..:: سوتی های لغوی ( اشتباهات لغوی کاربرا در سایت ) ::..

fateme67

New member
بچه ها من یکی نمیتونم استرس لحظه ی دیدنو تحمل کنم مطمئنن فشارم میفته یخ میکنم دعوت ااهی رو لبیک میگم و فاتحه
نوشته شده توسطvb2 تاپیک تا 6 شهریور چند روز مونده!!

eng.food

New member
رضا:riz513:

بابا ما خودمونم درستشو بلد نیستیم.صحیحشو نمیخاد دیگه.
whistle.gif
نمیخواد

QUOTE=reza.n;53426]با هم گفتیما فاطمه خانوم
riz481.gif
[/QUOTE]
خانم

آخرین ویرایش:

fateme67

New member
بچه ها به پستای خود منم سر بزنین منم سوتی زیاد دادم تو پستام!!!

reza.n

New member
رضا:riz513:

نمیخواد

QUOTE=reza.n;53426]با هم گفتیما فاطمه خانوم
riz481.gif
خانم[/QUOTE]
اره؟اینجوریه؟:riz513:
اتفاقا نمیخوادش کردم بعد گفتم ولش نمیخاد قشنگتره.گفتم بابا سوتی مارو دیگه نمیگیرین.ولی افسوس:13:

reza.n

New member
هالا گه عینتور شد من صعی میگنم حمه چیظ رو درثط بنویصم طا کثی اذم عیراد نطونه بگیره.:dadad4:

fateme67

New member
هالا گه عینتور شد من صعی میگنم حمه چیظ رو درثط بنویصم طا کثی اذم عیراد نطونه بگیره
نوشته شده توسطreza.n :riz481:

reza.n

New member
ازیطم نکنین.من قلت عملایی ندارم اسن.شک نکنین:riz304:

sssss

New member
چرا اشتباه خب این متن یکی از بچه ها بود که دوتا غلط داشت

sssss

New member
با سلام...تمام كارتن هايي كه دوستان فرمودن رو همه نگاه ميكردم و بسيار بسيار دوست داشتم....
بابا لنگ دراز....آنه شرلي با موهاي قرمز....افسانه دوقلوها...فوتباليست ها.................همه و همه..........من عاضق برنامه هاي تلويزيوني و كارتون ها بودم وهيچوقت از هيچكدون نميگذشتم...........
واقعا يادش بخير..........
الان ديگه اصلا تلويزيون نميبينم.....................
خيلي حيف...........كاش ميشد برگشت عاضق عاشق هیچکدوم هیچکدون در بهترین کارتن دوران کودکی از obstetrician88

آخرین ویرایش:

ne11833

New member
این مربوط به فیس بوکه ولی چون جالب بود میارمش
یه بنده خدایی از پسران با سواد دانشگاه پس از طی 4 سال دوره لیسانس و 12 سال هم قبلش رو هم رفته 16 سال تحصیل در این مملکت همچین متنی نوشته:
دیروز رفتم دانشگاه کارای فارق التحصیلیمو بکنم دیدم یارو گیر داده که شما اسمت تو لیست هراسته هر چی میگهم نه رازی نمیشه خلاصه رفتم هراست گفت که اسمت اینجا سبته ولی نمیدونم کی و واسه چی نوشته چون به غیافه ات نمیخوره خلاف باشی بیا پرونده تو وردار برو پی کارت!

sepidh gh

New member
لتفن کصی اض من عیراد نگیرح من خدم عملام بیصط بیصطح ... این جور طایپیدن رو دوص دارم و باحاش هال می کنم و می خام نوشطه حام از هالت کلیشح ای خارج شح ... حالا اگه دوست دارید غلط املایی این نوشته ام رو بگیرید !!!!

بالا