صندلی داغ با حضور mf2009

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

maxin

Well-known member

در جریان می باشید !
msn-cheeky-smile-smiley-emoticon.gif

خاستم به مهسابانو بگم ولی خودم دیگه میگم:
تعدادی از دوستان عزیزی که لطف می کنید و تو صندلی داغ برای پرسیدن سوال حاضر میشید, سعی کنید حداکثر مواردتون سوالایی باشن که تو فکر خودتونه و واقعا دوست دارید بدونید . وهیجان کسی که روی صندلی داغ نشسته هم بیشتر بشه.
نه اینکه مثل بقیه صندلی داغ های دیگه, یسری سوالات واقعا کلیشه ای رو کپی پیست کنید که مهمون صندلی هم همینطوری با یه جوابی ردش کنه....
:riz513:
پس لطفا سعی کنید سوالاتی هم از خودتون باشه.:rose::rose:

آخرین ویرایش:

mf2009

New member
67.gif

نمازت رو از ته قلب میخونی یا وظیفه میدونی ؟یعنی راحت تری فارسی باهاش درد و دل کنی یا در قالب نماز؟

به نظرت عقل سالم در بدن سالمه یا بدن سالم در عقل سالم؟

سه تا چرا تو زندگیت که هنوز جوابی براشون پیدا نکردی

-تاحالا شده کسی که دوستش داری و خیلی بهش اهمیت میدی بره پشت سرت حرف بزنه؟ وقتی به گوشت رسید چه احساسی بهش داشتی؟ و این کارش توی رفتارت چه تاثیری داشت؟

1-نمازم رو سعی میکنم از ته قلب بخونم یا اصلا نمیخونم یا اگه میخونم سعی میکنم با توجه کامل باشه و حتی گاهی پیش اومده وسط نماز گریه هم بکنم
2-هر دو تاش چون اگه عقلت سالم نباشه با خوردن غذای ناسالم و ورزش نکردن بدنت هم ناسالم میشه و گره بدنت ناسالم باشه عقلت هم تحت تاثیر قرار میگیره
3-چرا بعضی از مردم با اینکه اینهمه نشانه از خدا توی این جهان میبینن بازم به وجودش منکرن و چرا بعضی دل به این دنیا بی ارزش میبندن
4-نه خدا شکر این اتفتق نیوفتاده

AWWA

New member
بچه ها شمام بیکار نشینین حین خوندن جوابا مشغول باشین

mf2009

New member
77.gif

-این شعر هایی رو کہ مینوسم رو ادامہ بده

--ستاره پرپر میکنے اے { } پروانه آتش میزنے اے { }
خواننـــده : ابـے

--اون شلوارے که پاته لیه! عکسات { }
خواننــــده : علـے پیشتــاز

--اون روز یادته رفتے روزے که { }
خواننــــده : رضــایا

--قلبمو بسته بندے کن بدو بذار توے فریزر! نرے نرے { }
خواننــــده : حسین مختــه

--سپیده دمـ اومدو وقت رفتن { }
خواننــــده : جــواد یســـارے

--این دلو عاشقش نکن اگه منو { }
خواننــــده : ستـــّار

--گریه نمیکنمـ برات آه نمیکشمـ { }
خواننــــده : داریـــوشـ

-- تا سرو گردن ناز تو پیدا میشه { }
خواننـــــده : سخـــایـے

:motat::tonguesmiley:

آهنگ زیاد گوش نمیدم بابا سوال به این سختی نپرسید

نوتر

New member
دادا اول از همه به خودم تبریک میگم چون بازی افتتاحیه لیگ رو از فولاد بردیم:motat: یاشاسین تراختوررررررر
دوما به ممد تبریک میگم چون استقلال برد:motat:
. البته من دوست ندارم استقلال و پرسپولیس ببرن. ولی حالا دیگه برد خخخخ.

و حالا سوال. دادا دقیقا بوگوییاااا
دادا به من بگو اگه دختر مورد علاقت(شدیداا) قبلا بی اف داشته(استغفرالله!! تسبیح من کو) و تو الف) قبل ازدواج بفهمی و ب) بعد ازدواج بفهمی واکنشت چیه؟

فرض کن نوع ارتباطشم یکما فقط یکم خفن بوده.

mf2009

New member
شما مردادی هستین

بدترین خصلت یه مرد مردادی چیه؟
بهترین خصلتشون چیه؟
درسته میگن در عین حال که خیلی خانواده دوست و محترم هستن ولی چشم چرونن؟!!! (البته ما باور نمیکنیم ولی خواستیم از دهن خودتون بشنویم:))
بله بدترینش غرور بیش از حدشون در بعضی از مواقع و بهترینشون اینه که برای هدفشون هیچ وقت کوتاه نمیان و اگه عاشق کسی بشن برای خوشحال کردنش هر کاری شده میکنن البته نمیدونم منظورتون از چشم چرونی چیه ولی در کل دوست دار زیبایی اند و اگر چیز زیبایی ببینن ناخودآگاه جذبش میشن بدون اینکه نظر بد یا فکر بدی داشته باشن

mf2009

New member
سری دوم سوالا:
اگه یه مردی رو توی خیابون ببینی که داره باخودش حرف میزنه ومیخنده و بشکن میزنه و میرقصه و لباساش هم مرتب و تمیز نیست چه برداشتی ازش داری؟
چه واکنشی نسبت بهش انجام میدی؟
اگه کسی یهو اذیتش کنی با اون ادم واکنشت چیه؟
حست رو نسبت به اون اقایی که داره باخودش میحرفه بگو
1- اصولا ناخودآگاه انسان فکر میکنه که فرد مشکل عقلی داره ولی یه اصلی هست که نباید هیچ وقت زود قضاوت کرد
2-در مورد این کیس سعی میکنم زیا بهش نزدیک نشم
3-من اذیتش کنم ؟ اگر دوست صمیم باشه خودش درک میکنه که شوخی کردم ولی اگر دلگیر بشه حتما معذرت خواهی میکنم
4-توضیح دادم در نگاه اول فکر میکنم مشکل عقلی داره

AWWA

New member
بله بدترینش غرور بیش از حدشون در بعضی از مواقع و بهترینشون اینه که برای هدفشون هیچ وقت کوتاه نمیان و اگه عاشق کسی بشن برای خوشحال کردنش هر کاری شده میکنن البته نمیدونم منظورتون از چشم چرونی چیه ولی در کل دوست دار زیبایی اند و اگر چیز زیبایی ببینن ناخودآگاه جذبش میشن بدون اینکه نظر بد یا فکر بدی داشته باشن

آقا محمد مخاطب خاص من به احتمال زیاد مردادیه(تو صندلی داغمم گفتم چندین بار تو خواب دیدمش)...حرفایی که میزنین عین خصوصیات اونه. عصبانیت و این ویژگی که تو طالع بینیشون خوندم منو یه خرده میترسونه......ولی واقعا خوبیاشون به ایرادات احتمالیشون میچربه نه؟؟؟!!!! تایید کنین ته دلم قرص باشه:dadad4:

mf2009

New member
138.jpg

-اگه میتونستی یکی از وسایلتو با خودت ببری اون دنیا کدومو میبردی؟

-اگ پله موفقیت 10 پله داشته باشه پله چندمی؟

-بهترین دعایی ک میتونی در حق دوستت بکنی چیه؟

جملات زیر را کامل کن!

محمدرضا میخواهد...
محمد رضا نمی تواند...
محمدرضا برای...

محمدرضا دور از...
محمدرضا دلش...
محمدرضا غرورش ...
1- اگه یه وسیله رو میبردم هههههه گوشیم رو میبردم اون دنیا اینقدر که وقت دارم با گوشیم مشغول باشم
2-الان فکر کنم پله 4 ام باشم
3-اینه که خدا توانی بهت بده که با دست خودت به تمام آرزوهات برسی و در آخر پاک از دنیا بری
4-محمدرضا میخاهد دنیا دنیایی پر از زیبایی باشد
محمدرضا برای گسترش عشق زندگی میکند
محندرضا دور از زشتیس
محمدرضا دلش درد گرفته با این سوال های سخت شما :25r30wi:
محمدرضا غرورش را زیر پا نمیگذارد

AWWA

New member

پ ن: بچه ها لایکم کار نمیکنه ....ببخشین به حساب بی توجهیم نذارین

mf2009

New member
147.gif

.ترسناک ترین و یا عجیب ترین یا شیرین ترین خوابی که دیده اید چی بوده؟اگر هر سه نوع خواب رو دیدید تعریف مختصری کنید؟

یادگاری از سايت چي بر ميداري؟

-آخرین لحظه ی زندگیته .. مرگ رو به وضوح جلوی چشمات می بینی ، می فهمی که دیگه باید این دنیا رو ترک کنی ، اما دم آخر بهت اجازه داده میشه سه تا آرزو کنی تا برآورده بشه ، تو چه آرزوهایی می کنی ؟(ب جز این ک مرگت تاخیر بیفته)

فرض کن خونتون آتیش گرفته فقط میتونی ی چیزی از اتاقت برداری و بدویی بیرون چی بر میداری؟
ترسناک ترین کلا نمیدونم من چرا از زنبور میترسم اگر خواب ترسناکی هم ببینم زنبور ها دنبالمن شیرین ترین هم خواب پرواز کردن با روحم
2-اینکه برای دوست هام ارزش قاوا باشم
3-سعی میکنم جوری زندگی کنم که لحظه مرگم فقط یه نفس عمیق بکشم و به گذشته خوبم فکر کنم و از دنیا برم
4-ههههه یه شلوار برمیدارم چون معمولا توی خونه با شلوارکم برم بیرون زشت نباشه با شلوارک :25r30wi:

mf2009

New member
سری سوم سوالا:
تا حالا هییت رفتی؟
اگه مداحه با ریتم یه آهنگ معروف پاپ مداحی کنه طوری که زیاد مداحیش غم انگیز نباشه چه حسی پیدا میکنی؟
دوست داری توی هییتش سینه بزنی یا اصلا مداحیه برات مهم نیست؟
اگه بگن بیا مداحی یه هییت رو اجرا کن دوست داری مضمون مداحیت درمورد کی باشه؟؟
1- بله قبلا میرفتم ولی الان نظرم عوض شده و چند سالی هست نمیرم
2-مداحی گوش نمیدوم که به شما جواب این سوال رو بدم
3-کلا نظرم اینه که اگر واقعا میخای پیرو امام حسین باشی بهته پیرو کارهاش باشی نه اینکه با سینه زنی یا قمه زنی بخای بگی من محبشونم
4-به جای مداحی سعی میکنم بیام و از فضیلت های اون بزرگان بگم

mf2009

New member
177.gif

-ارامش یا هیجان چرا؟

سفید یا سیاه چرا؟

مرگ یا زندگی چرا؟

چای یا قهوه چرا؟

تلخ یا شیرین چرا؟

ابری یا آفتابی چرا؟

یک خاطره از دوستات بگو؟

1- هیجان چون آب ساکن هم توی مرداب بعد از مدتی فاسد میشه ولی آب دریا هیچ وقت فاسد شدنی نیست
2-خاکستری چون هیچ سیاه و سفید مطلقی جز خدا نیست
3-زندگی چون تا زندگی نکنی مرگ بی معنیه
4-قهوه دلیل خاصی نداره میگن خاصیتش بیشتره
5-تلخ چون تا تلخ رو نچشی مزه شیرینی رو درک نخواهی کرد
6-آفتابی چون بدون خورشید زندگی به معنیه
7-هههه وسط این همه چرا یه خاطره بگم ؟

AWWA

New member
3-کلا نظرم اینه که اگر واقعا میخای پیرو امام حسین باشی بهته پیرو کارهاش باشی نه اینکه با سینه زنی یا قمه زنی بخای بگی من محبشونم

در ادامه این جواباتون منم یه سوال دارم

میدونین فلسفه مراسم سینه زنی و اجتماع برای عذاداری امام حسین چیه؟

چرا بعد 1000 سال هنوزم پر شور برگزار میشه؟

چرا از بین اماما فقط برای امام حسین این مراسم اجرا میشه. حتی برای خود پیامبرم نیست

آخرین ویرایش:

khodaei

New member
18.چرا مردای ایرونی کروات نمی بندن؟شما چطور؟
19.از چه بیماری ای بیشتر از همه وحشت دارید؟
20.تا حالا به این فکر کردید که شما درست وسط زمین هستید؟با این فکر چه احساسی به شما دست میده؟
21.در یک روز بارونی در حالیکه تنها هستید و خسته و خیس از سر کار برمیگردین،نظرتون راجع به این جمله:"امروز هوا 2 نفره س!!!"،برخوردتون رو با گوینده شرح دهید؟
22.دیوانه بودن در فرهنگ لغت شما به چه معناست؟

mf2009

New member
8.کتاب میخونید(غیر درسی)؟چه جور کتابایی؟یه جمله که تحت تاثیرتون گذاشته از یه کتاب؟
9.دوست دارید در صورت وجود تمامی امکانات تعطیلاتتون رو کجا و با چه کسایی سپری کنید؟
10.شما میدونید چرا دمب خر دراز هستش؟نظرتون چیه؟
11.معمولا چطور تیپی رو واسه لباس پوشیدن انتخاب میکنید؟
12.اگه یه روز عاشق بشید چطور ابراز میکنید به ایشون؟
بله کتاب های روانشاسی و کامپیوتر و آموزش زبان ** به کمتر از اون چیزی که میتونی باشی هیچ وقت راضی نشو **
سعی میکنم با کسی باشم که باهاش احساس آرامش کنم و فرد خاصی مد نظر نیست
3- دم خر رو باید ببینید در طول چندین هزار سالی که زندگی کرده چه اتفاقاتی افتاده صد در صد در اثر انتخاب طبیعی این صفت برای این حیوان خوب در نظر گرفته شده راستیش علت اصلیش رو نمیدام باید از اکولوژیست ها بپرسید
4-معمولا تیپ اسپورت
5-چون میدونم خانم ها دوست دارن فرد مقابل مستقیم اظهار کنه مستقیم اظهار خواهم کرد

baran71

New member
7-هههه وسط این همه چرا یه خاطره بگم ؟ [/color][/size][/quote]

الان چون اون همه چرا بود نباید خاطره بگید؟

شفق بانو

New member

اقا محمد انشالله توی زندیگتون همیشه بر اساس همین گفته اتون عمل میکنید /واقعا بهتون تبریک میگم .طرز فکرتون خیلی قشنگه:riz304: / کل جواب سوالایی که تو ذهنم بود رو با این جمله اتون گرفتم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا