اعتراض به کاهش شدید ظرفیت ارشد پزشکی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
من دوستم تهرانه اعلامم کرد بیاین واسه تحصن کسی موافقتشو اعلام نکرد.اینجوری فایده نداره این دستیار پزشکیا به خاطر تحصنی که دم ر مجلس کردن 300تا بهشون اضافه کردن!1روز بذارین ما شهرستانیا هم بیایم تهران باید جمع بشیم 100تا 200تا میگن کافیه.اگه فقط اینجا حرف بزنیم در حد حرف میمونه خوب، باید همه جوری حرف بزنیم که صدامونو بشنون آخه اینجا بگیم که زیاد تاثیری نداره باید بریم دم در مجلس تجمع کنیم تا به حرفمون گوش کنن رسیدگی کنن.

رها93

New member
یه نفر نماینده بشه ساعت و روز و بقیه مسائل رو روشن کنه
فقط واقعا نماینده باشه برای همه رشته ها نه فقط چند نفر جمع کنه بره واسه رشته خودش کار کنه

maryamsana

New member
اصلن زور داره تو این مملکت بی حساب کتاب جتی بین اللملل بخونه کسی ... زنگ میزنی وزارت بهداشت برا سوال اپراتور میگه جواب نمیدن خوب کلن خط و مشغول نگه دارین ی گندی بالا آوردن نمیخان ج ی سوال ساده رو بدن ...

من دوستم تهرانه اعلامم کرد بیاین واسه تحصن کسی موافقتشو اعلام نکرد.اینجوری فایده نداره این دستیار پزشکیا به خاطر تحصنی که دم ر مجلس کردن 300تا بهشون اضافه کردن!1روز بذارین ما شهرستانیا هم بیایم تهران باید جمع بشیم 100تا 200تا میگن کافیه.اگه فقط اینجا حرف بزنیم در حد حرف میمونه خوب، باید همه جوری حرف بزنیم که صدامونو بشنون آخه اینجا بگیم که زیاد تاثیری نداره باید بریم دم در مجلس تجمع کنیم تا به حرفمون گوش کنن رسیدگی کنن.

maryamsana

New member
ساعت و روز تحصن یکی اعلام کنه این پزشکا از اول پشت هم بودن همیشه هم ب حقشون رسیدن ایراد رشته هی دیگه اینه که راسخ نیستیم تو تصمیممون

yeganehh

New member
دوستان اگر جمعیت زیاد باشه حداقل 100 نفر خبرگزاری ها تصویر میگیرند اما برای جمعیت کم نمیان. از دوستان شنیدم که اگر جمعیت زیاد باشه حسینی بآی میاد گزارش میگیره...

nafasn

New member
بچه ها ازتون خواهش میکنم اسم همه رشته ها رو بگین
خودتونو جای همه بذارین....نه فقط بفکر خودتون باشین...
ما هم خیلی به سختی درس خوندیم...
پارسال با رتبه من قبول شدن ولی ما الان رو هواییم... شایدم قبول نشیم...

nafasn

New member
مهلا تاریخ انتخاب شهر رو تا 10 زده بنظرم تا همین دهم باشه بهتره؟
اینطوری خوب نیست؟؟

11مرداد دیره باید قبل از انتخاب دانشگاهها صدامونو بشنون من شهرستانیم اما احتمال زیاد میام تهران اما دوستی دارم که تهرانه میتونم بگم بیاد و دوستاشم بیاره مطمئم هستم که میاد حتما .حتی میتونه به عنوان نماینده هم صحبت کنه چون خوب صحبت میکنه.

من مطمئنم هر کس اعتراض می کنه از همه ی رشته هاست. ما همه در کنار هم هستیم نه مقابل هم. روبروی ما هم سازمان سنجش پزشکی است. مهم اینه که ما نباید کوتاه بیایم و ادامه بدیم. ظرفیت تمام رشته ها باید به سال قبل برگرده و این هدف ماست . این وظیفه هر کسی است که اعتزاض داره و باید مدافع تمام رشته ها باشه ما حقمون رو میگیریم. من توی خونه مریض دارم وگرنه حتما میومدم تهران. ولی تمام سعی خودم رو برای ارسال ایمیل و زنگ زدن انجام میدم. توروخدا هر کی میره مدافع یک رشته خاص نباشه مدافع همه ی رشته باشه.ظرفیت همه ی رشته ها باید مثل سال قبل شود

مهلا1991

New member
11مرداد دیره باید قبل از انتخاب دانشگاهها صدامونو بشنون من شهرستانیم اما احتمال زیاد میام تهران اما دوستی دارم که تهرانه میتونم بگم بیاد و دوستاشم بیاره مطمئم هستم که میاد حتما .حتی میتونه به عنوان نماینده هم صحبت کنه چون خوب صحبت میکنه.
فهیمه خانم از فردا دیگه همه جا تعطیله

11مرداد دیره باید قبل از انتخاب دانشگاهها صدامونو بشنون من شهرستانیم اما احتمال زیاد میام تهران اما دوستی دارم که تهرانه میتونم بگم بیاد و دوستاشم بیاره مطمئم هستم که میاد حتما حتی میتونه به عنوان نماینده هم صحبت کنه چون خوب صحبت میکنه

ROJO

New member
دیگه قبل و بعد نداره! خب انتخاب کنیم چ ربطی داره مثلا من شیراز انتخاب کردم 4 تا بوده بعد بکنن 6 تا!

دیگه بهونه نیارین خواهشأ، این هفته تعطیله مملکت! شنبه زودترین زمان ممکنه!

رها93

New member
دیر نیس! اینا 100 باره میتونن این لینک رو فعال کنن!باید تا اون روز تعداد رو افزایش بدیم

وای راست میگی....اه... لعنتی...پس همون 11 مرداد میمونه من به همه دوستام اس ام اس میدم که بیان همکلاساشونو با هم اتقیاشونو هم بیارن خوبه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا