مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

PSyChoO

New member
قربونت
حضور غیاب این هفته:
پالیز زهرا مژگان، هنری حاضر
سپیده، راوی، کنجکاو، نانا و کریزی 4یو غایب:)
تا هفته ای پربار تر دوستان گلم بدرود:)

آخرین ویرایش:

henri

New member
سلام منم این هفته فقط فصل 1 و 2 هالجین از جلد 1 اصن راضی نبودم چون اینارم روخونی کردم

PSyChoO

New member
هنری این هفته انگار کسی چیزی نخونده
نگران نباش هفته ی دیگه مترکونیم انشالا:)

NaaNa

New member
سلام دوستان شرمنده نت ما دیشب قطع بود :( البته زیاد فرقی هم نمیکرد چون هیچی نخونده بودم :( :( من از امروز سر کار نمیرم و تو خونه هستم .
یه برنامه نوشتم اگر خدا بخواد و تنبلی نکنم این هفته اجراش کنم :)
شهریور شد بچه ها بجنبید من فکر میکردم فقط خودم درس نمیخونم.بجنبید دخملا :)
در پناه خدا همگی موفق باشید :)

masoumeh90

New member
به رسم دوستی وادب بنده هم از شما رفیقان ورقیبان عزیز وگرامی بخاطر عدم حضور بر سر قرار عذر میطلبم
دانم دلت ببخشد بر عجز شب نشینان

گر حال بنده پرسی از باد صبحگاهی

جایی که برق عصیان بر آدم صفی زد

ما را چگونه زیبد دعوی بی‌گناهی
(لسان الغیب)

به به عالی

masoumeh90

New member
درود دوستان...خوبین؟اوضاع خوبه؟دو هفته نبودم فک کنم...به به دوستای زیادی به جمعمون پیوستن...خوشحالم :) امیدوارم موفق و پیروز همینجوری آهسته و پیوسته پیش برین...قربون همگی :heart::rose:

masoumeh90

New member
1- بايد بفهمم.

2- بايد شروع كنم .

3- بايد برنامه ريزي كنم .

4- بايد دست به كار شوم .

5- بايد ادامه دهم.

فکر کنم این 5 راه موفقیت هممون هست...شاه کلید موفقیتمون توکل به خدای خودمون هست!:smilies-azardl (113

crazy 4 u

New member
درود دوستان...خوبین؟اوضاع خوبه؟دو هفته نبودم فک کنم...به به دوستای زیادی به جمعمون پیوستن...خوشحالم :) امیدوارم موفق و پیروز همینجوری آهسته و پیوسته پیش برین...قربون همگی :heart::rose:

سلام معصومه جون... مرسی:4d564ad6:

من بیشتر کاپلانو میخونم احساس میکنم عاشقش شدم و همچنین زبانو خخخخ بقیشونم خییییییییلی کم خوندم ولی به هر حال خوندم...

دوستای خوبم موفق باشید ..... روزهای پربرکت داشته باشین...

دوستان ورزش یادتون نره

masoumeh90

New member
سلام معصومه جون... مرسی:4d564ad6:

من بیشتر کاپلانو میخونم احساس میکنم عاشقش شدم و همچنین زبانو خخخخ بقیشونم خییییییییلی کم خوندم ولی به هر حال خوندم...

دوستای خوبم موفق باشید ..... روزهای پربرکت داشته باشین...

دوستان ورزش یادتون نره

آفرییییییییییییییین خیلی هم خوووووووووبه...دو تا اساسیا رو تمرکز کردیییییی باریک باریک :applause::smiliess (3):

marzieh88

New member
سلام بچه ها
من شاید بخوام واسه وزارت علومم بخونم ( هنوز تردید دارم) . کیا هر دو رو میخونن؟چطور برنامه ریزی میکنید؟
من یه آمارم احتیاج دارم(آمار زیستی و غیر زیستی!) کسی هست بتونه کمکم کنه؟

masoumeh90

New member
سلام بچه ها
من شاید بخوام واسه وزارت علومم بخونم ( هنوز تردید دارم) . کیا هر دو رو میخونن؟چطور برنامه ریزی میکنید؟

سلام دوست عزیز :riz304:
من هر دو رو میخوام ولی همزمان اصلا نمیشه روی هر دو تمرکز کرد و یا خیلی سخته و فرسوده میکنه آدمو(لااقل نظر من اینه)...میتونی تا بهمن رو علوم تمرکز کنی چون به حد کافی گسترده هست...بعد از کمی استراحت از اسفند شروع کنی برای بهداشت (گرچه سخته ولی ممکنه و بودن کسایی که این کارو کردن)...اینم بگم که برخی مطالب علوم و بهداشت هم پوشانی دارن...مثلا روش تحقیق و آمار و رشد و قسمت زیاد بالینی و اسیب شناسی روانی...
علی ایحال،اینا نظر من بود...امیدوارم موفق باشی دوست جونم:thanks:

- - - Updated - - -

سلام بچه ها

سلام دوست عزیز :riz304:
من هر دو رو میخوام ولی همزمان اصلا نمیشه روی هر دو تمرکز کرد و یا خیلی سخته و فرسوده میکنه آدمو(لااقل نظر من اینه)...میتونی تا بهمن رو علوم تمرکز کنی چون به حد کافی گسترده هست...بعد از کمی استراحت از اسفند شروع کنی برای بهداشت (گرچه سخته ولی ممکنه و بودن کسایی که این کارو کردن)...اینم بگم که برخی مطالب علوم و بهداشت هم پوشانی دارن...مثلا روش تحقیق و آمار و رشد و قسمت زیاد بالینی و اسیب شناسی روانی...
علی ایحال،اینا نظر من بود...امیدوارم موفق باشی دوست جونم:thanks:

henri

New member
سلام بچه ها

منم هر دو رو میدم اما منم مث معص.مه جون از اسفند میرم سراغ بهداشت فعلا میخام برا علوم بخونم
شیوه برنامه ریزیم ندارم تا الان چون منظم و پیوسته نتونستم بخونم

masoumeh90

New member
منم هر دو رو میدم اما منم مث معص.مه جون از اسفند میرم سراغ بهداشت فعلا میخام برا علوم بخونم
شیوه برنامه ریزیم ندارم تا الان چون منظم و پیوسته نتونستم بخونم

:4d564ad6: موفق باشی عزیزم:bunnyearsmiley:

marzieh88

New member
معصومه جون و هنری عزیز ممنونم که جوابمو دادید:heart:
نوشته قبلیم ناقص به ثبت رسید: یه دفتر دستنویس آمار( هر چی بجز این کلمه مینویسم سانسور میشه:tonguesmiley:) احتیاج دارم ، هم آمار زیستی و هم غیر زیستی . کسی هست بتونه کمک کنه؟

آخرین ویرایش:

پالیز

New member
سلام بچه ها
من قبل از اینکه بیایین گزارش میدم چون از مسافرت اومدم دیگه تا 10نمیتونم بیدار بمونم:1dco2x0p1lilzhfpg1t
هفته پیش تقریبا خوب بود نصف هفته رو نبودم سه تا فصل از فیست رو خوندم و سه تادرس تافل و یه مبحث از آمار توصیفی رو.
خداروشکر خوب بود

پالیز

New member
و درود ویژه به بچه هایی که میخوان تو دوتا ازمون شرکت کنند که تعدادشون هم کم نیست موفق باشین

zahramirmohamad

New member
آفرین ترکوندی ی ی ی!
من فصل13 کاپلان 2درس تافل 2تاامتحان یکیش فرداس الان باید زود برم ایشالا هر هفته بیشتر شه واسه هممون :smilies-azardl (113

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا