![]()
نمازت رو از ته قلب میخونی یا وظیفه میدونی ؟یعنی راحت تری فارسی باهاش درد و دل کنی یا در قالب نماز؟
به نظرت عقل سالم در بدن سالمه یا بدن سالم در عقل سالم؟
سه تا چرا تو زندگیت که هنوز جوابی براشون پیدا نکردی
-تاحالا شده کسی که دوستش داری و خیلی بهش اهمیت میدی بره پشت سرت حرف بزنه؟ وقتی به گوشت رسید چه احساسی بهش داشتی؟ و این کارش توی رفتارت چه تاثیری داشت؟
![]()
-این شعر هایی رو کہ مینوسم رو ادامہ بده
--ستاره پرپر میکنے اے { } پروانه آتش میزنے اے { }
خواننـــده : ابـے
--اون شلوارے که پاته لیه! عکسات { }
خواننــــده : علـے پیشتــاز
--اون روز یادته رفتے روزے که { }
خواننــــده : رضــایا
--قلبمو بسته بندے کن بدو بذار توے فریزر! نرے نرے { }
خواننــــده : حسین مختــه
--سپیده دمـ اومدو وقت رفتن { }
خواننــــده : جــواد یســـارے
--این دلو عاشقش نکن اگه منو { }
خواننــــده : ستـــّار
--گریه نمیکنمـ برات آه نمیکشمـ { }
خواننــــده : داریـــوشـ
-- تا سرو گردن ناز تو پیدا میشه { }
خواننـــــده : سخـــایـے
:motat::tonguesmiley:
بله بدترینش غرور بیش از حدشون در بعضی از مواقع و بهترینشون اینه که برای هدفشون هیچ وقت کوتاه نمیان و اگه عاشق کسی بشن برای خوشحال کردنش هر کاری شده میکنن البته نمیدونم منظورتون از چشم چرونی چیه ولی در کل دوست دار زیبایی اند و اگر چیز زیبایی ببینن ناخودآگاه جذبش میشن بدون اینکه نظر بد یا فکر بدی داشته باشن
1- اصولا ناخودآگاه انسان فکر میکنه که فرد مشکل عقلی داره ولی یه اصلی هست که نباید هیچ وقت زود قضاوت کردسری دوم سوالا:
اگه یه مردی رو توی خیابون ببینی که داره باخودش حرف میزنه ومیخنده و بشکن میزنه و میرقصه و لباساش هم مرتب و تمیز نیست چه برداشتی ازش داری؟
چه واکنشی نسبت بهش انجام میدی؟
اگه کسی یهو اذیتش کنی با اون ادم واکنشت چیه؟
حست رو نسبت به اون اقایی که داره باخودش میحرفه بگو
بله بدترینش غرور بیش از حدشون در بعضی از مواقع و بهترینشون اینه که برای هدفشون هیچ وقت کوتاه نمیان و اگه عاشق کسی بشن برای خوشحال کردنش هر کاری شده میکنن البته نمیدونم منظورتون از چشم چرونی چیه ولی در کل دوست دار زیبایی اند و اگر چیز زیبایی ببینن ناخودآگاه جذبش میشن بدون اینکه نظر بد یا فکر بدی داشته باشن
1- اگه یه وسیله رو میبردم هههههه گوشیم رو میبردم اون دنیا اینقدر که وقت دارم با گوشیم مشغول باشم![]()
-اگه میتونستی یکی از وسایلتو با خودت ببری اون دنیا کدومو میبردی؟
-اگ پله موفقیت 10 پله داشته باشه پله چندمی؟
-بهترین دعایی ک میتونی در حق دوستت بکنی چیه؟
جملات زیر را کامل کن!
محمدرضا میخواهد...
محمد رضا نمی تواند...
محمدرضا برای...
محمدرضا دور از...
محمدرضا دلش...
محمدرضا غرورش ...
ترسناک ترین کلا نمیدونم من چرا از زنبور میترسم اگر خواب ترسناکی هم ببینم زنبور ها دنبالمن شیرین ترین هم خواب پرواز کردن با روحم![]()
.ترسناک ترین و یا عجیب ترین یا شیرین ترین خوابی که دیده اید چی بوده؟اگر هر سه نوع خواب رو دیدید تعریف مختصری کنید؟
یادگاری از سايت چي بر ميداري؟
-آخرین لحظه ی زندگیته .. مرگ رو به وضوح جلوی چشمات می بینی ، می فهمی که دیگه باید این دنیا رو ترک کنی ، اما دم آخر بهت اجازه داده میشه سه تا آرزو کنی تا برآورده بشه ، تو چه آرزوهایی می کنی ؟(ب جز این ک مرگت تاخیر بیفته)
فرض کن خونتون آتیش گرفته فقط میتونی ی چیزی از اتاقت برداری و بدویی بیرون چی بر میداری؟
1- بله قبلا میرفتم ولی الان نظرم عوض شده و چند سالی هست نمیرمسری سوم سوالا:
تا حالا هییت رفتی؟
اگه مداحه با ریتم یه آهنگ معروف پاپ مداحی کنه طوری که زیاد مداحیش غم انگیز نباشه چه حسی پیدا میکنی؟
دوست داری توی هییتش سینه بزنی یا اصلا مداحیه برات مهم نیست؟
اگه بگن بیا مداحی یه هییت رو اجرا کن دوست داری مضمون مداحیت درمورد کی باشه؟؟
![]()
-ارامش یا هیجان چرا؟
سفید یا سیاه چرا؟
مرگ یا زندگی چرا؟
چای یا قهوه چرا؟
تلخ یا شیرین چرا؟
ابری یا آفتابی چرا؟
یک خاطره از دوستات بگو؟
1- بله قبلا میرفتم ولی الان نظرم عوض شده و چند سالی هست نمیرم
2-مداحی گوش نمیدوم که به شما جواب این سوال رو بدم
3-کلا نظرم اینه که اگر واقعا میخای پیرو امام حسین باشی بهته پیرو کارهاش باشی نه اینکه با سینه زنی یا قمه زنی بخای بگی من محبشونم
4-به جای مداحی سعی میکنم بیام و از فضیلت های اون بزرگان بگم
بله کتاب های روانشاسی و کامپیوتر و آموزش زبان ** به کمتر از اون چیزی که میتونی باشی هیچ وقت راضی نشو **8.کتاب میخونید(غیر درسی)؟چه جور کتابایی؟یه جمله که تحت تاثیرتون گذاشته از یه کتاب؟
9.دوست دارید در صورت وجود تمامی امکانات تعطیلاتتون رو کجا و با چه کسایی سپری کنید؟
10.شما میدونید چرا دمب خر دراز هستش؟نظرتون چیه؟
11.معمولا چطور تیپی رو واسه لباس پوشیدن انتخاب میکنید؟
12.اگه یه روز عاشق بشید چطور ابراز میکنید به ایشون؟
1- بله قبلا میرفتم ولی الان نظرم عوض شده و چند سالی هست نمیرم
2-مداحی گوش نمیدوم که به شما جواب این سوال رو بدم
3-کلا نظرم اینه که اگر واقعا میخای پیرو امام حسین باشی بهته پیرو کارهاش باشی نه اینکه با سینه زنی یا قمه زنی بخای بگی من محبشونم
4-به جای مداحی سعی میکنم بیام و از فضیلت های اون بزرگان بگم