ظرفیت های جدید آزمون کارشناسی ارشد 93 اعلام شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

skana

New member
سلام دوستای عزیر . من امسال مجاز نشدم ولی با این وضعیت تصمیم ندارم وقت با ارزشم رو هم بزارم برای سال بعد چون این وزارت بهداشت از همون اول هم بی برنامه بود . رشته بیوتکنو رو از بهمن یه دفعه ای درسش رو عوض کردن و بعدش این وضعیت پذیرش شونه. من علوم رتبه م خوب شد ولی پشیمون شدم چرا وقتم رو گذاشتم و برای بهداشت مرور کردم. ازتون خواهش دارم اگه میخواین نامه بنویسین یا هر کاری بکنین این رو هم بنویسین که وزارت بهداشت با این بی برنامه گی هاش فقط داره دانشجوهای خودش رو از دست میده و با این برنامه تعداد شرکت کننده های سال آینده مسلما افت خیلی زیادی داره . بهشون بگید که تمام انگیزه ها رو از یه جوون گرفتن خودخواهیه. ماها اگه هدفمون درس خوندن نبود این قدر وقت نمیذاشتیم و درس نمیخوندیم. بعد اگه یه نفر بره خارج همین رشته ها رو بدون استرس و راحت بخونه نباید ازش خرده گرفت. آرامش ذهنی و روانی چیزیه که اگه نباشه نه میشه درس خوند نه میشه راحت زندگی کرد.
بچه ها خواهشا اینا رو هم بهشون بگین. من واقعا برای بچه های درسخوون این کشور ناراحتم که چرا نمیشه بدون استرس درس خوند. به خدا باید این جوونا رو بزارن روی سرشون و حلوا حلواشون کنن. نه این کارا رو باهاشون کنن.

midwif.mah

New member
اگه کسی میخواد قبول بشه باید کارشو با محکم کاری انجام بده و رتبه های نسبتا خوبی بیاره تا کارش به اما و اگر نکشه اتفاقا ظرفیتا که کم شد کار اینده نگری بود که خیلم خوب شد ظرفیت دکتری هم 1/3 میاد بایین تا فبول شده ها فردا بهتر بتونن مشغول به کار بشن یا هییت علمی یا بورس داخل یا ... با اینکه واسه بعضیا بد شد ولی کار کارشناسانه ای بود هزینه رو از دانشجویان بین الملل میگیرن هزینه میکنن به دانشگاه و دانشجویان روزانه

چه خوش خیالی آقا...چه تفکرات فانتزی داری.............
حتما هم از اونا میگیرن خرج روزانه میکنن...
1)اولا مگه دولت وظیفه تامین این دانشگاه ها رو نداره که از مردم بگیرن؟پس این پول هایی که هر دم از مردم به عناوین مختلف میگیرن.پول نفت.پول گاز.....کجا صرف میشه؟پول این اختلاص ها چند دانششگاه رو تامین میکنه؟
2)دوما کدوم امکانات رو الان دانشگاه ها اضافه کردن به فعالیت هاشون؟توی دفترچه رو که میخونی خدا رو شکر هیچ دانشگاهی هیچ تعدی در هیچ موردی نداره....کلا هیچی به هیچی...کسی نمیگه آفرین تویی که رتبه ات 1 شده 2 شده یا...بیا اینم امکانات...فقط غمت درست باشه...واسه همین اونی که میتونه به خدا 1 دقیقه هم اینجا نمیمونه...آدما جایی میمونن که براشون ارزش قائل باشن....
3)کدوم دانشگاه اومده توضیح داده اینقدر از بین اللمل ها گرفتیم تا مثلا خرج این موارد شما روزانه ها کنیم...
در هر دولتی باید اصل بر آگاه کردن مردم باشه دولت چیزی خدمتگزار بودن مردم نیست...اما این شعار ها فقط جاهایی هست که به مردم نیاز دارن
من اصلا دوست ندارم حرف های سیاسی بزنم سیاسی هم نیستم....اینا رو گفتم بلکه اگر یکی از مسئولین اتفاقی اینا رو خوند...حواسش رو جمع کنه و بدونن که مردم همه چیز رو میدونن...این همه توهین به شعور ملت کافیه.........

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: roshan

nafasn

New member
بچه ها منم هم به رییس جمهور نامه نوشتم هم وزیر بهداشت و ازشون خواستم که ظرفیت ها رو مثل پارسال کنن
خدا کنه همین کارو کنن.ولی اگه هیچ کاری نکنن چی!!!!
منم به همه گفنه بودم یه خراب شده ای قبکلم ولی الان نه

midwif.mah

New member
دوستان ای وب دکتر پزشکیان نماینده تبریز و وزیر سابق بهداشت بودن
ایشون هم میتونن تو پیگیری کمک کنن حتما متنی برای ایشون هم بفرستین
پايگاه اطلاع رساني دکتر پزشکيان

دکتر پزشکیان اگه میتونست کاری کنه برای بچه های دستیاری کاری میکرد...ظلم به اونا دیگه بیشتر از ظلم ماست....
شکایت کیو به کی میبرید آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shima2020

New member
salam bacheha inja kasi khabar dare vase in shayeii ke hast ke migan sale dige be zistia ejazeye sherkat too azmoone behdashto nemidan?

nafasn

New member
بچه ها مگه شما نمیگید اگه اعتراض کنیم رسیدگی میکنن.مثلا بچه های علون پایه رو جواب دادن یاهمین زمان کنکور رو درست کردن؟
پس چرا بچه های دستیاری رو که من نمیدونم مشکلشون چی بوده رو رسیدگی نکردن؟
نکنه به مشکل ماهم رسیدگی نکنن؟

mahsa20082009

New member
دوستان به صفحه شخصی وزیر بهداشت در سایت کلوب هم می تونید برید و در خصوص اعتراض به این وضعیت کامنت بذارید
بچه ها لطفا هرجا و هر چیزی که هست لینک بدید
سید حسن هاشمی

ali asghari

New member
بله دیگه این نتیجه همون چیزیه که بهش میگید کار کارشناسی شمایی که به رتبه 21 سم میگید لب مرز اگر با همین رتبتون که خیلیهم خوبه وبهتون تبریک میگم رشته سم بودید خواب تهران رو باید ببینید وبین اهواز وساری حق انتخاب داشتین

مرسی ولی به تعداد شرکت کننده ها و ظرفیت سال قبلم ربط داره دیگه همه ی رشته ها 60_40 درصد کم شده یه رشته سال قبل 60 نفر ور میداشته امسال شده 20 نفر و یکی 200 نفر ور میداشته امسال شده 120

رها93

New member
کسی که با میانگین درصد 40 ادعا رتبه بودن داره بهتره کارنامه کسی رو ببینه که با میانگین درصد 66 قبول نمیشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

nafasn

New member
بچه ها ببخشید این سوالمو اینجا میپرسم ولی دیدم همه میاید اینجا بپرسم
انتخاب شهر چطوریه؟
پارسال که ظرفیت رشتمون 84 نفر بود تا رتبه های نزدیک 100 روزانه قبول شدن
امسال ظرفیت شده 55 نفر روزانه و ده تا شبانه. رتبه من 69 شده میخام بدونم چطوری انتخابامو بزنم که حداقل جایی قبول شم.
منظورم اینه که نمیخام فردا بفهمم رتبه 75 قبول شده ولی من نشدم.

آخرین ویرایش:

Rpm

New member
بچه ها ببخشید این سوالمو اینجا میپرسم ولی دیدم همه میاید اینجا بپرسم
انتخاب شهر چطوریه؟
پارسال که ظرفیت رشتمون 84 نفر بود تا رتبه های نزدیک 100 روزانه قبول شدن
امسال ظرفیت شده 55 نفر روزانه و ده تا شبانه. رتبه من 69 شده میخام بدونم چطوری انتخابامو بزنم که حداقل جایی قبول شم.
منظورم اینه که نمیخام فردا بفهمم رتبه 75 قبول شده ولی من نشدم.
نفس جان تنها راهش اینه که تمام دانشگاه ها رو بزنی..نمیشه که شما رد شدی اونی که ٧۵شده قبول شه..همه شهرا رو بزن..اگه دوس داری اون شبانخ رو هم بزن..خدا بزرگه..

Rpm

New member
دوستان عزیز گویا بعضی شهرا نیمه دومن بعضی نیمه اول..ولی تو دفترچه هیچ اشاره ای نشده..کسی از دوستان میدونه علت چیه...یا نکنه سنجشیا حوصله نداشتن در این مورد توضیحی بدن؟؟؟!!!!!

Mohammad gh

New member
پس اون بچه های آزاد و پیام نور و علمی کاربردی ها چین که راحت میرن ارشد میگیرن کلی هم به خودشون افتخار میکنن دانشگاه قبول شدن !

ارشدی که پیام نور و علمی کاربردی و حتی غیر انتفاعی میده رو باید بزارن در کوزه!خود دانشگاهشونم به این مدارک اعتقادی نداره!
دیگه وای به حال شرکتای دولتی و خصوصی!

sa@@ra

New member

Mohammad gh

New member
واقعا نامردیه
تو بیوتک 54نفر روزانه میگیرن شبنه هم که اصلا هیچی
اونوقت من با رتبه 57 باید یکسال دیگه عمرمو جونیمو ارزوهامو بزارم بشینم درس بخونم
اونوقت یکی با رتبه 300 که خودمم میشناسمش بره درس بخونه چون پول داره

به بیوتک واقعا ظلم شد
دی ماه یهو شیمی عمومی رو هم حذف کردن و بیوشیمی رو با ۳ رفرنس هر کدوم ۱۵۰۰ صفحه ای اضافه کرد
فقط و فقط حسنش این بود که دانشگاه تهران هم احتمالا دیگه دلش سوخته گفته اینا مظلوما ر حد نوار غزه ماهم بیایم یه چند بگیریم که بعد چندسال امسال ۶ نفر میگیره

ژنتیکم که واقعا حولناک بود واقعا وحشتناک!۳۶ نفر کم کردن!!!!!! از ۸۰ رسید به ۴۴!!!!!

vet lab sciences

New member
به بیوتک واقعا ظلم شد
دی ماه یهو شیمی عمومی رو هم حذف کردن و بیوشیمی رو با ۳ رفرنس هر کدوم ۱۵۰۰ صفحه ای اضافه کرد
فقط و فقط حسنش این بود که دانشگاه تهران هم احتمالا دیگه دلش سوخته گفته اینا مظلوما ر حد نوار غزه ماهم بیایم یه چند بگیریم که بعد چندسال امسال ۶ نفر میگیره

ژنتیکم که واقعا حولناک بود واقعا وحشتناک!۳۶ نفر کم کردن!!!!!! از ۸۰ رسید به ۴۴!!!!!

دوست من اگه ویروس رو ببینی چی میگی!
53 نفر بود شد 32 نفر!!
خوب بود کاهش ولی یه مقدار زیاد کم کردن! دیگه فوقش باید 10 تا کم می کردن!

Mohammad gh

New member
بس شما رتبه ی خوب به لب مرزیا میگی؟ باور کن که بهترین کارو انجام دادند چون اگه هرکی بره دانشگاه حق کسای دیگه ضایع میشه.به خاطر این قبولی های زیاد بود که الان همه جا رو از لحاظ تحصیلی بد بختی گرفته کسیم که با بول و هزینه میره اخرش کم میاره.کسانیکه ظرفیتارو کم کردند فردا به کسی که روزانه خونده ارزش بیشتری میده تا بین الملل .وقتی دکتری هم کم شد ببینم هرکی چطوری میره دکتری روزانه

من خودم کنکور امسال رو ندادم و شاید ظرفیت ها بالاخره باید کم میشد اما واقعا این نشانه ی سنگ دلی و بی انصافی شماست که وقتی بچه ها درین شرایط بد روحی قرار دارند میاید و اینجوری نسخه تجویز میکنید
میتونم بپرسم مثلا از نظر شما رتبه ی ۴۵ ژنتیک یعنی کار اسون؟؟شما چه حقی به خودتون میدید که راجب رتبه های دو رقمی شرکت کننده ها نظر بدید و با این نوع برخورد از ارزش کارشون کم بکنید

Mohammad gh

New member
دوست من اگه ویروس رو ببینی چی میگی!
53 نفر بود شد 32 نفر!!
خوب بود کاهش ولی یه مقدار زیاد کم کردن! دیگه فوقش باید 10 تا کم می کردن!

درسته ویروسم وحشتناک کم کردن ولی بازم ژنتیک بیشتره
ژنتیک ۴۵ درصد کم شده و ویروس ۴۰ درصد
که هرجفتش واقعا شوکه کنندس
باید از شیب مثلا سالی ۱۰ ۱۵ درصد شروع میکردن
درسته که ما جای تصمیم گیران وزارت خونه نیستیم اما این مسئله ای هست که هر فرد عاقلی هم میتونه متوجهش بشه که این شیب تند واقعا به دانشجویان لطمات زیادی وارد میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا