مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

PSyChoO

New member
نمیدونم چه جوری واست توضیح بدم عزیزم؟!من درس مورد علاقه ام اسیبه از خوندنش لذت میبرم و کاپلان تنها کتابیه که اصلا تمرکزم رو موقع خوندن از دست نمیدم.دوست دارم بخورمشون این 3 تا جیگر رو:(40):
مشکلی داری با خوندنش؟بگو شاید اونجوری بتونم راهنماییت کنم.
شاید نمیدونم چجوری بخونم. خیلی آمار و ارقام داره. خیلی اصطلاح داره. خوندش دقت زیادی میخاد و کند پیش میره. کتاب سنگینیه. قسمتهای خاصیشو باید وند یا مثل درسهای دیگه همه قسمتاشو حفط کنیم؟

ولی عوضش اوضاع امارم خیلی بده زود هم از خوندنش خسته میشم:sadsmiley:

عوضش من عاشق آمار و زبانم:(40):

henri

New member
بچه ها تافل رو روزی ی درس میخونید؟ من نتونستم با متناش کنار بیام سخته برام فقط لغتای درس 1 رو خوندم ب متناش رسیدم ول کردم دقیقا 3 بار این وضعیت تکرار شد دیگه فعلا گذاشتمش کنار
شما روزی چند ساعت برا زبان وقت میذارید؟
برای زبان علوم ک تخصصییه چی خوندید؟
برای بهداشتم فقط تافل میخونید؟

masoumeh90

New member
بچه ها تافل رو روزی ی درس میخونید؟ من نتونستم با متناش کنار بیام سخته برام فقط لغتای درس 1 رو خوندم ب متناش رسیدم ول کردم دقیقا 3 بار این وضعیت تکرار شد دیگه فعلا گذاشتمش کنار

من میرم...الان پری تافلم بخاطر کلاسم که شده باید بخونم...برا بهداشت تافل و لزگی و سوالات سالای پیش:auizz3ffy9vla57584x سخته واقعا حق میدم

آخرین ویرایش:

henri

New member
من میرم...الان پری تافلم بخاطر کلاسم که شده باید بخونم...برا بهداشت تافل و لزگی و سوالات سالای پیش:auizz3ffy9vla57584x سخته واقعا حق میدم

مرسی عزیزم
اگه ک.ل.ا.س.ی برای زبان کنکور میشناسی میشه معرفی کنی؟

PSyChoO

New member
به روی چشم...سه درس تافل...دو فصل بالینی...یه فصل آمار...دو فصل استثنایی
نزن خو:shocked:
ها باریکلا. این شد:bunnyearsmiley: الان من انگیزه م برای رفتن به افق قوی شد قشنگ:)))

منم این هفته ی درس 504 (درس 1) + فصل 3 هالجین ج اول
اصن از اوضام راضی نیستم نمیدونم چرا نمیتونم رو ی درس خوب تمرکز کنم و تمومش کنم:shocked:
نترسین نترسین ما همه مث م هستیم. معصوم بیا دعواش کن:4d564ad6:

با توجه به اینکه زبان واسه من درسی شیرینه الان فقط دلم میخاد زبان بخونم.یعنی کل هفته شاید دوساعت درس خوندم اونم زبان بود. ولی خب میشه گفت قوی هستم فقط باید دامنه لغتمو ببرم بالا. بنظرم هفته ای دو درس خوبه. متنش که واسه من مثل آب خوردن بود ولی خب مثالاش لغت جدید زیاد داشت. من 504 رو هم تموم نکردم و یه مدت روزی 7 درس پیش میرفتم.
بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که روزی نیم ساعت زبان بخونی و تو این نیم ساعت تعیین کنی چند درس بخونی و اون درسو که میخونی لغت جدیداشو ک بلد نیسی بذاری لاینتر و حفظ کنی. از نرم افزارهای گوشی هم اگه استفاده کنی خیلی کمک میکنه. من نرم افزارهای زیادی رو امتحان کردم و بنظرم هیولا ها بهترین اند. البته باید بخریشون:) اول 504 بعد تافل بعد لزگی. عجله هم نکن تا میتونی مرور کن

zahramirmohamad

New member
مژگان جان همونطور که گفتی کاپلان دقت میخاد و کند پیش میره, قسمتایی که مهمه رو که حتما باید بلد باشیم, اونام که کم اهمیت به نظر میاد(با نگاه کلی به سوالای سالای پیش) من میزارم دور بعدی میخونم ;) :)

henri

New member
مرسی مژگان جان عزیز و همه دوستانی ک راهنمایی کردین
موفق باشید

henri

New member
بچه ها زبان رو شما با لایتنر میخونید ؟ ی طرف کارت لغت پشتش معنی مینویسد؟

masoumeh90

New member

هنری جان این روش واقعا عالیه...میتونی توی موبایلم استفاده کنی...یه چن بار استفاده کردم ولی بعد رهاش کردم ولی خیلی مفیده اگه بتونی :thumbsupsmileyanim:

NaaNa

New member
شاید نمیدونم چجوری بخونم. خیلی آمار و ارقام داره. خیلی اصطلاح داره. خوندش دقت زیادی میخاد و کند پیش میره. کتاب سنگینیه. قسمتهای خاصیشو باید وند یا مثل درسهای دیگه همه قسمتاشو حفط کنیم؟

عوضش من عاشق آمار و زبانم:(40):

شرمنده من شارژ نتم تمام شد اون شب نتونستم جواب شما رو بدم.
واسه بهداشت باید هم چیز رو خوند من سوال های سال های قبل رو نگاه میکردم از همه ی مباحث سوال داده بودن.نمیشه ریسک کرد.
ولی عوامل زیستی رو خیلی نمیخواد جزیی بخونی مطالب مهمش رو بخون مثلا تو افسردگی شما هر چقدر هم موج ها و نوروترنسمیترها رو بخونی فراموش میشن مهم هم نیستن
فقط مطالب مهم رو بخون.

PSyChoO

New member
بهترین راه حفظ کردن زبان همون لایتنره ولی اگه بقول معصومه حوصله داشته باشی تا آخر بری:)
البته الان دیگه نرم افزار انکیدروید واسه گوشی و جی ممورایز واسه سیستم هست اگه خوده جعبه رو نداری یا کار با نرم افزار برات آسون تر و لذت بخش تره.
من خودم رو کاغذهای باریک و بلند مینویسم و هروقت میرم مهمونی یا بیرون میخونمشون:smilies-azardl (113

شرمنده من شارژ نتم تمام شد اون شب نتونستم جواب شما رو بدم.
واسه بهداشت باید هم چیز رو خوند من سوال های سال های قبل رو نگاه میکردم از همه ی مباحث سوال داده بودن.نمیشه ریسک کرد.
ولی عوامل زیستی رو خیلی نمیخواد جزیی بخونی مطالب مهمش رو بخون مثلا تو افسردگی شما هر چقدر هم موج ها و نوروترنسمیترها رو بخونی فراموش میشن مهم هم نیستن
فقط مطالب مهم رو بخون.
خواهش میکنم جانم:)
اتفاقا دیروز داتم فک میکردم من این همه سوال کردم کسی جواب مارو نداد:thumbsupsmileyanim:
موچکرم:riz513:

مژگان جان همونطور که گفتی کاپلان دقت میخاد و کند پیش میره, قسمتایی که مهمه رو که حتما باید بلد باشیم, اونام که کم اهمیت به نظر میاد(با نگاه کلی به سوالای سالای پیش) من میزارم دور بعدی میخونم ;) :)
مخسیییییییییی.به معنای دقیق کلمه جان کاهه:smilies-azardl (113

بچه ها کتاب تست واسه وزارت بهداشت چی بگیریم از کجا بگیریم؟چه انتشاراتی؟

NaaNa

New member
بچه ها کتاب تست واسه وزارت بهداشت چی بگیریم از کجا بگیریم؟چه انتشاراتی؟[/quote]
من یه کتاب میشناسم مال انتشارات کتابخانه فرهنگ - مجموعه سوالات کنکور وزارت بهداشت-مال ارشد و دکترا با همه.
انقلابه بین خیابون فروردین و اردیبهشت -ساختمان 1348

crazy 4 u

New member
سلام دوستای گل روانشناسممم

خداقوت بچه ها

دوستان به گامهای کوچکی که بر میدارید قانع باشید و بدونید که موفقیتهای بزرگ با گامهای کوچیک شروع میشننن...و از اون کتابی که میترسین برید توش که بقیش آسون میشه به امید خدا...

دوستان من مشکل مرور پیدا کردم احساس میکنم هرچی که خوندم رو فراموش کردم آخه مرور نکردم نمیدونم چه جوری مرور کنم... حالا بدترشم اینه که نمیدونم وقتی ی کتابو تموم کردم چطوری مرورش کنم و چند وقت به چند وقت مرور کنم؟؟!!
شما راه حل داریننن برام؟؟

- - - Updated - - -

سلام دوستای گل روانشناسممم

خداقوت بچه ها

دوستان به گامهای کوچکی که بر میدارید قانع باشید و بدونید که موفقیتهای بزرگ با گامهای کوچیک شروع میشننن...و از اون کتابی که میترسین برید توش که بقیش آسون میشه به امید خدا...

دوستان من مشکل مرور پیدا کردم احساس میکنم هرچی که خوندم رو فراموش کردم آخه مرور نکردم نمیدونم چه جوری مرور کنم... حالا بدترشم اینه که نمیدونم وقتی ی کتابو تموم کردم چطوری مرورش کنم و چند وقت به چند وقت مرور کنم؟؟!!
شما راه حل داریننن برام؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا