***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

l.rhb

New member
من برم محوووووو بشم تووو افق.....کسی با من میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:33:

mahsa20082009

New member
دوست عزیز این طرز فکر شما اشتباست که اعتراض کردن فایده نداره...آخه همیشه همه اینو میگن و کسی اعتراض نمی کنه...آدم باید همیشه کاریو که از دستش بر میاد انجام برای دفاع از حقش.حالا اگه جواب بده که نتیجه داده ولی اگه جواب نده حداقل دلش نمیسوزه که چرا حرکتی انجام نداده....

بله كاملا درسته.

دل آرام خانم هم درست ميگن بايدبريم اعتراض اما با زبون نرم و آروم نه دعوا

دل آرام

New member
فردا 4/5/93
ساعت 10 صبح
جلوی ساختمان وازت بهداشت

همگی جمع می شویم تا از مسئولان خواهان جوابگویی بی برنامه گی ها و کاهش شدید ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد باشیم .
در نهایت آرامش و به دور از درگیری لفظی خواهشا !
ما خواهان برگشت ظرفیت های روزانه به سال قبل هستیم .

هر کی موافقه لایک بزنه
تو گوشیتونم هر چی شماره دوستای کنکوری دارید اس ام اس کنید و اطلاع رسانی کنید .و ازشون بخواهید چرخه رو قطع نکنن .

yeganehh

New member
دوستان نیان پولی هارو اضافه کنند یا فقط شهرستان رو بیشتر کنند..کاش اگر اضافه کردن روزانه تهران رو هم بیشتر کنند..

sa@@ra

New member
بچه ها این متنو دوستان تو فیس بوک تنظیم کردن واسه اعتراض و ایمیل زدن
بسمه تعالی

وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی
جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
مستحضر هستید که آن وزارتخانه در سال جاری اقدام به اتخاذ تصمیمات جدید و بازنگری در سیاست های قبلی خود در روند پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نموده است که به موجب آن ظرفیت پذیرش دانشجو در این مقطع با کاهش چشمگیری روبرو شده است. نیک می دانیم که در پشت پرده این قبیل تصمیم گیری ها ساعت ها بحث و کارشناسی نهفته است و یقین داریم که تصمیم اخیر مسئولان محترم در راستای گام های قبلی خود جهت ارتقا سطح کیفی آموزشی و ایجاد چشم انداز روشن در رونق بازار کار فارغ التحصیلان رشته های مختلف می باشد. اما به اطلاع می رساند که مسئولان محترم درحالی چنین تصمیمی را اتخاذ نموده اند که پیش از این در اطلاع رسانی های قبلی خود به هیچ وجه از این کاهش شدید در ظرفیت دانشگاه سخنی به میان نیاورده بودند و حتی مدعی توسعه کمی و کیفی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مراکز آموزش عالی جهت پاسخگویی به خیل عظیم جوانان مشتاق و بااستعداد متقاضی تحصیلات تکمیلی شده بودند. آیا بهتر نبود که اگر تصمیم به کاهش ظرفیت داشتید این اقدام را با شیب ملایم و البته با اطلاع رسانی های قبلی انجام می دادید؟ آیا پاسخ سیاست های به ظاهر غلط مسئولان در دولت های گذشته در روند افزایش پذیرش دانشجو را باید متقاضیان امسال اینگونه به دور از انصاف و به یکباره بدهند؟ متقاضیانی که با هزاران امید و آرزو ماه ها تلاش شبانه روزی خود را صرف قبولی در این آزمون کرده بودند و اکنون با این اقدام نابهنگام مسئولان در یاس و ناامیدی فرورفته اند و حتی خیال ادامه تحصیل در کشور را هم از سر خارج کرده اند.
بدین وسیله کلیه داوطلبان اعتراض خود را مبنی بر کاهش شدید ظرفیت دانشگاه ها در سال جاری اعلام نموده و خواهشمند است بازنگری های لازم در تصمیم فوق صورت پذیرد.

ومن الله توفیق
جمع کثیری از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 93
رونوشت:
خبرگزاری های رسمی کشور

رها93

New member
سرا جان این متن رو تو فیس باید لایک زد یا منتشر کرد
بگو زودتر اقدام کنیم

adeco

New member
دوستان عزیز پس چکار می کنید؟؟؟ چرا تو سایت دکتر هاشمی اعتراض نمی زنید؟؟ از دیشب که من متن اعتراضی نوشتم تو سایتش تا الان فقط 29 تا اعتراض زده شده تو سایتش...پس کجایید؟؟ یه کم فعالیت و اطلاع رسانیتونو بیشتر کنید....

golabatun

New member
بچه ها ماکه خیلی دوریم
شمایی که تهرانین خواهش میکنم خواهش میکنم یه کاری کنین
پیامتونم سیاسی نیست که دردسر ساز شه فقط باید کاری کنیم تجدید نظر کنن
وگرنه اینجوری پیش بره امسال و کارشناسی ارشد که رفت توی افق واسه پی اچ دی دیگه واویلاست

alleto

New member
bacheha yeki adresse tamame jahaie ke bayad eteraz bezanimo bege lotfan man ba emailaye mokhtalef bezanam

ROJO

New member
دوستان عزیز پس چکار می کنید؟؟؟ چرا تو سایت دکتر هاشمی اعتراض نمی زنید؟؟ از دیشب که من متن اعتراضی نوشتم تو سایتش تا الان فقط 29 تا اعتراض زده شده تو سایتش...پس کجایید؟؟ یه کم فعالیت و اطلاع رسانیتونو بیشتر کنید....

من تو قسمت بانک ایده ک بچه ها گفتن ، نوشتم! کجا شما نوشتید?

دل آرام

New member

کجا نوشتی لینکشو بزار ممنون

sa@@ra

New member
بچه ها متن نامه باید درست و اداری باشه ممنون میشم اگه اون لینکیو که من دادم دانبود کنید و سند کنید

adeco

New member
با ایمیل های مختلف بزارید..29 تا خیلی کمه... حداقل 500 تا اعتراض باید باشه...متنای کوتاه وصریح بنویسید...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا