مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
فدا خواستم بگم که این نا امیدی مقدمه ی پیروزیه ها نترس !!! البته امیدوارم امسال قبول شی و به سال بعد نکشه ... ولی مطمئن باش با کمی هدف و برنامه ریزی میتونی بهترین رتبه رو بیاری .. فقط کافیه از کنکور امسالت درس گرفته باشی همین
مرسي از اينكه هميشه هستي!يكم طول ميكشه تا خودمو بيدا كنم!تا اون موقع ميخوام درس هاي سبك رو شروع كنم!راستي روش خلاصه برداري رو نكفتي !

masoumeh90

New member
معصومه این روحیتو خیلی دوست دارم :auizz3ffy9vla57584x، هم موفقیت خودتو تضمین میکنه و هم تاپیک رو سرزنده نگه میداره.
( به نظرم گزارش منابع علومم بدی خوبه)

مرسیییییییییییییییی...من کوچیک همتوووووونم...کنار هم صد در صد موفق میشیم خواهری...چشم رو چشمم:smilies-azardl (113 هورااااا

fada19990

New member
خوزش لينك دانلودشو كذاشته،تازه به جز اين،قسمت هايي ديكه رو كه ترجمه ميكنه لينك دانلودشون رو هم ميزاره!ميكه بخاطر بجه هايي كه ميخوان ارشد بدن!

masoumeh90

New member
خوزش لينك دانلودشو كذاشته،تازه به جز اين،قسمت هايي ديكه رو كه ترجمه ميكنه لينك دانلودشون رو هم ميزاره!ميكه بخاطر بجه هايي كه ميخوان ارشد بدن!

اگه اینجوریه که خیلی هم عالی...بگو بچه هام استفاده کنن...در حال حاضر تنها منبعمونه:rose:

sepideeee

New member
مرسي از اينكه هميشه هستي!يكم طول ميكشه تا خودمو بيدا كنم!تا اون موقع ميخوام درس هاي سبك رو شروع كنم!راستي روش خلاصه برداري رو نكفتي !

بزار اون شیوه ی خوندمو فردا میگم .. الان وسط صحبته بچه هاس اذیت میشن
ولی فدا باور کن من وضعیتم پارسال بعد از رد شدن خیلی بد بود اونم وقتی فقط بدون کارنامه و هیچ مدرکی زد مردود !!! تازه یه ماه بعدش کارنامه اومد .. میدونم الان خیلی ناراحتی .. ولی کار خوبی که داری می کنی اینه که از همین الان شرو می کنی .. اونم با این زمینه ی خوبی که امسال به دست اوردین .. امیدوارم سال دیگه همتونو خوشحال اینجا ببینم

- - - Updated - - -

ولی فدا باور کن من وضعیتم پارسال بعد از رد شدن خیلی بد بود اونم وقتی فقط بدون کارنامه و هیچ مدرکی زد مردود !!! تازه یه ماه بعدش کارنامه اومد .. میدونم الان خیلی ناراحتی .. ولی کار خوبی که داری می کنی اینه که از همین الان شرو می کنی .. اونم با این زمینه ی خوبی که امسال به دست اوردین .. امیدوارم سال دیگه همتونو خوشحال اینجا ببینم

masoumeh90

New member

- - - Updated - - -

بابا من امسال 166 شدم ببین اصلا عین خیالمم نیس خخخخخخ...دیگه باید بیخیال این آزمون شد ...تلاش برا سال بعددددد...سپیده تبریک دیرمو بپذر:smilies-azardl (113:rose:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

بابا من امسال 166 شدم ببین اصلا عین خیالمم نیس خخخخخخ...دیگه باید بیخیال این آزمون شد ...تلاش برا سال بعددددد...سپیده تبریک دیرمو بپذر:smilies-azardl (113:rose:

fada19990

New member
حق باشماس سبيده جووون!اونطوري ادم بيشتر اذيت ميشه!بجه ها من فردا ادرس سايتو ميكم!فعلا

sepideeee

New member

- - - Updated - - -
مرسی گلم ایشاله موفقیت همیشگیه خودت ... منم پارسال 102 شدم :)

[

masoumeh90

New member
سپیده اینا حرف نمیزنن تو شیوه خلاصتو توضیح بدی خواهری:rose: میسی میسی

marzieh88

New member
من یه اعترافی کنمو اگه برنامه ای ندارید مرخص شم:
هروقت میام اینجا انرژی پتانسیب ذخیره میکنم واسه درس خوندن:smilies-azardl (181 . فکرکنم اگه روزی چندبار بیام بتونم ساعات مطالعمو افزایش بدم:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

masoumeh90

New member
من یه اعترافی کنمو اگه برنامه ای ندارید مرخص شم:
هروقت میام اینجا انرژی پتانسیب ذخیره میکنم واسه درس خوندن:s. فکرکنم اگه روزی چندبار بیام بتونم ساعات مطالعمو افزایش بدم:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

آرههه بیاااااااااا...هممون انرژی میگیریم...منتظرماااا...من همیشه اینجا پلاسم:thumbsupsmileyanim:فدات برو...شبت خیلی قشنگ خانومی

fada19990

New member
بجه ها يه تابيك هست به اسم اعتراض به كاهش شديد ظرفيت ها!دوستان خواهشا به اين تابيك سربزنيد و هر كمكي از دستون بر مي اد انجام بديد!فردا هم يه عده واسه اعتراض ميخوان برن جلوي وزارت بهداشت،هركس ميتونه كمك كنه دريغ نكنه!

ریگار

New member
به فدا :ایشالا که امسال قبولی ما اگه نشدی هم ... حیف نیست امسال قبول شی پاشی بری زاهدان ؟! اگه من و تو و راوی و بقیه بچه های اینجا نرن انیستیتو کی بره ؟!
این یه سال چشم به هم بزنی تمومه . اما افتخار و سود تو انیستیتو خوندن تا آخر عمر همراهته .
سپیده الان الگوی ماست ! پارسال مثل الان ما بود اما الان به چشمای آواتارش که نگاه میکنی برق رضایت و شادی رو ( که ایشالا تا آخر عمر همراهش باشه ) می بینی :p.
فردا برای ماست .
بزنید تو گوش درس ها !
به قول پادشاه اورشلیم در فیلم قلمرو بهشت :
!!!!!!!!!!!!!!!!!Assemble the army !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ph34r-smiley:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

fada19990

New member
به فدا :ایشالا که امسال قبولی ما اگه نشدی هم ... حیف نیست امسال قبول شی پاشی بری زاهدان ؟! اگه من و تو و راوی و بقیه بچه های اینجا نرن انیستیتو کی بره ؟!
این یه سال چشم به هم بزنی تمومه . اما افتخار و سود تو انیستیتو خوندن تا آخر عمر همراهته .
سپیده الان الگوی ماست ! پارسال مثل الان ما بود اما الان به چشمای آواتارش که نگاه میکنی برق رضایت و شادی رو ( که ایشالا تا آخر عمر همراهش باشه ) می بینی :p.
فردا برای ماست .
بزنید تو گوش درس ها !
به قول پادشاه اورشلیم در فیلم قلمرو بهشت :
!!!!!!!!!!!!!!!!!Assemble the army !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ph34r-smiley:
ريكا جااان شما لطف داري!ايشالا كه تا اخرش با انرزي با هم بيش بريم!ولي اينكار رو نه فقط برا خودمون بلكه بايد واسه همه بجه ها انجام بديم!بايد به فكر سال ديكه هم باشيم!

sepideeee

New member
از اولش بزار بگم میدونم که خیلی ها با این کار من مخالفن .. ولی من اینجوری هم تونستم به خوندن برسم هم دوره و هم مطالب مهم رو تو ذهنم نگه دارم .. البته تو بیشتر درسا این کارو کردم
دور اول که می خوندم مطالب رو دو قسمت کردم مطالبی که واقعا لازم نبود وقتم رو سرش بزارم !! و مطالبی که باید دوباره تو دوره خونده میشد !!
مطالبی که نیازی به خوندنش نبود چیزایی بودن که خیلی پیش پا افتاده بودن و تقریبا همه ی بچه ای کنکور ارشد میدونن .. یا مطالبی که اصلا ربطی به درس نداشت .. یه چیزایی حالا من خودم به شخصه می دونستم که نیازی نیست بار دوم وقتم رو بزارم روش ...
این مطالب رو با خط کشیدن زیرشون از هم جدا می کردم
البته نکته اینکه بسته به سلیقتون و اگه می دونین وقت کم نمیارین می شه یه دسته بندی کلی هم کرد همون تو دور اول که من ترجیح دادم تو دور دوم انجام بدم
تو دور دوم فقط می رفتم سر اون قسمتای کتاب که خط کشیده بودم رو می خوندم چون مطالبی بود که باید دوباره برام یاداوری میشد هر چند که کم هم نبود !! ولی حداقل مطالب بی اهمیتش حذف شده بود .. اینجا که بود که مطالبی که تو دور دوم حسم میکردم واقعا ضروریه رو به صورت نکته گوشه ی کتاب می نوشتم ( این کار دو تا مزیت داشت برام یکیش اینکه مطلب وقتی نوشته بشه بیشتر تو ذهن می مونه . دوم اینکه روزای اخر مطالب هر فصل رو شاید تو کمتر نیم ساعت می تونستم روش مسلط بشم )
و تو همون دور دوم به خصوص تو درس شخصیت و روان درمانی .. هر فصلی که می خوندم خلاصه ش رو خیلی به صورت کلی و کاملا دسته بندی شده اول هر فصل .. تو همون صفحه های نصف و نیمه خالی می نوشتم ..
نکته ی مهم اینکه سر کنکور نه خیلی به خودتون اطمینان داشته باشین که همه ی سوالایی رو که بلد نیستین بزنین !! نه خیلی به خودتون مثل من بی اعتماد باشین که سوالایی که 99 درصد می دونین درسته رو نزنین این خیلی مهمه ..

ریگار

New member
ممنون سپیده .
خلاصه نویسی و نت برداری واقعا کمک میکنه . من کاملا چوب این مسئله رو تو رواندرمانی خوردم .

سپیده میتونم یه خواهش عجیب بکنم ؟ میشه وقتی از اول مهر که رفتی سر ها هر چند وقت یه بار درمود جو و ها و مباحث و غیره اش برامون بگی ؟! اینو الان میگم تا قبل این که تو درس های ارشد سرت شلوغ بشه ازت قول بگیرم .
فکر میکنم این لطف، هدف رو برای من و بچه ها ملموس تر و انگیزه و تلاش مون رو میتونه بیشتر کنه .

sepideeee

New member
ممنون سپیده .
خلاصه نویسی و نت برداری واقعا کمک میکنه . من کاملا چوب این مسئله رو تو رواندرمانی خوردم .

سپیده میتونم یه خواهش عجیب بکنم ؟ میشه وقتی از اول مهر که رفتی سر ها هر چند وقت یه بار درمود جو و ها و مباحث و غیره اش برامون بگی ؟! اینو الان میگم تا قبل این که تو درس های ارشد سرت شلوغ بشه ازت قول بگیرم .
فکر میکنم این لطف، هدف رو برای من و بچه ها ملموس تر و انگیزه و تلاش مون رو میتونه بیشتر کنه .
بله که میشه .. حتما این کارو می کنم.. البته اگه در کارنامه ی نهایی قبول شدم :))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا