سلام دوستای عزیر . من امسال مجاز نشدم ولی با این وضعیت تصمیم ندارم وقت با ارزشم رو هم بزارم برای سال بعد چون این وزارت بهداشت از همون اول هم بی برنامه بود . رشته بیوتکنو رو از بهمن یه دفعه ای درسش رو عوض کردن و بعدش این وضعیت پذیرش شونه. من علوم رتبه م خوب شد ولی پشیمون شدم چرا وقتم رو گذاشتم و برای بهداشت مرور کردم. ازتون خواهش دارم اگه میخواین نامه بنویسین یا هر کاری بکنین این رو هم بنویسین که وزارت بهداشت با این بی برنامه گی هاش فقط داره دانشجوهای خودش رو از دست میده و با این برنامه تعداد شرکت کننده های سال آینده مسلما افت خیلی زیادی داره . بهشون بگید که تمام انگیزه ها رو از یه جوون گرفتن خودخواهیه. ماها اگه هدفمون درس خوندن نبود این قدر وقت نمیذاشتیم و درس نمیخوندیم. بعد اگه یه نفر بره خارج همین رشته ها رو بدون استرس و راحت بخونه نباید ازش خرده گرفت. آرامش ذهنی و روانی چیزیه که اگه نباشه نه میشه درس خوند نه میشه راحت زندگی کرد.
بچه ها خواهشا اینا رو هم بهشون بگین. من واقعا برای بچه های درسخوون این کشور ناراحتم که چرا نمیشه بدون استرس درس خوند. به خدا باید این جوونا رو بزارن روی سرشون و حلوا حلواشون کنن. نه این کارا رو باهاشون کنن.
بچه ها خواهشا اینا رو هم بهشون بگین. من واقعا برای بچه های درسخوون این کشور ناراحتم که چرا نمیشه بدون استرس درس خوند. به خدا باید این جوونا رو بزارن روی سرشون و حلوا حلواشون کنن. نه این کارا رو باهاشون کنن.