ROJO
New member
رجو جون منم ازت راضیم :riz481:
خخخخخخ تنکیو:riz481:
من الان فقط از هاشمی ناراضیم loool دلم میخواد با نارنجک بترکونمش:New (6):
رجو جون منم ازت راضیم :riz481:
اقا سعید برا شما قراره نمایندگی بکنه:riz304:سلام ظرفیت مهندسی بهداشت حرفه ای:
سال 93 =روزانه 55
سال 92= 84 روزانه
دانشگاه بلوکه شده :کرمان- یاسوج
من اطلاعی ندارم که نماینده رشتم لطف کردن که بیان یانه!امیدوارم هم رشته هام باشن که به جای امثال من که شرایط اومدن برام فوق العاده سخته تو این اعتراض شرکت کنند اگرم که نیستند شما دوستان محبت دارید که در کنار رشته های خودتون رشته ما رو هم می نویسید.
واقعا میرید واسه اعتراض؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دمتون گرم.
اگه قضیه روپوش جدیه تا منم بیارم?!
بچه ها کسی دیگه هست که رشته اش وارد نشده باشه یا اشتباه باشه ، دیگه دارم میبندم که فردا ببرم پرینت بگیرم هااااا، بعد نگید نگفتی
نه ندیدم از چ رشته ای بود?راستی روجو تو چند صفحه قبل یکی اعلام آمادگی کرده که بیاد دیدیش؟
دیروز عصر و دیشب من بیرون بودم
هر پستیم گذاشتم از خیابون گذاشتم lol
الان دارم کامنتای دیروزو میخونم تازه متوجه شدم مثلا دل ارام از من ناراحته
دل ارام بری چی چی?!
خودم نمی دونم دلیلش چیه:wacsmiley:
در هر حال هرکس میتونه با من مشکل داشته باشه، ولی من با هیچکس تو این تاپیک حداقل مشکل ندارم، دیشب واسه هدف مشترکمون با دوستم 6تا مرکز کپی و تبلیغاتی رفتم تا یکیش پلات رو قبول کرده ک اونم کلا.س گذاشت ک 9 بیا طراحی کنم الان وقت ندارم، ما هم الکی دور زدیم تا 9 شده... هممون داریم زحمت می کشیم، اصن جای دلخوری نیست من ک از همه راضیم امیدوارم شما هم از من و دیگران راضی باشید
اگرچه میدونم این دلخوری ها فقط بخاطر misunderstanding ی هست ک تو این گفتگوهای نتی پیش میاد وگرنه قلبا یکی هستیم و برا همیم
نتیجه هم میگیریم ب امید خدا:riz304:
لطفا لبخند بزنید![]()
اون از استخدامی انقد نیومد که سن من رسید به سی سال.از حالا به بعد دیگه منتظر استخدامی نیستم چون سنم شد سی سال.اینم از ارشد.اخرش ظرفیتش واسه هر دانشگاه میشه ی نفر تا سن من برسه 40 شاید قبول شم.:sadsmiley:
نامیدتون نمیکنم ولی اینا سیاستای خودشون رو دنبال میکنن وقتی خودشون تامینن از همه لحاظ. چطوری دلشون واسه مابه رحم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون از استخدامی انقد نیومد که سن من رسید به سی سال.از حالا به بعد دیگه منتظر استخدامی نیستم چون سنم شد سی سال.اینم از ارشد.اخرش ظرفیتش واسه هر دانشگاه میشه ی نفر تا سن من برسه 40 شاید قبول شم.:sadsmiley: