مطالعه گروهی ارشد بیوتکنولوژی - 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Mohammad gh

New member
سلام لطفا یکی بهترین رفرنسا رو بگه ..1-بیوشیمی دولین یا استایر؟؟؟2-سلولی مولکولی لودیش 2000 صفحه نمیشه خوند3- میکروب فقط مورای ترجمه بهادر چقدشو پوشش میده؟4-واسه زبانم اول رضازاده بعدش امیر لزگی کافیه؟؟؟ لطفا یکی بهترین رفرنسارو بگه ..تا بریم شرو کنیم مرسی ممنون

بیوشیمی کتاب رضا محمدیو هم بخونید
لودیش خانه ی زیست خیلی بهتر از لودیش بهادر هست که نه سر داره نه ته!رنگی هم هست و کلش ۱۲۰۰ صفحس و کامل کامل هم هست ۲۰۰۰صفحه کجا بوده!برید خانه زیستشو بخریدحتما.
میکروبم بهادر عالیه اول بهادرو مورای به دنبالش که کاملش کنه ترکیب خیلی خوبیه جاوتز هم فکر میکنم انچنان نیازی نباشه!

Mohammad gh

New member
سلام بچه ها من هنوز تصمیم نگرفتم ارشد چی بخونم .ارشد رشته ی بیوتکنولوژی چطوریه ؟ از نظر بازار کارش؟ بعد اینکه اصلا این رشته چه جور رشته ایه تو چه زمینه هایی میشه کار کرد؟ سردرگمم کمکم کنید :sadsmiley::33:
اگه کسی راجع به نانوتکنولوژی هم چیزی میدونه راهنماییم کنه لطفا :sadsmiley::sadsmiley:

تو همین انجمن و زیر انجمن های بیوتک بگردید میتونید تاپیک های مختلفی رو راجب بیوتک پیدا کنید که در اونا به همه ی سوالاتتون به طور کامل پاسخ داده شده

Mohammad gh

New member
یه کمکی میخوام به بچه ها بکنم توی انتخاب رفرنس
رفرنس بیوشیمی وزارت علوم استرایره
اگر کسی می خواد اون آزمون رو هم شرکت کنه این یه نکته ی مثبته برای انتخابش

ببینید مشکل اینجاست که وزارت علوم اصلا رفرنس تعیین نمیکنه پس نمیشه گفت که استرایر منبع علومه
اما چون گرایشش کمتر پزشکیه میشه گفت که در علوم کاربرد زیادی داره

اها
ببین من شنیدم استعداد درخشان رو اضافه بر تعدادی که اعلام میشه میگیرن - ولی رزمنده واقعا نامردیه - فکر کن از 54 نفر حدودا 10 تاشون رزمنده ان
اشکال نداره بابا من که تو رو میشناسم 1 سال سوار اتوبوس شی بخونی رتبه ی 1 میشی
استعداد درخشان مازاد هست و اسن در ظرفیت ها اعلام نمیشه
سهمیه ی رزمنده هم فکر میکنم باید ۸۰درصد رتبه ی اخرین فرد پذیرفته شده رو اورده باشن و اکثر اوقات تعدادشون خیلی کم میشه پس لازم نیست زیاد نگران باشید
خوبه واقعا
ولی من که اصلا عالاقه ای به خون ندارم - به نظرم ادم که بره انتقال خون گیر میفته
ای کاش میشد دانشگاه تهران قبول شم
سال بعد که نمشیه ایشالا سال بعدش

ببینید انتقال خون یکی از مراکز معتبر تحقیقاتی در خاورمیانه هست و بودجه ی تحقیقاتیش هم خیلی خوبه
اما مشکلش اینه که هرکاریش هم بکنیش ۱-دانشگاه نیست ۲-حول و محور خون میگرده.
ولی رویهم رفته جای خیلی خوبیه و قبولی درش هم اصلا اسون نیست
تو گزینه های روی میز امسال هم جزو ۳ مرکز اصلی و مهم بیوتک بشمار میاد

srn

New member
دوستان بنظرم بهترین منابع زبا بترتیب اولویت تافل 504 زبان برای دانشجویان پزشکی جلد 1.2 و نهایتا لزگی

maryam-biotech

New member
بچه ها به نظر شما میکروب شناسی مورای برای وزارت علوم جواب میده ؟
اگه نه یه منبع خوب برا میکروب علوم معرفی کنین

carbon

New member
بچه ها من آخرش به این نتیجه رسیدم برا بیوشیمی احسانی انتشارات پوران پژوهش بخونین راحت 50-60 میزنین بعدش برین ضروریات بیوشیمی رضا محمدیو بخونید من بالای 90 رو تضمین میکنم...اول نرین سراغ ضروریات چون واس پایه رو داشته باشی تا بری سراغش اول سر بری هیچی نمیفهمی و زده میشی از بیوشیمی

lodestar1110

New member
دوستان خبر دارین که امسال چه بر سر ظرفیتها اومد؟
- و آیا میدونین که قراره شرکت کنندگان امسال در اعتراض به کاهش ظرفیتها شنبه جلوی در وزارت بهداشت تجمع کنن؟
- آیا میدونین اگر ظرفیتهای امسال زیاد بشه تعداد رقیبان شما برای سال بعد کمتر میشه و در نتیجه احتمال قبولی شما در سال بعد بیشتر میشه؟
- و همین طور اگر وزارت بهداشت قبول کنه با شیب ملایم ظرفیتها رو کم کنه برای سال دیگه هم کاهش ظرفیتها کمتره؟
- و اگر ببینن ما امسال اعتراض کردیم و نتیجه داد سال دیگه با احتیاط و فکر بیشتری این کار رو انجام میدن؟
پس لطفا دوستانی که داوطلب شرکت در کنکور ارشد 94 هستند(مثل خود من)
حتما در تجمع شنبه 11 مرداد شرکت کنن
پس همین الان آمادگی خودتون رو در گروه «اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد» اعلام بفرمایید.
با تشکر

aseman1322

New member
سلام به همه دوستان. من کنکور 93 شرکت کردم رتبم شد 257 و فقط مجاز به انتخاب ظرفیت مازاد شدم. میخوام امسال بخونم که واسه 94 تهران قبول بشم.
کتابایی که واسه 93 خوندم:
سلولی: یه درسنامه واسه انتشارات خ.ل.ی.ل.ی خوب بود نسبتا اما ساده بود و خیلی از مطالب رو نداشت
بیوشیمی: فقط چندتا فصل از کتاب برای کنکور خوندم (نرسیدم به بقیه اش)
میکروب: مورای ترجمه جلال مردانه (اینم نخوندم)
زبان: 504+تافل+کتاب دکتر رضا زاده (استفاده از جعبه لایتنر اکیدا توصیه می شود)
واسه امسال تصمیم دارم اینارو بخونم:
سلولی: لودیش ترجمه خانه زیست شناسی
بیوشیمی: موندم چی بخونم کمک کنید لطفااااااااااا :sad:
میکروب: تالیفی دکتر بهادر+ جاوتز
زبان: دوره کردن همونا+ اگه کتاب خوب و جدیدی پیدا کردم اینجا هم معرفی می کنم

(البته هنوز کتابامو نخریدم احتمالا از شهریور شروع کنم)
درصدام تو سال 93:
سلولی: 43
بیوشیمی: -3
میکروب: 1
زبان: 70
نمره: 174
رتبه: 257
آرزوی موفقیت واسه همه دوستان دارم :smilies-azardl (113

aseman1322

New member
حتما رو زبانتون خیلیییییی کار کنید. تو رشته ما خیلی تاثیر گذاره:riz277:

love virology

New member
باکتری وقت کردید مورای نگاه بندازید نسبت به جاووتز یکسری نکات بالینی تر داره البته برای وزارت بهداشت

aseman1322

New member
پس به نظر شما اگه به جای تالیفی دکتر بهادر مورای ترجمه بهادر رو بخرم بهتره؟

sheytunak

New member
بچه ها من میخواستم از شنبه شروع کنم به درس خوندن...برنامه مسافرت پیش اومده اول کاری...خدا بقیشو بخیر کنه :smiliess (7):
واسه همین یه هفته عقب افتادم..شماها پرانرژی بخونید تا من بیام :28:

srn

New member
سلام. با اصرار دوستان چند پست رو در چند گروه مختلف میزارم امیدوارم مفید باشه.
نحوه خوندن و مرور کردن اکثر داوطلب ها اشتباه. خیلیا دور اول رو روزنامه وار میخونن تا مثلا بدونن کتاب چی گفته خیلیا با دقت میخونن ولی مرور زمان بندی شده ایی ندارن خیلیا فقط دوست دارن کتاب تموم شه که بگن یه دور خوندیم ........نهایتا اکثرا از دور اول استفاده انچنانی نمیبرن.مطالعه باید بر طبق نمودار فراموشی ذهن انسان باشه که بیشترین بهره رو داشته باشه بنظره من دور اول مهم ترین مرحله است که باید آهسته و با مرور زیاد کتاب همراه باشه.بین 4 تا 6 ماه میتونه طول بکشه.کسی که قبل از ماه آخر زمستون دور اول خودشو بزنه اونم با مرور زیاد رتبه خوبی میتونه کسب کنه.دور اول خلاصه برداری کنید دور دوم و سوم نکته برداری کنید باازم بگم خلاصه با نکته برداری فرق داره
در پست بعدی شیوه مطالعه دور اول و چگونه برنامه ریزی کردن رو براتون میزارم....از من به شما نصیحت روزنامه وار خوندن برای هیچ زمانی جز تلف کردن وقت مفید نیست.کتاب رو یا نخونید یا اگه خوندید با برنامه بخونید...فعلا

srn

New member
سلام. با اصرار دوستان چند پست رو در چند گروه مختلف میزارم امیدوارم مفید باشه.
نحوه خوندن و مرور کردن اکثر داوطلب ها اشتباه. خیلیا دور اول رو روزنامه وار میخونن تا مثلا بدونن کتاب چی گفته خیلیا با دقت میخونن ولی مرور زمان بندی شده ایی ندارن خیلیا فقط دوست دارن کتاب تموم شه که بگن یه دور خوندیم ........نهایتا اکثرا از دور اول استفاده انچنانی نمیبرن.مطالعه باید بر طبق نمودار فراموشی ذهن انسان باشه که بیشترین بهره رو داشته باشه بنظره من دور اول مهم ترین مرحله است که باید آهسته و با مرور زیاد کتاب همراه باشه.بین 4 تا 6 ماه میتونه طول بکشه.کسی که قبل از ماه آخر زمستون دور اول خودشو بزنه اونم با مرور زیاد رتبه خوبی میتونه کسب کنه.دور اول خلاصه برداری کنید دور دوم و سوم نکته برداری کنید باازم بگم خلاصه با نکته برداری فرق داره
در پست بعدی شیوه مطالعه دور اول و چگونه برنامه ریزی کردن رو براتون میزارم....از من به شما نصیحت روزنامه وار خوندن برای هیچ زمانی جز تلف کردن وقت مفید نیست.کتاب رو یا نخونید یا اگه خوندید با برنامه بخونید...فعلا

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

Mohammad gh

New member
بچه ها به نظر شما میکروب شناسی مورای برای وزارت علوم جواب میده ؟
اگه نه یه منبع خوب برا میکروب علوم معرفی کنین

برای بخش بالینیش شاید ولی برای علوم باید صنعتی و عمومی و پایه هم بخونی
برای پایه فکر کنم جاوتز و ملک زاده خوب باشن
برای عمومی قطعا ملک زاده برای صنعتی هم خیلی منبع مشخصی نداره ولی میگن میکروب گیتی امتیازی خوبه
کلا میکروب علوم خیلی روی مخه حالا شاید یکی دوتا ازین کتب هم بخونی کافی باشه!علوم هیچ وقت تکلیفش با خودش مشخص نیست

آخ جون..بلاخره یکی کتابش مثه منه :smiliess (8)::28:
اسن حدیث داریم که لودیش از بهترین کتاب هاست

پس به نظر شما اگه به جای تالیفی دکتر بهادر مورای ترجمه بهادر رو بخرم بهتره؟
هر جفتشو بخون
بهادرو بخونی انگاری که ۸۰%مورای رو خوندی در واقع مکمل هستن به نظر من

srn

New member
سلام
چند نکته مهم مطالعاتی:
تااینجا راجع به خلاصه برداری و نکته برداری و زمان این کارها و نیز چگونگی غلبه بر استرس گفتیم.

1.تایم مطالعه باید طوری باشه که بعد از هر 45 دقیقه حتما یک 15 دقیقه استراحت کنید این کار باعث میشه از زمان به بهترین وجه و با بالاترین تمرکز استفاده کنید

2.حین درس خوندن زیاد اب بنوشید که کارایی مغز شما رو بهبود میبخشه

3.سعی کنید در طول روز عناوین مختلف و زیادی رو از کتاب ها نخونید حداکثر 4 عنوان باشه

4.خلاصه برداری رو بعد از خوندن یک مبحث شرو ع کنید به شکلی که فهم خودتونو از مبحث به روی کاغذ پیاده کنید بازم میگم فرق میکنه با نکته برداری

5.برنامه ایی که میریزید متناسب با ضریب هر درس باشه مثلا خوندن لودیش برای ضریب یک یک اشتباه بچه گانست

6.زبان مهارت تلقی میشه و هر کسی تند تر بخونه و سریعتر درک کنه موفق تره دامنه لغات مهمه ولی مهمتر تند خواندن و درک کردن متن ها و جمله هاستپس تا روز کنکور اگه تونستید روزی حداقل 10 خط رو ترجمه کنید

7.. برای بیوشیمی کتاب دکتر احسانی برای ضریب 1 وضریب 2 کتاب مفیدی محسوب میشه خصوصا برای دوستانی که پایه ی خوبی ندارن

8..همیشه برنامه انعطاف پذیری برای خودتون بریزید و جمعه ها رو برای جبران برنامه و مطالب سخت قرار بدید زود نخواین کتابا رو تموم کنین کتابی که زود تموم بشه زود هم از یاد میره

موفق باش

srn

New member
سلام
چند نکته مهم مطالعاتی:
تااینجا راجع به خلاصه برداری و نکته برداری و زمان این کارها و نیز چگونگی غلبه بر استرس گفتیم.

1.تایم مطالعه باید طوری باشه که بعد از هر 45 دقیقه حتما یک 15 دقیقه استراحت کنید این کار باعث میشه از زمان به بهترین وجه و با بالاترین تمرکز استفاده کنید

2.حین درس خوندن زیاد اب بنوشید که کارایی مغز شما رو بهبود میبخشه

3.سعی کنید در طول روز عناوین مختلف و زیادی رو از کتاب ها نخونید حداکثر 4 عنوان باشه

4.خلاصه برداری رو بعد از خوندن یک مبحث شرو ع کنید به شکلی که فهم خودتونو از مبحث به روی کاغذ پیاده کنید بازم میگم فرق میکنه با نکته برداری

5.برنامه ایی که میریزید متناسب با ضریب هر درس باشه مثلا خوندن لودیش برای ضریب یک یک اشتباه بچه گانست

6.زبان مهارت تلقی میشه و هر کسی تند تر بخونه و سریعتر درک کنه موفق تره دامنه لغات مهمه ولی مهمتر تند خواندن و درک کردن متن ها و جمله هاستپس تا روز کنکور اگه تونستید روزی حداقل 10 خط رو ترجمه کنید

7.. برای بیوشیمی کتاب دکتر احسانی برای ضریب 1 وضریب 2 کتاب مفیدی محسوب میشه خصوصا برای دوستانی که پایه ی خوبی ندارن

8..همیشه برنامه انعطاف پذیری برای خودتون بریزید و جمعه ها رو برای جبران برنامه و مطالب سخت قرار بدید زود نخواین کتابا رو تموم کنین کتابی که زود تموم بشه زود هم از یاد میره

موفق باش

سلام

srn جان
ممنون از راهنمایی هاتون
میشه بگی شما مطالعه رو ازکی شروع کردی وبرای خوندن هردرس چه طوری برنامه ریزی میکردید مثلا هروز جه مقداری میخوندید؟
مممنون

maryam-biotech

New member
سلام بچه ها ممنون میشم اگه گزارش درس خوندنتونو بدید تا بقیه هم انگیزه پیدا کنن:smiliess (3):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا