نه بابا من کلی دیگه اعتراض داشتم

) رسیدگی نشد که :wacsmiley:
جقدر ضایع ! اعتراض های مهم و تاثیر گذاری داشتیم ...
مثلا سوال 7 رشد و عمومی ؛ اساس نقد گیلیان !! .... هر چی جوابش باشه جواب صحیح " اخلاق در جنس مذکر دگرمحور است " نیست .....
ولی اهمیت موضوع برا من کمرنگتر شده ... یا چون نا امید شدم , و یا چون همچین توجیهی برای خودم دست و پا میکنم ...
اینکه به هر حال شرایط آزمون با هر کلیدی که داده شده برای همه برابر بوده ... اگه به فرض اکثریت نظرمون این بوده که اختلال اون یارو ... 25 ساله هه ! رو محور 3 و 4 باید بره یا سوال مربوط به هدف نظریه فمنیستی جای ابهام داره یا سوال بوضوح غلط مربوط به " نقد گیلیان " جای گریه زاری داره ... همون اکثریتمون ! تو این شکست سهیم بودیم ...
همه با هم میایم پایین و شاید کسی که شانسی زده یه فسقلی بیاد بالا که جایی از ما تنگ نمیکنه و کسی که از روی استدلال خاصی پاسخ مورد نظر وزارت بهداشت رو داده هم نوش جونش ! اونم یه فسقلی میاد بالا ... اون شخص بهتر از دیگران سوال "مربوط به آزمون وزارت بهداشت " رو شناخته .
خیلی فرقی نمیکنه .... ما هممون توی یک زمین بازی , بازی کردیم ... هر کس بهتر بازی کرده باشه جاش الان امن تره . اون آدم طوری بازی کرده که اشتباه های وزارت بهداشت یا خیلی از بلایای طبیعی و غیر طبیعی دیگه رو تونسته پوشش بده . با این اوصاف هر کس " تقریبا " جایی که باید میشینه ... اون " تقریبا " دیگه فقط توی وزارت بهداشت مطرح نیست تو زندگی هم معمولا هر کس تقریبا جایی که باید باشه نشسته و کسی هم از این وضع تقریبی شکایت خاصی نداره چون همینه که هست دیگه .....
این توجیه توجیه بدی نیست ... انگار که بشه پذیرفته بشه .

50):