پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

mf2009

New member
چه نازن عکس کی بودن ؟

- - - Updated - - -

اینم عکس بچه سارا

860457%D8%A8%DA%86%D9%87%20%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%BA%D9%88.jpg

sa@@ra

New member
هیشکی که نیس .بجه ها روزه میرن موقع سحر میان اینجا ..ولی من نمیتونم بیام اون موقع .خوابم بهم ریخته دوباره دارم بر میگردونمش به قبل..:dadad4::dadad4:

- - - Updated - - -

چه نازن عکس کی بودن ؟

- - - Updated - - -

همون دختر داییم:(40):

mf2009

New member
هیشکی که نیس .بجه ها روزه میرن موقع سحر میان اینجا ..ولی من نمیتونم بیام اون موقع .خوابم بهم ریخته دوباره دارم بر میگردونمش به قبل..:dadad4::dadad4:

- - - Updated - - -

چه نازن عکس کی بودن ؟

- - - Updated - - -

همون دختر داییم:(40):

بابا من اینجا چیم پس ؟ :eek:t0837h0nn8zfqu8ult
هههههه تو کوچه بغلی اند صندلی داغ حالا نگفتی عکس کی بودش ؟

- - - Updated - - -

خیلی عکس قشنگی بودش

eeeeeeehsan

New member
من یک روز کرم نریزم نمیتونم بخوابم جاتون خالی دیشب با دوستام رفتیم بیرون افطاری در دامن طبیعت:))))))
خیلی خوش گدشت
مافیا بازی میکریدم من دکتر شده بودم:دی چه کیفی میده میکشنت دکتر باشی خودتو خوب کنی:دی
هوا تلریک بود نامردا همه چشاشون باز بود:))
خوبید برو بچ؟؟:motat:
بچه ها اطلاعیه دیروزو دیدن وا رفتن

ایول خوش به حالت.
مافیا خیلی حال میده، بخصوص وقتی که مافیا باشی.
آقا یه بار تو آلاچیق دانشگاه بازی کردیم نزدیک 3 ساعت طول کشید، دو تا از کلاسا رو مجبور شدیم بپیچونیم، نهار هم نخوردیم اونروز.
یعنی از بس سر و صدا راه انداختیم و داد میزدیم کل دانشگاه فهمیده بودند ماها داریم مافیا بازی میکنیم. حراست هم اومد ولی چیز نگفت بهمون.
یه بار هم خونه بچه ها مافیا بازی کردیم تا سه روز طول کشید بازیمون، یعنی دقیقاً 8 بانده آسفالت شدیم. :))))))

mf2009

New member
نمیدونم.... همون مافیا....

ما که بازی کامپوتریش رو کردیم هههه فقط میرفتیم آدم میکشتیم واقعیش رو نمیدونم :25r30wi::25r30wi:

- - - Updated - - -

ما که بازی کامپوتریش رو کردیم هههه فقط میرفتیم آدم میکشتیم واقعیش رو نمیدونم :25r30wi::25r30wi:

kolouche

New member
آخ جان...کشت و کشتاریه.....من حاضرم با احسان بازی کنم.... بلکه راحت شم....:sdasdasd:

eeeeeeehsan

New member

آهان،
یه بازی دور همیه، خانوادگی زیاد حال نمیده باید با دوستات باشی.
با قرعه کشی یکی مافیا میشه، یکی شهروند میشه، یکی دکتر میشه...
توضیحش مفصله... ولی خیلی حال میده، چون بیس این بازی بر اساس دروغه.
یعنی فقط باید مث سگ دروغ بگی تا نبازی، البته بلا نسبت. :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member

- - - Updated - - -

آخ یادش بخیر...
خیلی حوس کردم دوباره بازی کنم. مافیا 1ش رو که فکر نکنم گیرم بیاد، 1ش اسطوره بود. 2ش شاید باشه تو نت.

kolouche

New member
آهان،
یه بازی دور همیه، خانوادگی زیاد حال نمیده باید با دوستات باشی.
با قرعه کشی یکی مافیا میشه، یکی شهروند میشه، یکی دکتر میشه...
توضیحش مفصله... ولی خیلی حال میده، چون بیس این بازی بر اساس دروغه.
یعنی فقط باید مث سگ دروغ بگی تا نبازی، البته بلا نسبت. :tonguesmiley:
پس باحاله.... تشکر... :)

mf2009

New member
آخ یادش بخیر...
خیلی حوس کردم دوباره بازی کنم. مافیا 1ش رو که فکر نکنم گیرم بیاد، 1ش اسطوره بود. 2ش شاید باشه تو نت.
2 هست آنلاین هم میشه بازیش کرد من سال کنکورم عید به جای که درس بخونم 15 روز اونو بازی کردم تمومش کردم :25r30wi::25r30wi:

mf2009

New member
میبینی یکی هر شب بودش امشب پیچوند رفت ههههه گفت میخام ساعت بدنم رو آپدیت کنم :motat:

بالا