روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

setareh58

New member
سلام دوستان خوبم کسی درباره دانشگاه علوم پزشکی سمنان برا رشته بیوشیمی اطلاعی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

elmira1365

New member
سلام دوستان ، بچه ها کسی راجع به شبانه علوم پزشکی تهران چیزی میدونه؟ایا کلاسهاش مثل وزارت علوم با روزانه یکی هست یا کلا جدا هست؟

neshat25

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﺎﺯﺍﺩ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﯿﻦ
ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺳﺎﺑﻖ ﭼﻘﺪﻩ؟ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﻪ . ﺑﻨﻈﺮﺗﻮﻥ ﺑﻪ
ﻣﺘﺎﻫﻼ ﺍﻧﺘﻘﺎﻟﯽ ﻣﯿﺪﻥ؟

ROJO

New member
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻣﺎﺯﺍﺩ ﯾﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﺑﯿﻦ
ﺍﻟﻤﻠﻞ ﺳﺎﺑﻖ ﭼﻘﺪﻩ؟ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﯾﮕﻪ . ﺑﻨﻈﺮﺗﻮﻥ ﺑﻪ
ﻣﺘﺎﻫﻼ ﺍﻧﺘﻘﺎﻟﯽ ﻣﯿﺪﻥ؟
شهریه بین الملل من شنیدم دورور پنج تومنه

انتقالی هم تحت شرایط خیلی خاص میدن تو دفترچه نوشته ممنوعه، بخاطر تاهل فکر نکنم انتقالی بدن

fatimawz

New member
من حالم خیلی بده
انتخاب رشته علوممو با رتبه خوب الکی کردم به امید بهداشت...الانم بهداشت اینجوریه
اگرم ی سال بمونم معلوم نیس آیا در میام یا نه؟ آیا ظرفیتا کمتر میشه یا نه
اصن بچه ژنتیک علوم میتونن کنکور بدن یا نه

sepideeee

New member
بچه ها اون سایته که اعتراض زدیم به وزیر بهداشت کجاس؟؟ من میخوام برم پیگیری کنم ببینم چی شد نتیجه اش :black_eyed:

alleto

New member
بچه ها لطفا کمکم کنید بین بهشتی و ایران شما کدومو انتخاب میکنید ؟

alleto

New member
به به نمردیم و فارسی نوشتن شمارو هم دیدیم :black_eyed:
ایشاله اونقدی زنده بمونیم که چراغ روشن روجو رو هم ببینیم :))

نمیدونی چقد سخته دیسمتری و دیسلکسیا و نیستاگموس میگیرم تا این حروف بیدا کنم رو کیبورد

nafasn

New member
بچه ها یه بار دیگه میپرسم
من اگه هر طوری انتخاب کنم منظورم اگه از تاپ بیام به پایین ترین سطح دانشگاه چه از پایین ترین برم به بالاترین چه فقط شهر ها رو بر اساس مسافت بزنم اگه بنا به قبولب باشه یه جایی قبول میشم؟ درسته؟؟؟؟؟؟

sepideeee

New member
بچه ها یه بار دیگه میپرسم
من اگه هر طوری انتخاب کنم منظورم اگه از تاپ بیام به پایین ترین سطح دانشگاه چه از پایین ترین برم به بالاترین چه فقط شهر ها رو بر اساس مسافت بزنم اگه بنا به قبولب باشه یه جایی قبول میشم؟ درسته؟؟؟؟؟؟

نفسکم از دانشگاه خوب بیا به دانشگاهای سطح پاینن تر .. خیالت راحت طرز چیدن الویتهات تو اصل قبولیت تاثیری نداره فقط تو نوع دانشگاهش تاثیر داره

ROJO

New member
اتفاقا اونروز داشتم بهش می اندیشیدم سپیده بعد گفتم نه همینجوری بهتره چرا نور چراغمو خیرات کنم میذارم واسه روز مبادا :)))

بالا