-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ریتا

New member
شماهایی که ادبیاتتون خوبه بدین یه متن.من دلم میگه این میتونه کاری کنه

دل آرام

New member
کس دیگه ای هست ک بنظر خودش توانایی بحث و دفاع روز 4شنبه رو داره?!

به نظرم این سری نماینده نفرستیم
همون تو اتاق کنفراس باشیم همه تا آقای وزیر بیاد !
تا الان هر چی میخواستیم بگیم رو گفتیم ! خودشونم میدونن !

ROJO

New member
دل ارام حتی این اجازه بهمون داده بشه بازم باید بعضی افراد خاص صحبت بکنن، نمیشه ک هر کی یچی بگه، چندنفر ک کاملا توجیه باشن...

elahe01

New member
کس دیگه ای هست ک بنظر خودش توانایی بحث و دفاع روز 4شنبه رو داره?!

هرچی بحث و دفاع هست روی مقواها نوشته شده
دفعه های قبل گفته شده
بحث کنیم یه سری حرف تکراری میشنویم
فقط برای جواب گرفتن داریم میریم
لازم نیست کسی وارد بحث شه و بخواد چیزی رو توضیح بده
همه حرفا زده شده، کاهش ظرفیت هام رو مقوا هست
شعارا و حرفام دستمونه
فقط منتظر جواب از وزیر هستیم اون روز

elmira1365

New member
برای همشون ایمیل زدم و پیغام گذاشتم
شماره های فکس، آدرس ایمیل ها و لینک سایت برنامه های تلویزیونی که میتونید نامه اعتراضی رو بهشون بفرستین
خبرنگاران جوان:
اداره اخبار: فکس: 22012642 ایمیل:news@yjc.ir ------امور آموزش: فکس:22012653 ایمیل:amoozesh@yjc.ir
-------------------------------------------------
خبر22 شبکه 3
ایمیل: khabar22@iribnews.ir
--------------------------------------------
شبکه خبر
تلفن گویا: 22013911 و 22013912
ایمیل: pr@irinn.ir
پیام کوتاه: 1000601
-------------------------------------
این قسمت هم پیشنهاد سوژه شبکه خبر هستش
ارسال اطلاعات برنامه ها و سوژه های روزانه برای شبکه خبر
--------------------------------------
سایت شخصی کامران نجف زاده:
KAMRAN NAJAFZADEH :: Personal WebSite :: كامران نجف زاده
سمت راست یه متن از وزیر بهداشت گذاشته.تو بخش نظرات نامه،متن نامه خودمون رو بنویسید
-------------------------------------------
سوژه های خبری بخش ذره بین 20:30
سوژه هاي خبري مردمي زير ذره بين 2030 را اينجا بنويسيد

اگه باز هم تونستم جای دیگه ای رو پیدا کنم حتما اطلاع رسانی خواهد شد

asayesh

New member
به نظرم این سری نماینده نفرستیم
همون تو اتاق کنفراس باشیم همه تا آقای وزیر بیاد !
تا الان هر چی میخواستیم بگیم رو گفتیم ! خودشونم میدونن !

دقیقا درست میگید یکی از دوستان به وزیر نزدیکه گفت خیلی منطقیه اگر بتونید قانعش کنید از هیچ کمکی دریغ نمیکنه

abtin13

New member
کسی که منطقی صحبت کنه نه احساسی، اعصابش آروم باشه، حاضر جواب باشه، طرز صحبت با وزیر رو بلد باشه.کسی هست؟

elmira1365

New member
دوستان توجه کنن.این متن نامه ای هستش که قراره بفرستیم.شماره ها و آدرس های ایمل رو هم در پست بعدی میذارم.ضمنا این متن نهایی و ویرایش شده نامه هستش.هیچ تغییری درش صورت نمی گیره.
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر سال جهت گزینش داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر سال ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را بطور منظم به اطلاع داوطلبان می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت‌ها را از قبل اعلام می‌کند. اما متاسفانه امسال به‌رغم گفته‌ رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌ها (خبرگزاری ایسنا به تاریخ 9 بهمن 1392– کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه‌ ظرفیت‌ها حتی تا 70 درصد در برخی رشته‌ها بودیم.در این راستا جمعی از داوطلبان در دو نوبت مقابل ساختمان وزارت بهداشت تجمع کردند که حاصل آن، وعده‌ی جناب آقای دکتر پورکاظمی مبنی بر افزایش محدود ظرفیت در هشت رشته بود(خبرگزاری ایسنا به تاریخ 11 مرداد 1393– کد خبر 93051104594) حال آنکه همین وعده ایشان هم محقق نشده است. این در حالی است که این کاهش ظرفیت در مورد آزمون دستیاری و رشته های پزشکی هم اعمال شده بود ولی در نهایت با دستور وزیر محترم بهداشت ظرفیت آن ها به میزان سال قبل بازگشت (خبرگزاری مهر – کد خبر 2345804 ).حال در این میان این سوال پیش می آید که چرا ظرفیت دستیاری و پزشکی به میزان سال قبل بازگشته ولی ظرفیت های ارشد علیرغم گفته مسئولین مبنی بر افزایش، همچنان بدون تغییر باقی مانده است؟ آیا گفته های مسئولین مبنی بر بهبود کیفیت آموزشی از طریق کاهش ظرفیت ها فقط در مورد قشر مظلوم پیراپزشکی وعلوم پایه صدق می کند و پزشکان از این قاعده مستثنی هستند؟ فراموش نکنیم که همین دانش آموختگان پیراپزشکی و علوم پایه هستند که وظیفه آموزش دانشجویان پزشکی را بر عهده دارند. چرا قربانی بهبود کیفیت آموزشی باید داوطلبین کارشناسی ارشد باشند؟ آیا این کار مسئولین تبعیض در حق ما محسوب نمی شود؟
ما داوطلبان آزمون ارشد، برای چندمین بار مراتب اعتراض خود را نسبت به این تبعیض، کاهش ظرفیت، عدم اطلاع رسانی بموقع و بی‌توجهی به خواسته‌هایمان ، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت‌ها به سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولان صدای اعتراض ما را بشنوند و برای رفع این مشکل‌ها اقدامات لازم را مبذول فرمایند.

فقط یه چیزی دوست عزیز نمیخواد روز اعتراض مجدد رو هم براشون بنویسیم واسه تهیه خبر؟

ریتا

New member
با بهشت زهرا موافقم
اینم وصیت نامه :riz277:
روز مرگم، هر که شیون کند از دور و برم دور کنید
همه را مســــت و خراب از مــــی انــــگور کنیـــــد
مرد غـسـال مرا سیــــر شــــرابــــــش بدهید
مست مست از همه جا حـــال خرابش بدهید
بر مزارم مــگــذاریــد بـیـــاید واعــــــظ
پـیــر میخانه بخواند غــزلــی از حــــافـــظ
جای تلقــیـن به بالای سرم دف بـــزنیـــد
شاهدی رقص کند جمله شما کـــف بزنید
روز مرگــم وسط سینه من چـــاک زنیـد
اندرون دل مــن یک قـلمه تـاک زنـیـــــــد
روی قــبـــرم بنویـسیــد وفــــادار برفـــت
آن جگر سوخته خسته از این دار برفــــت
راست میگین بهشت زهرا بهتره.میشیم شهید در راه علم بعد ما خواهر برادرامون به یه نوایی میرسن:smiliess (10):

elahe01

New member
کسی که منطقی صحبت کنه نه احساسی، اعصابش آروم باشه، حاضر جواب باشه، طرز صحبت با وزیر رو بلد باشه.کسی هست؟

من سخنرانیم بد نیست
ولی اگه قرار باشه کسی این کارو بکنه باید کاملا مسلط باشه به شرایط همه رشته ها
توجیه باشه
که مثلا من نیستم
فقط واسه رشته خودم کاملا توجیهم

elmira1365

New member

من منطقی و آروم میتونم صحبت کنم ولی تا وقتی که ببینم به صحبتامون گوش میدن اگر بی توجهی ببینم همه کاستی هاشون رو با مدرک رو میکنم:smilies-azardl (12)

دل آرام

New member

من یه دوست دارم . خانم سن بالا و آشنا به مباحثه . دو تا بچه کوچیک داره و قول صد در صد واسه اومدن نداده تا سه شنبه گفته خبر میده ! اگر اون بیاد خیلی خوب میتونه صحبت کنه ! من تضمینش میکنم ! خخخخ

ROJO

New member
هرچی بحث و دفاع هست روی مقواها نوشته شده
دفعه های قبل گفته شده
بحث کنیم یه سری حرف تکراری میشنویم
فقط برای جواب گرفتن داریم میریم
لازم نیست کسی وارد بحث شه و بخواد چیزی رو توضیح بده
همه حرفا زده شده، کاهش ظرفیت هام رو مقوا هست
شعارا و حرفام دستمونه
فقط منتظر جواب از وزیر هستیم اون روز
سری قبل بچه ها کاملا دست پر نرفته بودن و یجاهایی رو مونده بودن

از نظر ما همچی واضحه و نیاز به توضیح نیست اونا شاید مباحثه بخوان

ما باید پیش بینی همچیو بکنیم، باید چنتا ادم پربار داشته باشیم...

abtin13

New member
من یه دوست دارم . خانم سن بالا و آشنا به مباحثه . دو تا بچه کوچیک داره و قول صد در صد واسه اومدن نداده تا سه شنبه گفته خبر میده ! اگر اون بیاد خیلی خوب میتونه صحبت کنه ! من تضمینش میکنم ! خخخخ

قرار بود مادر یکی از دوستان هم بیاد.دفعه قبل هم بودن.یه نفر با این شرایط (مادر یا پدر یا کلا یه آدم سن بالا که منطقی حرف میزنه) خیلی خوبه اگه باشه

elahe01

New member

بله کاملا درسته
آخه من دفعه های قبل نبودم
وقتی هم برای رشته خودم رفتم صحبت کردم، کامل توضیح دادم و بحث کردیم و نتیجه هم گرفتیم
و ما و mri و 3 تا رشته دیگه جزء رشته های بحرانی ثبت شدیم!!!

asayesh

New member

از الان باید یکنفر رو انتخاب کنیم هرچی مدرک داریم بهش بدیم نسبت به همه رشته هاهم اگاهش کنیم تا از الان بتونه رو مسائل تسلط پیدا کنه

دل آرام

New member
بله کاملا درسته
آخه من دفعه های قبل نبودم
وقتی هم برای رشته خودم رفتم صحبت کردم، کامل توضیح دادم و بحث کردیم و نتیجه هم گرفتیم
و ما و mri و 3 تا رشته دیگه جزء رشته های بحرانی ثبت شدیم!!!

اون 3 تا رشته ی دیگه چیا بودن ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا