* پاتوق دخترا *

نظر شما درباره ادغام پاتوق دختر و پسر ....

• مجموع رای دهندگان
    0

baran71

New member
image_2.jpg

[h=2]جادوی گریـــــــــم!![/h]

ROJO

New member
خوش به حال دوستت روجو جون منم خیلی خوشم اوووومد :40):

خیلی زیبـاست عزیـــزم :r04:

خییلی خوشگله روجو جون ...عاااوورین ...خوش بحالش :4::thanks::riz304:

مرسی شیلا جون، ساینتیست عزیزم، مهسا گلی
+ شوکی 88م
اخ جون خوشحال شدم:4d564ad6:

کرهانی

New member

ROJO

New member
خیلی قشنگ بود روجو... من هرچیزی که کار دست باشه رو دوست دارم و واسم با ارزشه:riz304:
میسی عزیزم

اره، من یسال تولد دوست صمیمیم ی نقاشی کشیدم قاب گرفتم بهش دادم همیشه میگه هیچی اون نمیشه:riz304:

کرهانی

New member
میسی عزیزم

اره، من یسال تولد دوست صمیمیم ی نقاشی کشیدم قاب گرفتم بهش دادم همیشه میگه هیچی اون نمیشه:riz304:

اره من خودمم سعی میکنم در کنار هدیه ای که میدم یه کار از دستم باشه
منم بهترین هدیه ای که گرفتم فکرکنم نقاشی چهره ام هست....هرچند اصن شبیه خودم نیس خخخخ:riz481:
تندیس واسه فارغ التحصیلیمم عالی بود...مخصوصا که عکس بچگیمم روشه

baran71

New member
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בخـتــَــر ڪـ‌ﮧ بــآشے[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]میـבونـــے اَوّلــــیـטּ عِشــق زنـבگیـتــ[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]پـــِבرتـــ‌ﮧ[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בخـتــَــر ڪـ‌ﮧ بــآشے میـבونـــے مُحکــَم تــَریـטּ پَنــآهگــاه בنیــآ[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]آغــوشِـ گــَرمـِ [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]پـــِבرتـــ‌ﮧ[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בخـتــَــر ڪـ‌ﮧ بــآشے میـבونــے مــَرבانـــ‌ﮧ تـَریـטּ בستـــــے[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]ڪـ‌ﮧ مـیتونے تـ ـو בستـِـت بگیـــریو[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בیگـ‌ﮧ اَز هـــیچے نَتــَرسے[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בســــتاے گَرم وَ مِهـــــرَبون[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif] [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]پـــِבرتـــ‌ﮧ[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בخـتــَــر ڪـ‌ﮧ بــآشے میـבونــے هـَـــمـ‌ﮧ ے בنیــا [/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]پـבرتــﮧ[/FONT]
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]בخـتــَــر ڪـ‌ﮧ بــآشے میـבونــے[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]هَر ڪُـجاے בنیـا هَمـ بـــآشے[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]چــ‌ﮧ بـاشـ‌ﮧ چـــ‌ﮧ نَبــاشـﮧ[/FONT]​
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]قَویتــریـטּ فِرشتــــ‌ﮧ ے نِگهبـــاטּ[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif][/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]پـــِבرتـــ‌ﮧ[/FONT][FONT=arial, helvetica, sans-serif]

[/FONT]

شوکا88

New member
یکی باید چشم های آدم را دوست داشته باشد، و یکی باید صدای آدم را دوست داشته باشد، و یکی دست هایش را، و یکی لبخندهایش را، و یکی باید آن طرز قدم برداشتنِ آدم را، و یکی باید آن طرز سر خم کردنش را،... یکی باید آن طرز کوله پشتی بر کتف انداختن آدم را دوست داشته باشد، و یکی عطرش را،... یکی باید آن طرز سلام کردن آدم را، و یکی باید چشم های آدم را، نه؛ چشم ها را که گفته بودم، یکی باید نگاه های آدم را دوست داشته باشد!... و همه ی اینها باید یک نفر باشند.

منبع:نوستالژی سالهای بعد

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohana
بالا