-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
سلام ظرفیت مهندسی بهداشت حرفه ای:

سال 93 =روزانه 55
سال 92= 84 روزانه
دانشگاه بلوکه شده :کرمان- یاسوج

من اطلاعی ندارم که نماینده رشتم لطف کردن که بیان یانه!امیدوارم هم رشته هام باشن که به جای امثال من که شرایط اومدن برام فوق العاده سخته تو این اعتراض شرکت کنند اگرم که نیستند شما دوستان محبت دارید که در کنار رشته های خودتون رشته ما رو هم می نویسید.
اقا سعید برا شما قراره نمایندگی بکنه:riz304:

ROJO

New member
بچه ها من میگم یسریا ک کاهش ظرفیتا رو مینویسیم
یسریا ی دیگه اونجوری بلاک شده ها رو بنویسیم
البته من مثال زدم اونجا دوتا رشته با همن چ تو کارت کاهش ظرفیتا چ اینجا اینجوری

DSC_1387_20140811093757611_20140811094621871.jpg

نظرتون چیه

امین18

New member
اون از استخدامی انقد نیومد که سن من رسید به سی سال.از حالا به بعد دیگه منتظر استخدامی نیستم چون سنم شد سی سال.اینم از ارشد.اخرش ظرفیتش واسه هر دانشگاه میشه ی نفر تا سن من برسه 40 شاید قبول شم.:sadsmiley:

امین18

New member
اون موقعی که 18 سالم بود( یادش بخیر) باورم نمیشد ایندم اینجوری باشه!!!!!!!!!!!!!از همه کسانی که شرایطو فراهم کردند تا ایندم انقد تباه وبیخود باشه کمال تشکر رو دارم.دلم واسه خودم که انقد تو بدبختیا دویدم وزمین خوردم میسوزه.:black_eyed:

امین18

New member
نامیدتون نمیکنم ولی اینا سیاستای خودشون رو دنبال میکنن وقتی خودشون تامینن از همه لحاظ. چطوری دلشون واسه مابه رحم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

ROJO

New member
یکی از بچه ها گفت نمیدونم کی بود ولی مونده تو ذهنم

بنظر من خوبه، هم همشکل میشیم و اتحادمونو نشون میده، هم اینکه خب مثلا من جزو جامعه ی ازمایشگاهیم، یا همه ب ی نحوی ب سیستم مرتبطیم، یکم حالیشون میشه بابا ما هم زیر نظر این وزارتیم، مثه بچه یتیما شدیم فقط واسه پزشکیا پدری میکنن...

hebe.nurse

New member
بچه ها کسی دیگه هست که رشته اش وارد نشده باشه یا اشتباه باشه ، دیگه دارم میبندم که فردا ببرم پرینت بگیرم هااااا، بعد نگید نگفتی

من صد بار پرستاری داخلی جراحی رو گفتم. هیشکی انگار نمی بینه. خسته شدم بس نوشتم. انگار همه رشته خودشونو می بینن وخیالشون راحته دیگه به بقیه اهمیت نمیدن:p7977cujr38iyymsu8:

سال92: مجموع گرایش های پرستاری 419 تا روزانه به اضافه2 تا شبانه
سال93: مجموع گرایش ها 364 تا روزانه به اضافه 83 تا ظرفیت مازاد!!!!

درحالی که شرکت کننده های رشته پرستاری داخلی جراحی از همه رشته های ارشد پزشکی بیشتر بوده اما نسبت به باقی گرایش های پرستاری که شرکت کننده های خیلی کمتری داشته ظرفیت عادلانه ای نذاشتن و نسبت به پارسالم خیلی کمتر شده. ولی چون گرایش ها امسال جدا شدن از پارسال شمارش دقیقی نیست. لطفا عین همینو براشون ذکر کنید. که دوباره نیان بگن امسال پرستاری رو به 4تا گرایش تبدیل کردیم و دراصل رشته ها رو زیاد کردیم و مثلا سرتونو کلاه بذارن. چون پارسالم دقیقا همین گرایشا بوده منتها جدا نبوده.

دل آرام

New member
دیروز عصر و دیشب من بیرون بودم
هر پستیم گذاشتم از خیابون گذاشتم lol

الان دارم کامنتای دیروزو میخونم تازه متوجه شدم مثلا دل ارام از من ناراحته

دل ارام بری چی چی?!

خودم نمی دونم دلیلش چیه:wacsmiley:

در هر حال هرکس میتونه با من مشکل داشته باشه، ولی من با هیچکس تو این تاپیک حداقل مشکل ندارم، دیشب واسه هدف مشترکمون با دوستم 6تا مرکز کپی و تبلیغاتی رفتم تا یکیش پلات رو قبول کرده ک اونم کلا.س گذاشت ک 9 بیا طراحی کنم الان وقت ندارم، ما هم الکی دور زدیم تا 9 شده... هممون داریم زحمت می کشیم، اصن جای دلخوری نیست من ک از همه راضیم امیدوارم شما هم از من و دیگران راضی باشید

اگرچه میدونم این دلخوری ها فقط بخاطر misunderstanding ی هست ک تو این گفتگوهای نتی پیش میاد وگرنه قلبا یکی هستیم و برا همیم

نتیجه هم میگیریم ب امید خدا:riz304:

لطفا لبخند بزنید :)

ناراحت نیستم چون حرفمو زدم
کسی که بخواد اندرستند بشه میشه !

بله همه ما یک هدف داریم و همونه که اینجا جمعمون کرده !
ان شالله که حق به حق دار میرسه و همگی قبول میشیم :))

ریتا

New member
اون از استخدامی انقد نیومد که سن من رسید به سی سال.از حالا به بعد دیگه منتظر استخدامی نیستم چون سنم شد سی سال.اینم از ارشد.اخرش ظرفیتش واسه هر دانشگاه میشه ی نفر تا سن من برسه 40 شاید قبول شم.:sadsmiley:

دقیقا منم دارم ایندمو این شکلی میبینم اینجور که مشخصه تا7 سال دیگه استخدامی نیس ما هم میپوندیم به شما:smiliess (2):

hebe.nurse

New member
نامیدتون نمیکنم ولی اینا سیاستای خودشون رو دنبال میکنن وقتی خودشون تامینن از همه لحاظ. چطوری دلشون واسه مابه رحم میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هععععععععععععییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ما هم خدایــی داریم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

goo

New member
بچه ها چطوره بگیم اومدیم ازتون تشکر کنیم که ظرفیت ها رو برگردوندین به سال قبل ،چندتا خبرگزاریم بگیم، تو رودربایستی قرار بگیرن ظرفیت ها رو برگردونن.:whistle::whistle::whistle:

hebe.nurse

New member

ینی از بعد فارغ التحصیلی تون تا الان استخدامی نیومده؟؟؟؟؟؟:smiliess (15): من از اشنای خودم بهداشت عمومی بود استخدامی چن سال پیش قبول شد. البته با آزمون بود. الانم همسن شماس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا