صندلی داغ با حضور داخ اقای ad1986

نحوه پاسخ دهی علی به سوالات????

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sara77

New member
الهه چه شکلی بود؟؟
چرا جوگیر شدی بش پیشنهاد دادی؟؟؟\

الان باید به نوتر یه چیزی بگی که حرصش بگیره عاغا من این سوالو خاستم جواب بدی اگه ندی به عنوان پیچوندن تو گزینه ها در میاد ها دوتا فحش جون جونی بنویس (خخخخخخخخخخخ نوتر تمام سعیمو میکنم که حالتو بگیرم)
اسم بچه هاتو بنویس
یه خاطره از سربازیت بگو

mahsa.

New member
do.php
[/URL][/IMG]

do.php
[/URL][/IMG

do.php
[/URL][/IMG]]

هانیه

Well-known member
شده دل کسی رو بشکنین ؟چرا؟(تو دنیای مجازی ودنیای واقعی هردو)
از اینکه ما (من ومریم)شما را به پدربزرگی قبول کردیم حستون چی بود؟
عایا از نوه های خود راضی هستین؟
عایا احساس پشیمانی کردین از اینکه دو تا نوه دارین؟(خخخخ یاد سوال فرزانه افتادم...تو پروفتون..):riz481:
چرا درس خوندن سخت؟:sadsmiley:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
.. این حرفم اشتباهه..همه از مردن نمیترسن...آمار میگه تعداد کسایی که از عنکبوت میترسن از تعداد کسایی که از مرگ میترسن بیشتره... مردن با مردنم فرق داره...خیلیا تشنه شهادتن... خیلیا حاضرن 100 بار بمیرن اما کسی به ناموسشون چپ نیگا نکنه

تبریک رو فک کنم بتونم فردا بگم..حالا این تبریک خشک و خالی رو قبول کنین ازم... روز میلاد حضرت معصومه و روز دختر رو به همه دخترا تبریک میگم (قسمت اول رو به پسرام تبریک میگم خخخ)
دخترای انجمن گل هستن ..البته پسرا گلتر هستن...پسرا سووووت و داد و هوووراااا :4d564ad6:
دخترای انجمن با مرام، شوخ، احساساتی، مومن و دل پاک هستن :)

سرورم نوتر، این خاک پای تو ازش یه خواهشی داره... یه نقاشی بکش مرسییییی نوتر :riz304::riz304:

خخخ ای جانم
عخش اهوارییم چیزی در مورد نقاشی روز دختر به ذهنم نمیرسه.اصولا بچه ها از نظر من همونایی بودند که کشیده شده بودن
اگه دقت کرده باشین قیافه ها تو همه نقاشیا یکین. یعنی هر شخص یه قیافه خاص داره

و نقاشی سارا 77 هم مثل رتیله(بقول ااااااااحسان) و کاریشم نمیشه کرد
دیگه تا آخر نقاشی سارا همینه
اگه عوض شه شکلکش اون حالت طنزش کم میشه

ad1986

New member
نظرت در مورد اینایی که میگم بگو هر چی که به ذهنت میاد .......... جمله نمیگم کلمه، کلمه میگم تا وقت برا جواب به بقیه هم برسه..انشا نمینویسوم خوووو
عغشت (کچل انجمن۹.... سرورم... پسر خیلی خوبیه.. مهربون با مرام شوخ و باسواد
اینجانب ...۷۷ داداش سارا... عاری از حسادت عین پسرا خخخ
مهسا بانو... جدیدا باهم آشنا شدیم... دختر خیلی خوب و شوخی هس... نامرت هر چی گفتم تو صفحه اول نوشته خخخخ
سالار ... بامرام و پایه و ورزشکار... البته تودار هم هستاااا
پشمک... آمیب تک سلولی.... شوخ و مهربون
سپید۷۱.... افاده ای ایییییییییییش.... مهربون و منطقی و شوخ و بامزه و آی کیوش خوبه باهوشه... حتما عکس موز میزاره تا دل من رو بسوزونه
باران.۷۱... با باران خانومم زیاد صحبت نکردیم و باکس نیومدن.. آواتارش خیلی بامزه هس
هانیه ... نوه گل خودمه.... شیطون... حرف گوش نکن... شوخ و مهربون
فریبا.۹۰.... فریبا در نبود من از نوه هام مراقبت کرد (بیگاری کشید)... مهربون و احساساتی و شوخ
مکسین.... بمب خنده، فعال، شوخ، مهربون
مهسا.... دلسوز و منطقی و مهربون و قوی
اتشین... منشوری.... شوخ، مهربون، فعال در واتس آپ خخخخ
لیلی... واویلا لیلی خخخخ.... با جنبه و شوخ و مهربون
ناروین .... خیلی باجنبه..زود باور... مهربون... شوخ... همیشه لم میده به کاناپه خخخخ
فعلا اینا یادم بود بعد اضاف میکنم که گلگی پیش نیاد:riz513:

همه بچه های انجمن خاصیت شوخ و مهربون بودن رو دارن... همینکه من رو تحمل میکنن نهایت مهربون بودنشون رو نشون میده :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sara77

New member
خخخ ای جانم
عخش اهوارییم چیزی در مورد نقاشی روز دختر به ذهنم نمیرسه.اصولا بچه ها از نظر من همونایی بودند که کشیده شده بودن

من حالتو شخصا میگیرم

mahsa.

New member
هر چی گفتم شوخی بود بچه ها به دل نگیرینااا

البته به جز ارزو و سمانه سوسول و افاده ای اییییییییییییییش

وا ببخشید بازم شوخی کردم

مهسا 6000رمین نوشتشو اینارو گزاشت منم افتخار میکنم که 36امین نوشتمو اینجا میزارم....نخندینا 36تای من از اون 6000تای مهسا بیشتره خوووووو

پیشرفت خودتو چطورمیبینی تو این مدت؟؟؟؟

mahsa.

New member
خخخ ای جانم

گد منی چک.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: نوتر

N@RVIN

Well-known member
علی جان ما راس میگوی ینی ؟؟ینی من لم بوندسلیگایی میدم ؟خخخخ هان یا الکی میگی!!! :5::smiliess (3):

اییییییییییییییش راستی یادت رفت بگی اساسی غیرتیم خخ

eeeeeeehsan

New member
.... معلومه نوتر... من با نور حیات بخش نوتر زندم کلا... نوتر ستاره و سنگی بیش نیستم...نوتر الماس و من کلوخی بیش نیستم
نوتر :riz304::riz304::riz304:

ماشالا نوتر نوتر از زبونش نمیافته... آقا منم نوتر میخوام، یکی بیاد به منم نوتر بده.. :tsimuzpzwoap1t9y3o7

ad1986

New member
با سلام و عرض تبریک و تهنیت به تو ای خفاش بزرگ به مناسبت حضور خودم خخخخ
خوش اومدی ناری خانوم... خفاش ستاره دار

قبل از همه میرم سر سوالای عخشی و سوزاننده خو به من چه الان اعصابم خورده باید یجایی خالیش کنم خخ

1. بگو اولین عخشت ، آخرین عخشت و عخشهای ما بین این دو تا عخشت در چه برهه ی زمانی از زندگیت شرف حضور داشتن ؟؟ ( فقط میخوام بگی نه تا برم برم اعتراض خیابونی علیه این آمارا ها والا ماشالا همه دلا آکه خخخخ )
این رو جواب دادم دیگه.... یعنی جوابمو بخونی متوجه میشی.... آخریش همین الانه :4d564ad6:

2 . اومدیم انشاله داشتی ازد میکردی رفتین آزمایش بهتون گفتن نمیشه عاغا هیچ راهیم نداریم به قول معروف گروه خونیتون نمیسازه ، بوگو بینم چیکار میکنی آیا از ارد منصرف میشی یا نه ؟ ( این سوال را با فرض عاشخ بودن بر طرف و فارخ بوندن بر طرف بجواب )
منصرف نمیشم... به این قضیه فکر کردم.. البته این حرف از طرف من بود... عشقمم باید نظر خودشو بگه :)

3 . خانومت با خواهر ت دعواشون شده طرف کی هستی ؟؟؟ (حقم با خانومته...حالا برعکس با خواهرته حق )
طرف حق... البته هم خواهرم منطقی هس و حتما هم خانومم شوما نگران نباشین خخخ با درایت خودم حل میکنم مساله رو خخخخ

4. خانومت با مادر گرام دعواش شده طرف کی هستی ؟؟ ( با شرایط بالا )
بازم جواب بالا

6. کی و در چه سن و سالی قصد ازد داری ؟؟؟

سوال 5 رو خوردی؟؟؟ خخخخ کم حافظه خخخخخ..... الان اماده هستم فقط منتظر یه سری شرایطم....

7 . شرایطتت بر ازد چیه؟؟؟
کار و از کردن خواهرام...یکی بیاد به این خواهرای من بگه زندگی رو سخت نگیرین از کنین برین دیگه اایییییش

8. دختر ایده آل به نظرت کیه؟؟

9. همسر ایده آل کیه ؟؟؟

اگه حافظم درست یاری کنه این دو تای آخر رو فک کنم ج دادم مشابهن....

سرعت نت من خر است

خخخخخخخخخخ خاک وچوک چه سوالایی میپرسماااا اعصاب ندارم برا اونه خخ

آخرین ویرایش توسط مدیر:

N@RVIN

Well-known member
اخریش همین الانه !!!!!!!!!!!!!!!!

خخخخ علی بالام حالا ما کم حافظه شما که خوش حافظه ای چرا سوتی میدی بالام خخخ

خو عخش اول که سالها پیش رفته سحرنازم رد شده..اونیکه الانه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ هان هان؟؟؟

اینطوری شد سه تا

تازه آماده ازد هم هستی روانی پس بوگو کیه؟بادا بادا ممالک بادا :4d564ad6:

Fariba 90

New member
17-الان فرد خاصی رو برای ازدواج در نظر داری یا منتظری مامان و خواهرات برن دختر برات پیدا کنن و بهت معرفی کنن!؟
18-اگه بفهمی دختر موردنظرت برای ازدواج قبلا دوست پسر داشته چیکار میکنی؟
19-یه سوال بپرسم همیشه از پسرا میپرسم یه وقت غیرتی نشی.خخخ.اگه بفهمی خواهرت با پسری دوسته چیکار میکنی؟مثلا تو خیابون ببینیشون؟
20-چرا سوالای دخترا از این مبحث دوس دختر و همسر اونوتر نمیره!؟خخخخ

MAHSABANOO

New member
یعنی الان با کسی هستی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه اره بوگو کیه خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قصد ازدواجیه یا نه ......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا