..:: سوتی های لغوی ( اشتباهات لغوی کاربرا در سایت ) ::..

eng.food

New member
سلام:rose:

با توجه به حساس بودن کاربرای این سایت رو تایپیکهای سرگرمی!اگه تایپیک به نظرتون خوب نیست همین الان این تایپیک رو مدیرا حذف کنن یا ببندنش:bunnyearsmiley:
حالا دوستانی که دنبال سرگرمی میگردن بدووووین:thanks:

همه ی ما موقع تایپ کردن ممکنه یک سری اشتباهات تایپی یا دیکته ای داشته باشیم که ممکنه بعد از خوندن دوبارش درستش کنیم ..........

منتها گاهی یادمون میره دوباره بخونیمش یا اینکه میخونیمو به چشمون نمیاد

خدا رو شکر دکمه ویرایش هست ولی گاهی دیگه دیر شده .............

دوستانی که دیکتشون همیشه بیست میشده و بسیار قوی هستند در سوتی گرفتن از اینو اون بشتابید

هدف تاپیک :

1- آنلاین بودن بیشتر کاربرا بلکه از یکی بتونند سوتی بگیرند
2- خوندن پست های دیگران به دقت تا بتونند سوتی بگیرند

دوستانی که ازشون سوتی میگرند لطفا جنبه داشته باشید
banel_smiley_4.gif

برای بهتر مشخص شدن سوتی و کسی که اون سوتیو داده لطفا از اون پست حاوی سوتی نقل قول بگیرید بعد تو صفحه جدید کل متن رو کپی کنید و در اینجا پیست کنید و بعد هم ارسال

تا کاملا مشخص شه سوتیو کی داده

بشتابید .........

آخرین ویرایش:

sssss

New member
Quote=8521413;53268]دانشگاه که بودیم یه رفیق داشتم... لر نور آباد ممسنی بود... بعد تیکه کلامش «شُخی» به معنای «شوخی» بود، با لحجه ی لری میگفت یه ذره هم میکشیدش... خیلی با مزه میشد... یادمه اویل که باهاش آشنا شده بودم، وقتی یه خبری بهش میدادم فورا می گفت «شُخی»، منم فکر میکرد مظلب رو باور نمیکنه... نیاز به توضیح بیشتر داره... کلی واسش توضیح میدادم.... اون هم نامرد به روی خودش نمیاورد و همینطور گوش میداد... خلاصه بارها و بارها این اتفاق تکرار شد... همه ی دوستاش همین مشکل رو باهاش داشتن... البته اونقدر طبیعی رفتار میکرد که هیچکی متوجه نمیشد تیکه کلامشه و همه یه ساعت واسش مطلب رو دوباره توضیح میدادن... تا اینکه بالاخره یکی از بچه ها فهمید اینجوریه... به همه گفت این تیکه کلامشه... وقتی میگه شما جدی نگیرین و واسش دوباره مطلب رو توضیح ندین... منو بگو تازه متوجه شده بودم سه سال سرکار بودم... البته همه اینو فهمیدن... یادم میاد یه روز مامانش زنگ زده بود بهش... گفته بود مادر بزرگش فوت شده... اونم بی برو بر گرد، بهش گفته بود «شُخی»... مامانش هم کلی از دستش عصبانی شده بود... یکی دوبار هم پیش استادها این سوتی رو داده بود، خیلی ضایع شده بود... [/quote]

miler

New member
یافتم......
دوستان چرا سولات آزمون phdفیزیولوزی در سایت موجود نیست؟
:14:

reza.n

New member
"و چون خبر از بازار کار دارم دیگه کسیم نمیتونه نامیدم کنه چون تنها راحم همین درسیدنه .............."سوتی از کاربر amirreza در تاپیک آینده شغلی همه ی رشته ها.به افتخارش:dadad4::riz304:

fateme67

New member
من نظرم اينه كه نبايد ژيش از وقوع استرس ايجاد كرد بايد آماده بود ولي نبايد مردمو هراسون كرد چه معني داره كه اينقد در امر پمپا* استرس كار كنيم.
نوشته شده توسط shahram25

reza.n

New member
"من نظرم اينه كه نبايد ژيش از وقوع استرس ايجاد كرد بايد آماده بود ولي نبايد مردمو هراسون كرد"سوتی از کاربر shahram25 در تاپیک امادگی برای زلزله...:14::riz304:

reza.n

New member
من نظرم اينه كه نبايد ژيش از وقوع استرس ايجاد كرد بايد آماده بود ولي نبايد مردمو هراسون كرد چه معني داره كه اينقد در امر پمپا* استرس كار كنيم.
نوشته شده توسط shahram25
با هم گفتیما فاطمه خانوم:riz481:

eng.food

New member
اینطوری بنویسین +املای صحیح هم بذارین تا بقیه یاد بگیرن

نوشته متین-----تایپیک تکیه کلام!

تیکه کلام ندارم ولی اونائی که تیکه کلام دارن رو دوس دارم :))))))
یه نمونش نی :))))))) ، در تائید حرفش طرف میگه نی یعنی نیست :)))) ، مثلا : مسافرت خوش گذشت ؟؟ نی ؟؟!!

شاید تیکه کلام دارم خودم ازش خبر ندارم :((

اونایی---تکیه کلام

بالا