چگونه یک کارشناس مامایی موفق برای خود و جامعه شویم؟

سلام دوستان گرامی
وقت بخیر
از با تجربه ها و بقیه یک سوال کلیدی داشتم که تعیین کننده سرنوشت افرادی مانند من که تاز ه وارد این رشته شده اند می باشد
در دوران کارشناسی باید چه کارهایی انجام داد؟

با تشکر

obstetrician88

New member
با سلام
با داشتان يه قلب مهربون ميتونيم همه ما ماماها براي مردممون و هم نوعانم خدمت كنيم و براي خودمام و ملتمان موفق باشيم.....................

خوب بخونيد...بخواهيم كه ياد بگيريم.........
با احترام

با سلام
با داشتان يه قلب مهربون ميتونيم همه ما ماماها براي مردممون و هم نوعانم خدمت كنيم و براي خودمام و ملتمان موفق باشيم.....................

خوب بخونيد...بخواهيم كه ياد بگيريم.........
با احترام

سلام گلم:bunnyearsmiley::rose:
مرسی بابت پاسختون
اون که شما فرمودید را قلب مهربون و... قبول دارم و باهاتون موافقم
اما منظور من چیز دیگه بود
ببیند الان ترم دوم هستم و مهرماه میرم ترم سه . من هیچ تصور ذهنی و نقشه ذهنی از مسیری که باید در دوران کارشناسی مامایی بگذرونم ندارم
و دوست دارم تا ترم مهر شروع نشده خودم یه سری مطالعه اولیه روی مباحث ترم سه داشته باشم و دوست دارم این مطالعه از مطالب اینترنت باشه
اما من تازه وارد دنیای اینترنت شدم و با سایت های اینترنتی و لینک هاشون آشنایی ندارم
از دوستان عزیز مامایی باتجربه درخواست دارم که هر راهنمایی یا هر سایت مفیدی یا هر لینکی یا هر چیز دیگه ای به درد من می خوره به من معرفی کنید

با تشکر از همه :smilies-azardl (113

yasamin2

New member
علاقه داشتن به رشتمون مطالعه زیاد و پژوهش :thumbsupsmileyanim:

pariiisa

New member

تا میتونی یاد بگیر البته بیشتر بالینی.تا میتونی کتاباتو بخون که دهنت پر از مدرک باشه برای حرفات مخصوصا که وقتی بیای تو بالین میفهمی که چقد کارامون بارفرنس متفاوته پس واسه کار درست و علمی باید مدرک داشته باشی.
بعدشم 1دفتر بردار اسمشو بذار case study بعد وقتی میری کارورزی هر مریضو باشرح حالش بنویس و البته درمانشو مخصوصا بالینی و تجربیشو + درمان رفرنسو بنویس با این کار میشی خدای مامایید
رضمن مامای خوب فقط مامایی بلد نیس از بقیه اعضای بدن هم باید علم داشته باشی جنرال یاد بگیر
فقط به شرح وظایف خودت متکی نباش یاد بگیر متخصص های زنان چه کارایی میکنن برای اینکه باید اطلاعاتت کامل باشه مردم از تو توقع دارن....
یادت باشه ما باید ثابت کنیم که ماما هستیم وگرنه میشیم قابله!
فکر کنم تمام موارد مهمو گفتم.انجام این کارا خیلی سخته اما ارزششو وقتی میفهمی که بیای تو بازار کار

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها
مرسی از همگی
مخصوصا pariiisa عزیز بابت راهنمایی های جامعش

من هنوز کار ورزی نرفتم . و خیلی از اصطلاحات مامایی را نمی دونم
یه سوال مبتدی داشتم امیدوارم نخندید
بالینی یعنی چی؟ یه دورست ؟ چیه؟ داخل دروان بالینی چی کار می کنند؟
اگر میشه بقیه اصطلاحات پرکاربرد مامایی را هم برام بگید ممنون میشم

pariiisa

New member
سلام بچه ها
مرسی از همگی
مخصوصا pariiisa عزیز بابت راهنمایی های جامعش

من هنوز کار ورزی نرفتم . و خیلی از اصطلاحات مامایی را نمی دونم
یه سوال مبتدی داشتم امیدوارم نخندید
بالینی یعنی چی؟ یه دورست ؟ چیه؟ داخل دروان بالینی چی کار می کنند؟
اگر میشه بقیه اصطلاحات پرکاربرد مامایی را هم برام بگید ممنون میشم

:smiliess (6): عجله نکن اصلا عجله نکن هر چیزی به موقش! 1روزی به چیزایی که بلد نبودی میخندی! ( هنوز موقع ترمیم اپی زیاتومی به روزایی میخندم که محل زخم اپی زیاتومیو با بقیه بافت سالم تشخیص نمیدادم!!)
فقط یادت باشه هر چی یاد میگیری کامل یاد بگیری!
معنی بالینی یعنی اینکه ما در اصل بدر بالین(کنار و بستر) بیمار چه کارایی میکنیم چه چیزی تجویز میکنیم چه اقدامی انجام میدیم.چیزی که تو کتاب نوشته تئوریه اما ما باید بلد باشیم به صورت عملی کاریو انجام بدیم این یعنی بالینی.
گلم سعی کن پله به پله بری جلو تا خسته نشی اما رو هر پله که پا میذاری پاهاتو محکو بذار:applause:

obstetrician88

New member
اين آدرس ئبلاگ من هست...هروقت دوست داريد سر بزنيد...
از اونجا لينهاي سايت هاي مامايي را گذاشته ام...خواستيد مطالعتون را بيشتر كنيد
obstetrician88

fara5758

New member
سلام من تو تهران واسه گذروندن طرحم باید چی کار کنم ؟فقط درمانگاه اسم نوشتم 91/10/17 کد طرحم اومده کمکم کنید

monika.6

New member
سلام دوستان گرامی
وقت بخیر
از با تجربه ها و بقیه یک سوال کلیدی داشتم که تعیین کننده سرنوشت افرادی مانند من که تاز ه وارد این رشته شده اند می باشد
در دوران کارشناسی باید چه کارهایی انجام داد؟

با تشکر

سلام همکار گرامی
مطالعه ی فراوان در کنار تجربه ای که به مرور زمان به دست میاد یک سری مطالب و باید با گذشت زمان و حتی پس از دوران تحصیل و در محیط کار به دست بیاری.
عجله نکن: step by step

بالا