeeehsan

New member
آخه تو تايپكه 20 شهريور عروسيه ميگن داش شفق!!! ميگن با حاج خانمش رفته خريد!!!:smiliess (12):

آغا پشت سر بچه مردم حرف در نیارید، دههع :p7977cujr38iyymsu8: کاری نکن اسمتو از لیست قبولیا حذف کنماااا :tonguesmiley:
اشتباه لپیه یحتمل، میخواستن بگن شفیع گفتن شفق.

بالا