ظرفیت های جدید آزمون کارشناسی ارشد 93 اعلام شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Persian-Masoud

New member
کدوم شهراش زیاد شده!!! فقط و فقط یه قم 4 نفر دیگه همه روزانه ها نصصف مرسی واقعا مسئولین!!

- - - Updated - - -

کدوم شهراش زیاد شده!!! فقط و فقط یه قم 4 نفر دیگه همه روزانه ها نصصف مرسی واقعا مسئولین!!

5 دانشگاه جدید بهش اضافه شده.

آموزش بهداشت پارسال با همه دانشگاه هاش عم از روزانه و شبانه و آزاد و بین الملل و سپاه و.. 193 نفر برداشت امسال شده 170 نفر و این یعنی فقط 12 درصد کم شده!

از این 170 نفر حدود 50 تاش که بین الملله آخه !!!!!!!!

- - - Updated - - -

آموزش بهداشت پارسال با همه دانشگاه هاش عم از روزانه و شبانه و آزاد و بین الملل و سپاه و.. 193 نفر برداشت امسال شده 170 نفر و این یعنی فقط 12 درصد کم شده!

از این 170 نفر حدود 50 تاش که بین الملله آخه !!!!!!!! پارسال لا اقل از 193 نفر 183 نفرش روزانه بود!

setayesh71

New member
الان چی شد دقیقن ؟
تو پی دی اف قبلی اصفهان اپید داشت 3 نفر ! تو این یکی اصصصصصلن نداره !!!:14::smiliess (2)::13:
میشه مگه ؟؟

SH!LA

New member
متـاسفــم برای خودم و بقیـه دوستــانی که به کنکــور 93 خوردیم!

این کنکــور
افتضــاح از هر نظــر...!

داوطلب های امســال
شانس نداشتنــد!

shiny

New member

خوب از روزانه ها کم شده به بین الملل اضافه شده چه فایدههه؟!!

nafasn

New member
بچه ها الان اینا چطور بر میدارن .
بر اساس رتبه که نیست بر چه اساسه پس؟
نمره؟
میشه یکی کامل توضیح بده؟
ممنون

hebe.nurse

New member
خود دانشگاه تهران فقط 5 نفر میگیره.

اون روزانه اس که زده5 تا
شبانه ش چنتاس؟
نکنه همش با هم 5تاس؟ یا خـــدااااااااااا
ینی سه تاش روزانه دوتاش شبانه؟؟؟ واییییییییییییییی من دیگه دارم پس میوفتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

Persian-Masoud

New member
از این 170 نفر حدود 50 تاش که بین الملله آخه !!!!!!!!

- - - Updated - - -

از این 170 نفر حدود 50 تاش که بین الملله آخه !!!!!!!! پارسال لا اقل از 193 نفر 183 نفرش روزانه بود!

34 تاش بین الملل هست،
درکل شرایط سخت تر شده بنده که قبول دارم اینو،
هرسال لیسانس ها زیادتر میشن و رقابت سخت تر! ظرفیت ارشدم که دارن کمتر میکنن نتیجه میشه اینکه قبولی ارشد بسیار سخت تر از قبولی پزشکی در کنکور سراسری میشه!

Persian-Masoud

New member
اون روزانه اس که زده5 تا
شبانه ش چنتاس؟
نکنه همش با هم 5تاس؟ یا خـــدااااااااااا
ینی سه تاش روزانه دوتاش شبانه؟؟؟ واییییییییییییییی من دیگه دارم پس میوفتم:1dco2x0p1lilzhfpg1t

خیر دانشگاه تهران کلا 5 نفر روزانه میگیره! شبانه و بین الملل ظرفیت نداده!

mahii

New member
چقد شلوغ شد.......برای مارو از 12 تای دولتی کردن 4تا و از 8تای ملل کردن 2تا ینی جمعا بجای 20تا شده 6 تا خخخخ کلنم فقط یشهر بودا فکر کنید؟:black_eyed:

34 تاش بین الملل هست،
درکل شرایط سخت تر شده بنده که قبول دارم اینو،
هرسال لیسانس ها زیادتر میشن و رقابت سخت تر! ظرفیت ارشدم که دارن کمتر میکنن نتیجه میشه اینکه قبولی ارشد بسیار سخت تر از قبولی پزشکی در کنکور سراسری میشه!

فرقی نداره بین الملل یا شبانه به هر حال روزانه حدودا 120 نفر شده . اونم با این تعدا زیاد شرکت کننده که فکر نکنم رشته های دیگه اینقد متقاضی داشته باشه

Persian-Masoud

New member
ظرفیت بین المل ژنتیک نسبت به سال قبل 10 کمتر شده

پارسال 90 نفر برداشت امسال 57 نفر!

- - - Updated - - -

فرقی نداره بین الملل یا شبانه به هر حال روزانه حدودا 120 نفر شده . اونم با این تعدا زیاد شرکت کننده که فکر نکنم رشته های دیگه اینقد متقاضی داشته باشه

پر متقاضی ترین رشته ارشد فکر کنم داخل جراحی پرستاری باید باشه. آموزش بهداشت توی سه تای اول هست فکر کنم.

midwif.mah

New member
من خودم به شخصه موافق اینم که مثل دوره کارشناسی اینهمه لیسانسه نریزه بیرون وحداقل ارشد ودکتراش ابهت خودشونو حفظ کنن...و در هر خونه ای وا میکنی از توش یه دکتر نیاد بیرون...
اما از این حرصم مییگیره و به عنوان یه کسی که 1 سال عمرشو گذاشت پای درس تا رتبه خیلی خوب کسب کنه عصبانیم میکنن که ظرفیت روزانه های دولتی رو کاهش بدن اونوقت دانشگاه های پولی مثل قارچ و علف هرز رشد تصاعدی کنن....
این توهین آشکار به شعور و فهم دانشجوئه....
این دلسرد کردن بخش نخبه جامعه است...
این رسما برای کسری مخارج خونشون واسه اینکه پول بیشتری بخورن اینبار دست تو جیب ملت کردنه......

مهلا1991

New member
واقعا نامردیه
تو بیوتک 54نفر روزانه میگیرن شبنه هم که اصلا هیچی
اونوقت من با رتبه 57 باید یکسال دیگه عمرمو جونیمو ارزوهامو بزارم بشینم درس بخونم
اونوقت یکی با رتبه 300 که خودمم میشناسمش بره درس بخونه چون پول داره

hebe.nurse

New member
من خودم به شخصه موافق اینم که مثل دوره کارشناسی اینهمه لیسانسه نریزه بیرون وحداقل ارشد ودکتراش ابهت خودشونو حفظ کنن...و در هر خونه ای وا میکنی از توش یه دکتر نیاد بیرون...
اما از این حرصم مییگیره و به عنوان یه کسی که 1 سال عمرشو گذاشت پای درس تا رتبه خیلی خوب کسب کنه عصبانیم میکنن که ظرفیت روزانه های دولتی رو کاهش بدن اونوقت دانشگاه های پولی مثل قارچ و علف هرز رشد تصاعدی کنن....
این توهین آشکار به شعور و فهم دانشجوئه....
این دلسرد کردن بخش نخبه جامعه است...
این رسما برای کسری مخارج خونشون واسه اینکه پول بیشتری بخورن اینبار دست تو جیب ملت کردنه......

دقیقا.
ملت گدای مارو ببین به جایی رسیده پول از جیب مردم بدبختم میکشه!!!!! الهی حرومشون شه
من ی سال خودمو کشتم کشتم کشتمممممممممم که تهران قبول شم حالا باید برم دعا کنم که قبول شم. هییییییییییییی خدا تو هم نمی بینی؟؟ دلم میخواد بمیرم این حال و روزمو نبینم
:p7977cujr38iyymsu8:

abbas gara

New member
بله دوست عزیز حق با شماست ولی حداقل باید قبل کنکور میکفتن. جالبه خود دکتر پور کاظمی بهمن ماه موقع ثبت نام گفته بود که ظرفیت نسبت به پارسال کاهش نخواهد داشت بلکه شاید هم افزایش پیدا کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا