سلام عرض می کنم خدمت همه دوستان. امیدوارم که قدمهای اولو محکم بردارید و تلاش کنید... و تلاش کنید ...و باز هم تلاش کنید تابه هدفتون برسید.
همون طور که قبلا قول داده بودم قرار شد که خدمت دوستان برسم و تجربیات سال قبلمو در اختیار دوستان بذارم. البته معذرت می خوام که با تاخیر این اتفاق افتاد ولی شرایط طوری بود که اجازه نمی داد زودتر از این خدمت عزیزان برسم.به هر حال...:riz513:
سوالی که توی نظرات خصوصی زیاد از من پرسیده شده بود در مورد شیوه ی مطالعه و زمان درس خوندنم بود، راستش نمی دونم شیوه ی مطالعه ی من به کار شما میاد یا نه چون هرکسی به طریقی درسو بهتر می فهمه و واسه یه نفر ممکنه 6 ساعت خوندن در روز کفایت کنه و یه نفر ممکنه به 10 ساعت مطالعه نیاز داشته باشه.به هر حال من شیوه ی مطالعمو می گم امیدوارم که به کارتون بیاد.
من در روز متوسط 8 ساعت مطالعه داشتم. یک ساعت و نیم درس می خوندم و یه ربع استراحت. این یک ساعت و نیم به سه قسمت تقسیم شده بود که 15 دقیقه اول نکات مهم روز قبل رو مرور می کردم، یک ساعت مطالب جدید رو با دقت می خوندم و نکات مهمش رو با ماژیک برجسته می کردم و 15 دقیقه ی آخر دوباره نکات مهم همون روز که علامت زده بودمو یه باره دیگه مرور می کردم و همین روال رو ادامه می دادم تا کتاب تموم بشه. بعد از تموم شدن کتاب دوباره شروع می کردم به مرور نکات مهم علامت گذاری شده و سعی می کردم مفهوم و کلیات فصل رو دوباره برا خودم یادآوری کنم.
یه نکته هم در مورد خلاصه نویسی لازمه که بگم: خلاصه کردن فقط این نیست که شما نکات مهم هر فصل رو توی حاشیه ی کتاب یا هرجای دیگه ای بنویسین.بعضی معتقدند که نوشتن مطالب موجب یادگیری بهتر میشه اما من قبلا این شیوه رو امتحان کردم و چیزی جز تلف شدن وقت برام نداشت اگه شما مفهوم و منظور مطلب رو بگیرین دیگه نیازی نیست که بنویسین به نظر من هدف از خلاصه نویسی اینه که شما موقع مرور مطالب با حجم کمتری از اطلاعات روبرو باشین و نیاز نداشته باشین که کل کتابو دوباره بخونین. من به جای اینکه مطالب رو بنویسم نکات مهمو با ماژیک برجسته می کردم چون نوشتن مطالب زمان زیادی ازم میگرفت.
توی پستهای قبلی دیدم که یکی از دوستان ورزش کردنو بهتون توصیه کرده بودن. شدیدن با ایشون موافقم. مطمئنن برای 8 ساعت مطالعه در روز به بدن شاداب و سرحال نیاز دارین ضمن اینکه اعتماد به نفستون هم با ورزش بیشتر میشه( چیزی که شما خیلی بهش نیاز دارین) همینطور ورزش باعث کاهش تنش و افزایش یادگیر هم میشه. من تا یه ماه مونده به کنکور ورزش می کردم و یکی از اشتباهاتم این بود که اون یه ماهو ورزش نکردم.
مسلمن درس خوندن واسه قبولی توی کنکور نیازه ولی چیزی که شما بیشتر بهش نیاز دارین خودباوری و اعتماد به نفسه.
بچه ها شما باید مثل یک گلادیاتور با همه چیز حتی با خودتون بجنگین تا به هدفتون برسین.
نکته ی آخر: به نتیجه فک نکنین که دشمن آرامشتونه.امروز فقط تلاش کنید فردا دست خداست.
و اما:
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش
نمی دونم همه چیزو گفتم یا نه اگه بازم سوالی بود یا کمکی ازم بر میومد در خدمتم.
یا حق