روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

رها93

New member
هزار الله اکبر
اونقدر دقیق هستن روز تعطیلی زود رفتن کارنامه رو به کارنامه عملی تغییر دادن که اصلا نقصی تو کارشون نباشه

midwif.mah

New member
بچه انقدر به خودمون استرس ندیم...من که میگم امروز کارنامه بده نیستن اینا...با خیال راحت بریم بخوابیم تا حداقل شب قدر رو جون داشته باشیم...ما که وضع دنیامون اینطوریه لااقل فکری واسه آخرت کنیم....

vida00

New member
بچه ها فکر نکنم امروز بیاد احتمالا همون آخره هفته بعده،هرچی باشه مثلا به خودشون زحمت دادن یه اطلاعیه مبهم زدن واسه هفته اول مرداد

midwif.mah

New member
فعلا بای....
در کل چه امروز بدن چه هر وقت دیگه امیدوارم نتیجه اش برای هممون رضایت بخش باشه....
خدایا هر کاری با ما خواستی بکن اما چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار......

NGC6611

New member
اگه نمیزدن علمی که ما نمیدونستیم علمیه بگو اون بخش دومشو درست میکردین

yeganehh

New member
من کشته و مرده ی این حرکتشونم.....کارنامه علمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Iris

New member
بابا بچه های اینجا همه قبولیم اینقد خودمونو دق ندیم :4d564ad6::4d564ad6:

matin

New member
ای وای !! وای ! ملت بیکارن ، پخت و پز آشپزی نداریم که ، گفتن اینطوری بزاریم جوونا رو سر کار !!
هوام گرمه مسافرت نمیرن تو خونه به چیزای بیخود فکر میکنن ، کلا سنجش به فکر ماست مثبت بیاندیشیم ، در ضمن هر سری مصاحبه باعث تولید آدرنالین میشه ، ورزش که نمیکنیم لااقل اینطوری تولید شه والا

ROJO

New member
بچه ها نتیجه ها نیومد?

من الان باید تو تاپیک دکترا باشم ،پس این مسئولین چیکا میکنن:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ایییششششش:p7977cujr38iyymsu8:

saeid3

New member
تا دیروز فکر میکردم کارنامه اخلاقی را میخوان تو سایت بزنن!

miladphysio

New member
کارنامه شرکت‌کنندگان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی 27 تیر(جمعه) روی سایت قرار می گیرد.
این سرتیترش بود

ROJO

New member
من اینو توجه نکرده بودم ک زده بود 3 مرداد

3 مرداد ک جمعس
امروزم ک جمعس

باید امروز بزنن ک ی هفته وقت داشته باشیم، همیشه زیاد وقت میدن:smiliess (12):

بالا