ظرفیت های جدید آزمون کارشناسی ارشد 93 اعلام شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Persian-Masoud

New member
در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اومده : رتبه بر اساس نمره تعیین می شود لذا احتمال کسب رتبه مشترک بین دو نفر یا چند نفر وجود دارد با توجه به این جمله من که رتبه ام 56 شده است به نظر شما چندمین نفر هستم ؟

نمیشه مشخص کرد،
بهتره تمام شهرهایی که میتونید برید رو انتخاب کنید. امسال خیلی شرایط سخت شده.

zahra2013

New member
در دفترچه راهنمای انتخاب رشته اومده : رتبه بر اساس نمره تعیین می شود لذا احتمال کسب رتبه مشترک بین دو نفر یا چند نفر وجود دارد با توجه به این جمله من که رتبه ام 56 شده است به نظر شما چندمین نفر هستم ؟

میشه بگید کدوم صفحه نوشته؟

Soroush Star

New member
به نظرم باید اعتراض کنند دوستان. قرار بود که ظرفیت ها کم بشه ولی الان نه تنها نصف شدن بلکه پولی هم شدن! متاسفام واقعا.
منم شانس آوردم پارسال قبول شدم!
بنظرم آینده ما تحصیل کرده هارو نباید شانس تعیین کنه! لیاقت و تلاش باید تعیین کننده باشد.

منم پارسال قبول شدم (اصفهان پارسال 9نفر روزانه گرفته بود الان شده 4نفر روزانه و 2نفر مازاد !!!!)

با اون بخش قرمز موافقم

3 ماه دیگه کنکور دکترا انجام میشه و بعدش ظرفیتها میاد (کاهش ظرفیت در روزانه پیش بینی میشه)

کنکور دکترای سال دیگه معلوم نیست چه میشه ...
(باید اعتراض کنیم)

Persian-Masoud

New member
منم پارسال قبول شدم (اصفهان پارسال 9نفر روزانه گرفته بود الان شده 4نفر روزانه و 2نفر مازاد !!!!)

با اون بخش قرمز موافقم

3 ماه دیگه کنکور دکترا انجام میشه و بعدش ظرفیتها میاد (کاهش ظرفیت در روزانه پیش بینی میشه)

کنکور دکترای سال دیگه معلوم نیست چه میشه ...
(باید اعتراض کنیم)

دقیقا منم نگران دکترا شدم! دکترا خودش خیلی کمه حالا بخوان اینم کم کنن که دیگه فقط جانبازا میرنو ما باید سماغ بمکیم!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Fariba 90

MEHRABANA

New member
تورو خدا یه کاری بکنیم.واقعادنیا فقط با پول میگذره.ظرفیتها نصف شده.

matin

New member
دوستان عزیز ، من تازه از بچه ها شنیدم کسائی که ارشد قبول میشن باید در خدمت دانشگاه باشن مفت :((((( نمیدونم حقیقت داره یا نع ولی تو سایت دانشکده پرستاری دانشگاه شهید بهشتی زده دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید فرم تعهد امضا کنند و تحویل آموزش بدن تا بتونن انتخاب واحد کنند ، حالا این فرم چی هست ؟؟؟ توش متعهد میشی که در خدمت دانشکده باشییییییییییییییی
شما همچین چیزائیییییییییییییی داشتین ؟؟؟؟؟؟؟

Persian-Masoud

New member
دوستان عزیز ، من تازه از بچه ها شنیدم کسائی که ارشد قبول میشن باید در خدمت دانشگاه باشن مفت :((((( نمیدونم حقیقت داره یا نع ولی تو سایت دانشکده پرستاری دانشگاه شهید بهشتی زده دانشجویان تحصیلات تکمیلی باید فرم تعهد امضا کنند و تحویل آموزش بدن تا بتونن انتخاب واحد کنند ، حالا این فرم چی هست ؟؟؟ توش متعهد میشی که در خدمت دانشکده باشییییییییییییییی

سلام متین جان، خیر ما در دانشگاه علوم پزشکی یزد نداشتیم. ولی بد هم نیست چون به هر حال کارت همونجاست!

Soroush Star

New member

فرم تعهد برای عدم اشتغال به کار هست

رشته هایی مثل پرستاری (که هم خوابگاهیهامون بودن شیفتی بودن و حقوق هم میگرفتن) من خودم رشته انگل شناسی هستم و برای سال دیگه دکترا دارم تغییر گرایش میدم

matin

New member

سلام متین جان، خیر ما در دانشگاه علوم پزشکی یزد نداشتیم. ولی بد هم نیست چون به هر حال کارت همونجاست!

سلام مسعود عزیز ، آخه ارشد سه روز در هفتس بقیه روزاش رو کارورزی بزارن با دانشجو کارشناسی ، به نظرم بد فرم هم نیرو کم دارن هم پول ، که کمبود نیرو به خاطر کمبود پول هستش
خدا خودش به خیر بگذرونه ، با این اوصاف دیگه دکترا هم باید رفت خارج ، ظرفیت میشه نصف نفر در هر دانشگاه

Persian-Masoud

New member
تورو خدا یه کاری بکنیم.واقعادنیا فقط با پول میگذره.ظرفیتها نصف شده.

با یکی از اساتید تلفنی حرف زدم الان گفتن ارشد تازه به جایگاه واقعیش رسیده! گفتن در دوره احمدی نژاد فله ای برمیداشتن و از ارزش ارشد و دکترا کم شده بود. اما الان خوب شده!

Persian-Masoud

New member
سلام مسعود عزیز ، آخه ارشد سه روز در هفتس بقیه روزاش رو کارورزی بزارن با دانشجو کارشناسی ، به نظرم بد فرم هم نیرو کم دارن هم پول ، که کمبود نیرو به خاطر کمبود پول هستش
خدا خودش به خیر بگذرونه ، با این اوصاف دیگه دکترا هم باید رفت خارج ، ظرفیت میشه نصف نفر در هر دانشگاه

قطعا از ظرفیت دکترا هم کم میشه. اون سه هزارتا دکترای تقلبی که در دولت قبلی رفتن سر کار اخراج شدن. ظرفیتم قطعا کاهش میدن تا هرکی دکترا بیاد بیرون واقعا بتونه به جایگاهش برسه!

Soroush Star

New member
با یکی از اساتید تلفنی حرف زدم الان گفتن ارشد تازه به جایگاه واقعیش رسیده! گفتن در دوره احمدی نژاد فله ای برمیداشتن و از ارزش ارشد و دکترا کم شده بود. اما الان خوب شده!

الان همه اساتید همین حرفو میزنن . بله از وقتی دولت جدید شروع شده این اولین اعلام ظرفیتها بوده ، باید منتظر ظرفیتهای دکترا بود و همینطور سالهای آینده

همه تلاش باید انجام بشه تا رتبه برتر در دکترا بشیم

Persian-Masoud

New member

الان همه اساتید همین حرفو میزنن . بله از وقتی دولت جدید شروع شده این اولین اعلام ظرفیتها بوده ، باید منتظر ظرفیتهای دکترا بود و همینطور سالهای آینده

طرح سلامت هزینه مالی زیادی بر دوش وزارت گذاشته. تو این فکرن که ارشد هارو کلا کم کم با شهریه بردارن!
ازین به بعد برای قبولی ارشد فقط باید دو رقمی باشه رتبت! ازون جالبتر ظرفیت لیسانس ها فوق العاده بالا رفته و رقابت برای ارشد بسیار سهمگین میشه!
به عنوان نمونه دانشگاهی که من توش لیسانس پرستاری گرفتم 20 نفر پذیرش کرد امسال 120 نفر رو برداشته پرستار!
خدا بخیر کنه...

shiny

New member
بریم خود کشی کنیم دیگه آخه کاهش تا این حد اونم اینقد ناگهانی علم پولی چه ارزشی داره آخه؟!واقعا که همینه که فرار مغز ها میشه:rose:

شوکا88

New member
خب این چ وضعشه وقتی انقد ظرفیتو کم میکنن بیان 20 درصد سهمی ایثارگرهم کم
کنن 10 درصد واقعا ناعادلانس کسی توو این سهمیه با نمره صدو اندی بیادتهران قبول بشه

آخرین ویرایش:

نه
از ظرفیت روزانه برداشتن به شبانه و بین الملل اضافه کردن این یعنی هرکی پول داره درس بخونه!!!حداقل رشته من اینطوریه پارسال 53 بود امسال روزانه 39 تا مازاد11 در کل 50 .....

دل آرام

New member

پس اون بچه های آزاد و پیام نور و علمی کاربردی ها چین که راحت میرن ارشد میگیرن کلی هم به خودشون افتخار میکنن دانشگاه قبول شدن !

Rpm

New member
به نظرم باید اعتراض کنند دوستان. قرار بود که ظرفیت ها کم بشه ولی الان نه تنها نصف شدن بلکه پولی هم شدن! متاسفام واقعا.
منم شانس آوردم پارسال قبول شدم!
بنظرم آینده ما تحصیل کرده هارو نباید شانس تعیین کنه! لیاقت و تلاش باید تعیین کننده باشد.

متاسفانه ما خوش شانس نبودیم و به کنکور٩٣ رسیدیم و نحسی عدد سه روزگارمون رو سیاه کرد!!!!واقعا واسه خودشون و برنامه ریزیشون متاسم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا