***ارنج زمان برای اعتراض حضوری ( کلیه رشته ها )***

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

م.صفری

New member
بچه ها خواهش میکنم نا امید نباشه برای گرفتن حقمون تنها کار ممکن همین ایمیلا و تحصنه
حداقل به حرمت زحمتا و شب بیداریمون

abbas gara

New member
دوستان فقط باید زیاد باشیم با 30 40 نفر نمیشه تو ازمون دستیاری نزدیک به 1500 نفر رفته بودن واسه اعتراض

م.صفری

New member
دوستان فقط باید زیاد باشیم با 30 40 نفر نمیشه تو ازمون دستیاری نزدیک به 1500 نفر رفته بودن واسه اعتراض

اونا اگه یک نفر بودنم اثر داشت
همیشه پزشکا همه جا در اولویتن
بچه های بالین حرفمو درک میکنن :65d6a5d6s:

l.rhb

New member
بچه ها تورو خدا یکی به داد ما اناتومی ها برسه...
پارسال ظرفیت آناتومی روزانه 125 نفر بود ولی امسال روزانه شده 104 نفر...من که رتبه ام 56 هسش پاک ناامیدم به قبولیه اهواز شهر خودم....عجب ضد حالیه...طفلک اونایی که رتبشون بالای 104 هست...اونا چی میکشن از ناامیدی....

mahsa20082009

New member
بچه ها اين لينكو ببينيد مربوط به موقع ثبت نامه كه آقاي پوركاظمي گفتن باتوجه به افزايش تعداد داوطلبان ظرفيت هام افزايش پيدامي كنه.

اعلام آخرين مهلت ثبت نام در آزمون ارشد پزشکي و افزايش ظرفيت پذيرش

- - - Updated - - -

اينم مربوط به مصاحبه ي ديروزشونه با ايسنا:
رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی گفت: زمان دقیق انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد علوم پزشکی در حال بررسی است و داوطلبان می‌توانند در اوایل هفته آینده انتخاب رشته کنند.

محمد حسین پورکاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته امروز دوم مردادماه روی سایت سنجش پزشکی به نشانی w w w . s a n j e s h p . i r قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: تصویر فرم پاسخ نامه داوطلبان به صورت اسکن شده روی سایت قرار خواهد گرفت تا در صورتی که داوطلبان اعتراضی به نتایج دارند، از این طریق نتایج خود را بررسی کنند.

رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی در مورد تعداد داوطلبان و ظرفیت پذیرش این آزمون اظهارکرد: حدود 60 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند و تا کنون نزدیک به 4500 ظرفیت اعلام شده است. اما امکان افزایش ظرفیت وجود دارد.

پورکاظمی در ادامه در مورد انتخاب رشته دستیاری دندان پزشکی و دستیاری پزشکی توضیح داد: داوطلبان این دو آزمون می‌توانند در اوایل هفته آینده انتخاب رشته کنند.

وی ادامه داد:‌ در آزمون دستیاری دندان پزشکی بالغ بر1500 نفر شرکت کرده‌اند و ظرفیت آن 400 نفر است. حد نصاب نمره برای قبولی در این آزمون 50 درصد بوده و نزدیک به 550 نفر است.

رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی در مورد آزمون دستیاری پزشکی نیز گفت: بالغ بر 1200 نفر در این آزمون شرکت‌ کرده‌اند و این آزمون 2500 نفر ظرفیت پذیرش دارد.

پورکاظمی تاکید کرد: احتمال افزایش ظرفیت پذیرش در هر دو آزمون وجود دارد.

اينم لينكش:

آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم پزشکی از هفته پیش‌رو

l.rhb

New member
از روزانه اناتومی کم کردن و از طرفی بین الملل رو به طرز شگفت آوری زیاد کردن...آخه گناه ما که یکسال میشینیم و عمرمون رو پای دانش و علم میذاریم چیه واقعا؟خیلی مسخره اس:smiliess (2):

mahsa20082009

New member
بچه ها اين لينكو ببينيد مربوط به موقع ثبت نامه كه آقاي پوركاظمي گفتن باتوجه به افزايش تعداد داوطلبان ظرفيت هام افزايش پيدامي كنه.

اعلام آخرين مهلت ثبت نام در آزمون ارشد پزشکي و افزايش ظرفيت پذيرش

- - - Updated - - -

اينم مربوط به مصاحبه ي ديروزشونه با ايسنا:
رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی گفت: زمان دقیق انتخاب رشته مقطع کارشناسی ارشد علوم پزشکی در حال بررسی است و داوطلبان می‌توانند در اوایل هفته آینده انتخاب رشته کنند.

محمد حسین پورکاظمی در گفت‌وگو با خبرنگار«دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: دفترچه راهنمای انتخاب رشته امروز دوم مردادماه روی سایت سنجش پزشکی به نشانی w w w . s a n j e s h p . i r قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: تصویر فرم پاسخ نامه داوطلبان به صورت اسکن شده روی سایت قرار خواهد گرفت تا در صورتی که داوطلبان اعتراضی به نتایج دارند، از این طریق نتایج خود را بررسی کنند.

رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی در مورد تعداد داوطلبان و ظرفیت پذیرش این آزمون اظهارکرد: حدود 60 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده‌اند و تا کنون نزدیک به 4500 ظرفیت اعلام شده است. اما امکان افزایش ظرفیت وجود دارد.

پورکاظمی در ادامه در مورد انتخاب رشته دستیاری دندان پزشکی و دستیاری پزشکی توضیح داد: داوطلبان این دو آزمون می‌توانند در اوایل هفته آینده انتخاب رشته کنند.

وی ادامه داد:‌ در آزمون دستیاری دندان پزشکی بالغ بر1500 نفر شرکت کرده‌اند و ظرفیت آن 400 نفر است. حد نصاب نمره برای قبولی در این آزمون 50 درصد بوده و نزدیک به 550 نفر است.

رئیس مرکز سنجش و آموزش پزشکی در مورد آزمون دستیاری پزشکی نیز گفت: بالغ بر 1200 نفر در این آزمون شرکت‌ کرده‌اند و این آزمون 2500 نفر ظرفیت پذیرش دارد.

پورکاظمی تاکید کرد: احتمال افزایش ظرفیت پذیرش در هر دو آزمون وجود دارد.

اينم لينكش:

آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد علوم پزشکی از هفته پیش‌رو

پس همينطور كه مي بينيد خودشونم قبول دارن ظرفيتا خيلي كمه اگه تلاش كنيم حتما موفق ميشيم انشالله.

l.rhb

New member
من توی سایت خبریه بیست و سی اعتراض همه داوطلبا رو عنوان کردم...ایشاله که هرچه زودتر رسیدگی بشه و به حقمون برسیم

mahsa20082009

New member
از روزانه اناتومی کم کردن و از طرفی بین الملل رو به طرز شگفت آوری زیاد کردن...آخه گناه ما که یکسال میشینیم و عمرمون رو پای دانش و علم میذاریم چیه واقعا؟خیلی مسخره اس:smiliess (2):

شما رشته ي سم شناسي رو نديد كه از 45 نفر روزانه شده 21 نفر روزانه و 21 نفر شبانه
به داد ما هم برسيد

shima2020

New member
پارسال ظرفیت آناتومی روزانه 125 نفر بود ولی امسال روزانه شده 104 نفر...من که رتبه ام 56 هسش پاک ناامیدم به قبولیه اهواز شهر خودم....عجب ضد حالیه...طفلک اونایی که رتبشون بالای 104 هست...اونا چی میکشن از ناامیدی....

والا خوشبحالتون ما 81 نفر کم شدیم تازه شما که قبولی در هر حال

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

fatimawz

New member

21 کم شده ناراضی هستی؟؟؟!!!! پس اگه جای ما یا ویروس شنایسا ی بقیه بودین چیکار میکردین
ظرفیتتون الانم خوبه
ماله اکثر رشته ها نصف شده

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

negin ka

New member
اه چقد خوفه:motat:
من عاشق دعوام
:smilies-azardl (12)
یکاری کنید حداقل سال دیگه اینکارو نکنن بچه های سال بعد گناه دارن:sad:

adeco

New member
دوست عزیز این طرز فکر شما اشتباست که اعتراض کردن فایده نداره...آخه همیشه همه اینو میگن و کسی اعتراض نمی کنه...آدم باید همیشه کاریو که از دستش بر میاد انجام برای دفاع از حقش.حالا اگه جواب بده که نتیجه داده ولی اگه جواب نده حداقل دلش نمیسوزه که چرا حرکتی انجام نداده....

دل آرام

New member
اه چقد خوفه:motat:
من عاشق دعوام
:smilies-azardl (12)
یکاری کنید حداقل سال دیگه اینکارو نکنن بچه های سال بعد گناه دارن:sad:

قرار نیست کسی دعوا کنه
دعوا هاتون رو با بالشتاتون بکنید شب که واسه صبح اعصابتون آروم باشه
فردا میخواییم بریم صحبت کنیم
توکل به خدا

Rpm

New member
منم نمیتونم بیام ولی یه ساعت بگید تا یکی رو جای خودم بفرستم..بچه ها انصافا کسی الکی نگه میام بعد فردا هیچکی نره...

adeco

New member
دوستان لطفا چند بار اعتراض بزنید..با ایمیلهای مختلف[]

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا